Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Koupě karty HD+ - odpověď

Jak jsem psal v týdnu, že se podívám na kartu a modul pro HD+, tak jsem byl v tom Mediamarkt u Drážďan a prodávají to tam za 79 Euro.
Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Koupě karty HD+ - odpověď

no to vychází tak stejně. když to koupíš na internetu v německém shopu, třeba tady:
www.comtech.de/CI-Modul-inkl.-HD-Smartcard-fuer-ein-Jahr_detail_2510_178.html

tak zaplatíš 65 EUR + 13 EUR (poštovný)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Odbočím od tématu pro vorti..
Takže na Badru dnes bundesliga live v HD opět žádná...
v 15.30 SD záznam z minulého kola
v 16.30 SD záznam z minulého kola
Ten dech tam dochází

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

no dobrý, tak dech dochází. ale to sem fakt vůbec nepatří. tady tak maximálně kdyby chtěl někdo poradit s placením přes paypal například. to by se hodilo

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Tak

ta cena na OLMI není nijak přehnaná ne?

hobo
Registrace: 1/2007

docela ujde. i když 400,- Kč jsou taky peníze.

vortimond

No já

to vidím spíš na 200Kč.Ale to je stejně šumák. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

78 x 24.5 = 1911 Kč
na OLMI 2190 Kč + doprava (?) = tipuju 2300,- Kč

vortimond

pat

Ja neviem, ale dnes som preklikaval HD ponuku, a ked som prisiel na Dubai Sport HD, tak tam bol prenos Hoffenheim-Borussia. Pri tom nadpis Live. Ten zapas sa hral dnes. Nesledujem vsak nem. ligu, tak som tomu nevenoval zvlastnu pozornost.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

na to sem zapomněl. v německu je často zvykem si účtovat za placení přes paypal nějaký procenta (protože paypal je pro zákazníka sice zdarma, ale vybírá poplatky od prodejců) což dělá v tomhle případě 2 eura. takže ten rozdíl bude asi 350 Kč,-

vortimond

lucca

Hmmm tak to nevím já to přepnul během obou zápasů jen co tam běží na pul minuty a při obou zápasech tam byli vždy záznamy z minulého kola v SD..to jsem si jistej 100%
to by museli pak najednou pustit nečekaně Live přenos během zápasu to se jednou stalo i v minulé sezoně..

pat

pat

Videl som gol, ktory dal Bobadilla. Este pozeram bundes tabulky, ale ten hrac dal len jeden gol. Dubai mam teraz pod nazvom DXB Sports HD na Badr 26, 12169V.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Na 100% to bol tento zapas: http://www.bundesliga.de/en/liga/clubs/bor-moenchengladbach/index.php

Vsimol som si tie dresy s tvdigital. Potom Bobadilla po gole si odkryl hornu cast dresu a ukazoval na kamery akusi tetovacku, co ma na hrudi.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Ten odkaz je s nadpisom Hoffenheim overcome nine-man Gladbach

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

luca

OK nemám důvod nevěřit
Tak se do zápasu připojili když už probíhal jak jsem už psal.Když jsem koukal já nešlo to.
Je vidět že na 26E je možné všechno tak jako v celém arabském světě a nikdo neví co očekávat..

pat

Modul HD+

K tomu modulu. Nejsem uplnej odbornik, ale chapu to spravne, ze ten modul je CI+ a nikoli CI, to znamena, ze ve vetsine prijimacu u nas, ktere jsou CI to nebude chodit?

mber
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra