![]() |
|
Priemer vnutorneho kablaAhojte, chcem sa opytat, ze ked kupim koaxialny kabel, tak aky maximalny priemer moze mat vnutorny medeny vodic? (Parabolu mam od satelitneho prijimaca vzdialeny 45m)Dakujem vopred |
drobcekzmt
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Priemer vnutorneho kablanenakupuj u žida ale u vodborníků :crying: měd používají čučkaři :laughing: |
exmat
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: Priemer vnutorneho kablaTo by mne docela zajímalo co teda používají vodborníci místo mědi? |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Priemer vnutorneho kablaMožná stříbro. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Priemer vnutorneho kablaOdborníci už nejsou, vymřeli, jejich nástupci používají RG6 se železným vodičem :laughing: |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
to:drobcekzmtPrečo sa pýtaš na maximálny? Je jasné, že čím hrubší, tým lepší. 45 m nie je veľa a vyhovie akýkoľvek kábel s vonkajším priemerom 7 mm. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
davidkriz..Belden, které již při 40% pokrytí dosahují odstínění 85dB! Specialitkou jsou pak trojstíněné koaxiální kabely (standardní koax je pouze dvojstíněný - oplet + fólie), které dosahují opět výrazně lepších výsledků. Jedním z dostupných zástupců trojstíněného kabelu na našem trhu je Belden H126 DuoBondPLUS, který má odstínění už 90dB a za naprostou špičku na našem trhu v tomto směruCITACE S ČLÁNKU OCAĎ :)) ..CHLAPI NEDĚLEJTE TADY MŮDRE!!..když vidím ty montáže tak se mně chce zvracet :fuming: ..dupete a p..i..č..a je neustále prázdná :laughing: |
exmat
![]() |
|
visperKoaxiální kabel Commscopetyto kabely v profi provedení!!!..Mají každý bunt..měřící(reflektometrický) protokol!!Že ten kabl je košer :) Cena dostupná!..cca 10Kč bez daně ve velkém odběru ;) |
exmat
![]() |
|
RE: Priemer vnutorneho kablaopět vlákno na urovni tazatelejá jen k příspěvku "davida" který jak se domnívám ví co je to SKINEFEKT proto i UPC a DIGI TV dodává kabel se železným vnitřním vodičem. Jde jen o to jak kvalitní je onen měděný SKIN na tomto železe! pro tazatele jenom info že pokud zvětšuje průměr vnitřního vodiče musí zvětšit i průměr vnějšího (niloliv v přímé úměře) s ohledem k zachování důležitého parametru zvaného IMPEDANCE |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
to:exmatkde máš prodejnu? |
tonek
![]() |
|
tonek"Parabolu mam od satelitneho prijimaca vzdialeny 45m"testovat mne co jeto skinefekt nemusíš, ale jestlipak Ty víš, co je to klasický odpor vodiče pro ss proud ;) Co dodává Digi a UPC mne fakt nezajímá, hovoří to ale za vše :D |
davidkriz
![]() |
|
exmatTvé myšlenkové pochody jsou dosti vzdálené mým, proto nechápu co tím chtěl básník říct, v reakci na mne... |
davidkriz
![]() |
|
RE: Priemer vnutorneho kablaI=U/R :lookaround:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
2 : davidkrizže neco víš jsem věděl!že se chceš urážet či hádat už vím! já tě netestuji proto jsem napsal že to víš já něco málo vím o ůbytků napětí při proudu 100 mA ale se s tím nechlubím co dodávaji uvedené společnosti jsem psal jako obraz skutečnosti!nejen pro Tebe. Howgh :O :O :lookaround: :lookaround: |
tonek
![]() |
|
tonektak nevim, dotyčný se ptá na kabel, místo toho tys mně tady vysvětoval, že poměděný Fe vodič je vlastně v pohodě, a že on tam bude mít 45m kabelu už neřešíš.Já se hádat nechci, nic z toho nemám... ale tvoje rekace je jaksi mimo, argument s DigiTV a UPC ještě víc. Tak fakt nevím o čem tady třepeš... PS: úbytek ;) |
davidkriz
![]() |
|
davidkrizber to jako omluvu!!Nepochopil jsem v tom dvojsmyslu jak to myslíš!!Pokud jsem tě napad!!A do teďka to nechápu :) ..no střední odborné :fuming: |
exmat
![]() |
|
toneknemám zájem moc obchodovat!!..A jinak?Máš LOVE????Obchodují pouze s elektronikou a anténní technikou je to těžký!!..Pro některé antenáře je vše dobré drahé :)) Nemyslím tím tebe :) |
exmat
![]() |
|
RE: Priemer vnutorneho kablaTak jaké napadení...? Na to už su fakt odolný za ty roky :D spíš mi šlo o smysl toho... nenašel jsem ho. Jestli to jde nějak vyložit, abych se naladil na společnou vlnu a rozsvítilo se mi, tak poprosím... |
davidkriz
![]() |
|
davidkrizvečer se má spat a nebo chlastat :laughing: A né diskutovat :) ..po případě něco jiného :) |
exmat
![]() |
|
exmatjá mám teprve odpoledne :D |
davidkriz
![]() |
|
myslím že do 1.1mmod 0,6doteraz to nikto nespomenul ale diskuse to byla ... |
janoZV
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 467 |
![]() |
|
RE: Priemer vnutorneho kablajen na okraj jsou koaxiály s vnitřním vodičem 6.3 mmi více!!! |
tonek
![]() |
|
aby to vopchal do stbtak asi nie nad 1,1mmale to nechám na toho čo sa pýtal na začiatku |
janoZV
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 467 |
![]() |
|
![]() |