![]() |
|
Technisat DIGIT HD-8 SX a karta Skylink HD ICENazdar chlapi jaký CAmodul pro tuto kartu do tohoto příjmače mám tam modul technisat cryptoworks a tato karta v něm nefunguje jak má sem tam napíše hlášku zakodováno,karta ještě není zaregistrovaná.Díky za radu |
Miroslav B
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT HD-8 SX a karta Skylink HD...máš tam najlepší modul aký môže byť.zaregistruj kartu, prestane to. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT HD-8 SX a karta Skylink HD...ok udělám to. |
Miroslav B
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT HD-8 SX a karta Skylink HD...každopádne sa kvôli štatistike ozvi s výsledkom.Zatiaľ je to 5:0. ;) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT HD-8 SX a karta Skylink HD...mal som ten istý problém ... po registrácií to prestalo |
astrix
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT HD-8 SX a karta Skylink HD...Měl jsem před zaregistrováním ICE karty stejný problém i s modulem SMIT. Ale i po registraci se to občas stane u programů Kino CS nebo Muzika CS.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT HD-8 SX a karta Skylink HD...Kolegyni budou zítra instalovat tento přijímač se Skylink HD ICE kartou. Prodejce ji doporučil zelený Smit Cryptoworks, prý s modulem Technisat CW jsou s touto kartou trochu problémy. Takže uvidíme. Každopádně kdyby byly problémy, možná by si ho ještě mohla vyměnit za nový fialový Irdeto modul, ale ten taky ještě prý není plně odzkoušený. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT HD-8 SX a karta Skylink HD...Také jsem měl problém, po registraci ustal@jirka67 - moduly Technisatu mají více artiklových čísel. Ten, co je momentálně v prodeji, je navlas podobný SMITu (vč. čísla FW 3.9.12), takže by měl být také bez problémů. |
richtrj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
![]() |