![]() |
|
DVBT-CZAhojte, potrebujem poradit s prijmom z vysielača Kojál.Na starej yagi anténe so širokopásmovym zosilnovačom sa mi podarilo naladit 29 kanál, no prijem je možný len v noci a pri vlhkom počasi a nedari sa mi to zlepšit.Potrebujem vediet akú anténu, pripadne zosilnovač musim kúpit.Bývam v polovici cesty medzi šalou a Kolárovom.Budem vdačný za každú relevantnú radu |
pavokuk
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: DVBT-CZObrať se na místního odborníka. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: DVBT-CZI to je úspěch, Kojál je jen 600 m.n.m., je daleko a to jak to píšeš, tomu odpovídá. Testni 33. kanál Tlustou horu - Zlín, je jen cca 485 m.n.m. a máš jí blíž. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: DVBT-CZta 33 je u nas na povazi dost silna, 29 mi ide, ale obcas kolise. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
@pavokukjak píše CES - prubni 33 Ch Vysílá tam "balík" CT-cek a za rok odtud pojede i balík privátních Tv (Mux2) jako je Nova,Prima atd atd... PS na 33 Ch vysílá i vysílač ve Valšských Kloboucích ale ten má menší výkon orpoti Zlínské Tlusté hoře...Mnoho zdaru a pak se ozvy,jak si dopadl..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
jamess96Dík za podporu. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
@CESV pohodě :)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: DVBT-CZvysielac Zlin mame za kopcom, ideme na val. klobouky. |
satan
![]() |
|
RE: DVBT-CZdoplnok: val. klobouky plostiny 716 mnm .no problem. presne o rok pojde mux 2 na 49k. 25kw. vyzera to dobre. tu ide aj praded 36k. SM, ale obcas kolise. je to 150 km daleko. |
satan
![]() |
|
@satanano, Val.Klobouky jsou také pro SK v poho,ale tam to Muxem 2 končí-narozdíl od Zlína.Tam bude časem i Mux 3 a navíc Zlín má téměř 5x větší vysílací výkon,což má dle mého i větší výhodu.Ale záleží i na terénu mazi vys. a straně příjimu...Měj se fajně!!!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
DVBT-CZDakujem za rady,skúsim ten 33 kanál.No mám obavy, či budem úspešný, pretože som skúšal točit anténou v celom rozsahu smerom na Moravu a jediný ktorý sa mi tam objavil bol Kojál 29 kanál a nič inšie.Týmto smerom som ešte zachytil analogové vysielanie čt-2 na 47 kanáli.A ešte k prvej reakcii,skúšal som oslovit odbornikov, no v mojom okoli nikto taký neexistuje.Bude to asi tým, že dvbt na slovensku funguje len od decembra 2009 a naši odbornici sa ešte nestihli preorientovat. |
pavokuk
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
@jamess96zlin mame za kopcom. to co islo v analogu dobre je predpoklad ze pojde v digitale. @pavokuk ak si nechytal 25k a 59k. tak ti asi nepojde. Rv |
satan
![]() |
|
pavokuk"A ešte k prvej reakcii,skúšal som oslovit odbornikov, no v mojom okoli nikto taký neexistuje.Bude to asi tým, že dvbt na slovensku funguje len od decembra 2009 a naši odbornici sa ešte nestihli preorientovat."--- Myslím, že ze Šaľe tady na foru je právě jeden anténář co montuje DVB-T, vybavený měřákem. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
![]() |