![]() |
|
Golden Media UNI-BOX 9080 CRCIChtěl bych koupit otci combo Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HD. Z návodu jsem nepoznal jestli je možné mít programy z pozemního a satelitního vysílání v jednom seznamu. Koukal by na naše v DVB-T a němce na 19E.Otec má problémy s ovládáním audio a a video přístrojů, tak bych chtěl aby musel přepínat co nejméně. Máte ho někdo ? Taky by mě zajímala citlivost DVB-T tuneru, možnosti příjmu má horší a tuner v TV Panasonic mu dost často kostičkuje. |
umax
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Golden Media UNI-BOX 9080 CRCIProgramy jsou v jednom seznamu, DVB-T tuner ma velmi dobry, ale to panasonic taky, takze bych se spis nez na citlivost tuneru, ktera je vesmes temer stejna zameril na kvalitu signalu jako takoveho. Ale to bez mereni nejde. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Golden Media UNI-BOX 9080 CRCISvým zákazníkum jsem namontoval asi 10 ks těchto combo reciveru.Pokud bydlí někde kde je možnost přijímat kanál 64 tak může sledovat i pozemně ČT HD a Novu HD.Pokud kostičkuje Panasonic tak problém je v anténě a nutná je oprava. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 644 |
![]() |
|
RE: Golden Media UNI-BOX 9080 CRCIDíky za info, anténáři už to několikrát zkoušeli, na noname DVB-T přijímači to přes scart funguje, v Panasonicu to dost kolísá. Takhle by mohl mít i trochu lepší mazanici z pozemáku :-) |
umax
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Golden Media UNI-BOX 9080 CRCIPokud je signál v normě (klidně i na spodní hranici), reklamoval bych TV, měl jsem již párkrát vadný DVB-T tuner v panacu. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
![]() |