![]() |
|
SBI 2050 - nový firmwareNahttp://www.antenex.cz/public/index.php?PHPSESSID=sh60r8gsdhnugvmjjm7b8hvqf4&direction=0&order=&directory=Receivery/Topfield/SBI-2050 nový firmware pro SBI 2050 |
SiVa
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
CSlinkMá někdo tuto konfiguraci s novým FW, CW modulem SMIT(zelený) a CSlink kartou? A funguje mu to bez problému?Děkuji za reakce. |
Badatel
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
Settin editorNa tento nový FW mi nefunguje Setting editor |
Badatel
![]() |
|
RE: SBI 2050 - nový firmwareja jsem si stahnul nejnovejsi firmware pres satelit,taky chci pouzivat v ca slotu kartu od CS Link a nejde to,volal jsem do firmy antenex a tam mi rekli,ze do 14dnu by to melo jit |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
RE: SBI 2050 - nový firmwareNefunguje smith,eurocam,SCM ani twin easy!Prostě momentálně kombinace skylink a CS link KO :-/ Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: SBI 2050 - nový firmwareto už říkali před 14 dny že to pujde a nic. Slibujou a slibujou, raději kdyby to pořádně otestovali než to daj na web. Doufám že to od tama smažou nebo aspoň tam napíšou že to pořád nejde. |
Badatel
![]() |
|
RE: SBI 2050 - nový firmwareAčkoli je v popisu změn "doplnění transpondérů na pozici 23,5°E", tak TP 12110 je nutné pro naladění HD kanálů Skylink upravit ručně :-/ |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
Sdělení OMKO Digital a.s.Dovozce satelitních přijímačů Topfield uvolnil nový řídící firmware pro přijímače Topfield SBI-2050 z 24.11.2010.Upozornění: tento FW pro přijímače Topfield nedoporučuje prozatím používat!!! ------------------------ To si z nás TOPFIELD dělá pokusné králíky?? |
SiVa
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
Poslední firmware z 25.11.10Ten firmware nemohu dostat do přístroje. Přes satelit mi to hlásí ERROR - not availbale PAT a přes USB mi to nejde vůbec. Podle návodu to nešlo nikdy, protože tam chyběla info, že by na flash měl zůstat samotný aktualizační soubor a ne adresář, ale teď mi to nejde ani tak, ani tak. Poradíte někdo? (RS 232 jsem nezkoušel - nemám kabel).Předem díky. |
Bohumilll
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
![]() |