Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

MASCOM MC5301CR HDCI PVR 250GB HDD

Chtěl bych se zeptat na Váš názor nebo případné skušenosti se satelitním přímačem
MASCOM MC5301CR HDCI-PVR 250GB HDD.Přemýšlím o jeho zakoupení.Děkuji za odpovědi.

Losos
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

re :

Co tě konkrétně zajímá?Chodí dobře,celkem dobře vypadá,je dodáván s origo CAM.Mascom je tradiční výrobce a dodavatel,funguje dobře na servis a případné sw úpravy,takže se ho nebojím prodávat,nikdo ze zákazníků si zatím nestěžoval.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Mám ho

a jsem naprosto spokojen, zároveň vlastním i 5300 a vše bez problémů. Jen je nutné nahrávky, které chceš sledovat až třeba po 14 dnech odkodovat, ale jde to jednoduše. Jinak budeš mít tmu :) Skylink mění často kódy a pak už to nejde přehrát. Po měsící denního zkoušení jsem našel dost vychytávek a celkově mi přístroje plně vyhovují.

groal
Registrace: 9/2010

Poděkování

Děkuji za příspěvky,neměl jsem nikdy žádný přístroj od Mascomu,
tak jsem se pro jistotu zeptal.Ještě jednou děkuji.

Losos
Registrace: 6/2008

Taky ho mám

Taky mám Mascom,ale typ 5300 a maximální spokojenost.A doporučoval bych ti vzhledem k velikosti disku taky tenhle model.Až na disk jsou totožné,5301 má 250GB a 5300 má 1000 GB.K němu pěknou plazmu a máš pokoukáníčko jedna báseň.

IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E

daddy
Registrace: 8/2006

RE: MASCOM MC5301CR HDCI PVR 250GB HDD

tak já ho mám taky, ale stává se mi, že mi na hbo hd chvilkama vynechá zhruba na vteřinu zvuk, přitom na obrazu k žádnému zadrhnutí nedochází. Od včera mi to dělá i na nově hd u digitálního zvuku. :zombie:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Já jsem si žádného problému nevšiml,teď jsem na to chvíli koukal a vše v pořádku.Jeden čas aly byly tyhle problémy se zvukem u HBO HD na straně Skylinku.

IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E

daddy
Registrace: 8/2006

Taky bez problémů, spíš mi píše, že někdy je zakódovaný pprogram :) ale to je chyba skylinku.... jinak fakčí na 100% a neměnil bych.

groal
Registrace: 9/2010

Mascom MC5301CR HDCI-PVR- problem s nahravanim

Dobry den, mam zasadni problem s nahravanim na HDD u vyse uvedeneho přijímače.Oba tunery naladeny dle navodu, pokud nahravam sledovany program je vse OK , ale pokud prepnu na jiny kanal, tak se porad sice ulozi na HDD,ale nalze prehrat. Pristroj hlasi: sluzby neni k dispozici .... Poradi nekdo s problemem? Diky.

lukinda10
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra