![]() |
|
HD přijímač za slušný penízArivu 200 jsem koupil před 2 měsíci, a zatím chodí na 100 % . Stála okolo 3000,- Kč a víc se mi nechtělo dávat za programy v HD kvalitě, kterých je tuším asi okolo pěti ve free vysílání. 3 D obraz to pravděpodobně taky vezme, ale to musím ještě našetřit na 3 D televizor. |
Kordd
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: HD přijímač za slušný penízto je Vas nazor.....Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: HD přijímač za slušný penízHD vysielanie free je okolo 20...a nie okolo päť.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: HD přijímač za slušný penízA co tím chtěl Kordd říct.......? :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: HD přijímač za slušný penízKordd chtěl:a) provokovat b) BAN c) pochlubit se? Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: HD přijímač za slušný penízNejspíš že jich má plný sklad..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535R^ R^ si máš pravdu, tato varianta mě nenapadla :laughing: :laughing:Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: HD přijímač za slušný penízArivu 200 jsem měl dva týdny a pak se porouchal(nešlo naladit HD programy).Když mi vrátili peníze tak jsem radši zaplatil víc za Technisat.Takže Arivu fakt ne. |
peky6
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: HD přijímač za slušný penízTak pánové,někdo tu zatracenou "Arivu" chválí,jiný na ni nenechá suchou nit.Nebude podstatná část problémů mezi gaučem a DO,jako povětšinou.Pokud ale má tolik možností,za tak málo peněz?Dnes je to tak na 3 roky a za to období bude zase něco jiného propagované.Kvalitní přijmač bude za tu dobu zastaralí,tak že je to vlastně stejné a dream za 30 tisíc,je luxus,poněvadž za 3 roky stejně přijdou s něčím novým. :laughing: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: HD přijímač za slušný penízJá jsem nedávno také chtěl koupit Arivu, jako náhradu za prodaný Showbox 700, ale pak jsem dostal dost velký strach z určitých problémů. Téměř každý den zde někdo řeší nějaký vážný problém s touto Arivou. Většinou spojen s nahrátím nového FW. Nevím, kolik stojí křížený kabel RS232 a jak se to s ním dělá. Jsem zvyklý na USB. Ale ten největší problém je ten, že mám již jeden přístroj od tohoto výrobce doma. A sice DVD přehrávač (Ferguson D-780HX) a po výměně staré 50 Hz Tv Mascom za novou LCD LG, nastaly vážné problémy. Když to pustím přes HDMI, tak se vše rozjede, jak má a po pár vteřinách, max. minutách se změní obraz na zrnění. Zvuk jde. Vypnu DVD přehrávač a zapnu a pak už to jede dál v pořádku do té doby, dokud přehrávač nevypnu a nezapnu znova (můžu přehrát i více DVD). Ale někdy ten DVD přehrávač můžu restartovat i několikrát za sebou a nenajede to. Stále pouze zrnění. A tak jsem nucen to sledovat přes SCART. Ale přes SCART, když to oboje zapnu, je černá obrazovka, zvuk jede. Restartuju přehrávač a už to jede bez problémů (než zase vypnu a zapnu přijímač). U Scartu nemusím resetovat přijímač, stačí odpojit a opět zapojit Scart kabel. S HDMI kabelem jsem to nezkoušel. Podotýkám, že vstupy v Tv a kabely jsou v pořádku.a tohohle se bojím, jak čert kříže, aby mi to nedělala i ta Ariva. A tak se raději chystám koupit další "levný" "šunt" HD Box FS 9200 PVR. A z toho mám také hrůzu, protože Linux mi nic neříká. (jinak mám už doma GM UB 9060 a naprostá spokojenost, ale chci ještě další příjimač) VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: HD přijímač za slušný penízKřížený kabel se nechá sehnat za 150Kč.Arivu také nemám,ale koupil jsem před pár roky přijmač,který mně slouží dodnes,k mé spokojenosti.Pokud si koupíš přijmač a nenaučíš se využívat jeho možností,tak je to o ničem.Zařízení se nechají sehnat různé,ale vždy se musíš je naučit obsloužit,jinak jsou ti nanic.Vše potřebuje čas,pokud jej nemáš?Toto je alfou i omegou,bohužel,jinak to nejde. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: HD přijímač za slušný penízJá mám Arivu i HD-BOX 9100, Ariva šlape jak hodinky, čte bez problémů jak karty skylink (cw, ice nemám), tak i cslink a prakticky ani jednou za 4 měsíce každodeního používání nezazlobila. HD-BOX je sice linuxák, ale to neznamená že se nedá normálně používat, při normálním provozu musí být jedno na čem to běží. Já ho používám jako normální přijímač, to že běží na linuxu mě nezajímá, žádný plunginy do něj necpu. Šlapal by docela dobře, ale když dám do uni čtečky kartu gital, tak ji po chvilce přestane číst, na kartu skylink přitom šlape normálně. Další problém je to, že občas jakoby zatuhne a jediný funkční tlačítko je na vypnutí. Dál jsem zjistil, že má někde uvnitř špatnej kontakt a pak nechce vůbec nastartovat, takže ho musím reklamovat. Takže pro mě a normální používání stoprocentně vyhrála ta Ariva, kdežto HD-BOX u mě totálně propadl. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: HD přijímač za slušný penízEdision Argus HD Mini. |
selzu
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: HD přijímač za slušný penízTak děkuji za Vaše názory a zkušenosti s tímto přístrojem.Možná jsem zapomněl na to že těch 5 HD free stanic mám na 19° Astra . Druhou družici mám 13°Hot Bird, ale zde asi nejsou žádné free stanice HD. |
Kordd
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
![]() |