![]() |
|
Vantage a problém s nahráváním ze Sky UKZdarec!Řeším teď docela závažný problém a zajímalo by mě, jestli mi někdo poradí. Mám přijímač Vantage 7100 TS a kvůli ukončení ITV 1 HD pro Evropu jsem si pořídil kartu Freesat from Sky. Při běžném sledování se neprojevuje absolutně žádný problém. Vše šlape tak jak má. Problémy se však vyskytnou, jakmile začnu nahrávat. Okamžitě po stisknutí tlačítka REC se asi po dvou vteřinách obraz rozpadne do kostiček a po chvilce opět běží dál. Při zastavení záznamu pak obraz zamrzne dokonce asi na šest (!) vteřin, a pak opět běží OK. To by nějak nevadilo, život je život a Vantage má přece jen UNI čtečku díky neoficiálnímu firmwaru, ale ono se tohle děje i během záznamu. Prostě se najednou obraz zastaví, rozpadne do kostek, a pak to opět běží. A teď otázka na vás: V čem vidíte problém? Nevím, jestli to způsobuje UNI čtečka nebo je přijímač při nahrávání ze Sky UK extrémně zatěžován... Osobně jsem se s tímhle problémem ještě nesetkal. |
Capoli
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: Vantage a problém s nahráváním ze Sky UKAhoj,mám přijímač Vantage 7100 TS jako Ty,tak jsem to vyzkoušel.Žádné kostičkování při nahrávání a pak při přehravání ani zamrzání nemám.Jsem v UK mám plnou nabídku SKY.ITV HD vysílá na osmi frekvencích.Já mám naladěno na Astra 2 10832H.Snad Ti to pomuže. :)Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
Vantage a problém s nahráváním ze Sky UK (# 85)Mám podobný problém,sice UK nemám,ale podobné příznaky znám. Zdá se,že problém působí HDD přes USB,Vantage s některými HDD spolupracuje nepříliš korektně. |
csman
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Vantage a problém s nahráváním ze Sky UKZkoušeno na HDD Samsung 200 GB ST3200822AS .Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
![]() |
|
RE: Vantage a problém s nahráváním ze Sky UKJeště dodatek ,zkus tento firmware 2.52.01Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
![]() |
|
RE: Vantage a problém s nahráváním ze Sky UKjá si myslim, že to bude asi tim diskem. je to docela pravděpodobný. rád bych tam připojil ještě jeden, jenže mam už na něm asi 500 giga dat... |
Capoli
![]() |
|
RE: Vantage a problém s nahráváním ze Sky UKSkus ten HDD naformatovat cez program Fat32Formatter.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Vantage a problém s nahráváním ze Sky UKa co to bude mít za smysl? klidně to udělám, ale jen chci znát důvod. |
Capoli
![]() |
|
RE: Vantage a problém s nahráváním ze Sky UKMozno sa zbavis toho trhania a zasekavania obrazu. ;) Ked na disku nemas nejake cenne data, za pokus to stoji. U mna to vyriesilo problem s vnutornym diskom.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
Capoliaký tam máš fw?Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
![]() |