![]() |
|
vantage vs octagon8000 vs 1018 zatím volím 1018 ale chci se zeptat uživatelú octagonu na to jaký FW použít aby šla karta ICE HD . U vantage mi je to jasný mnoho se tady píše i o softech , ale octagon nic . Chci využít taky PVR funkce ale dám přednost spolehlivému FW pro spolupráci s kartou . Dík . |
orionek
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
podla mnabud 10669 alebo najnovsi (a uz riadne stary) 10690 |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
inak s tym PVRje to u Octagonu problem, stale daco mrzlo alebo mrzne... a uz nie je podpora, ak teda hovorime o 918 HD nie linuxove, tam by to malo zatial byt OK |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: vantage vs octagonposledni fw + MCAS plugin |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: vantage vs octagonposledni firmware najdes treba tady www.octagon-germany.de/ |
milanm
![]() |
|
RE: vantage vs octagonA co Ti na 918 mrzne,u mne je vše zatím v nejlepším pořádku a už s ním táhnu třetí rok.Pokud jsou ty Linuxáky stejně dobré,tak kdo jej nemá?Zatím nejsou na ně nějak velké reference.Po přijmači se dvěma tunery netoužím.Pořád jsou lepší dva samostatné příjmače,ale pokud někdo po tom touží,je to jeho věc.Tak se ozvěte Octagon Linuxáci,jak Vám makají?? :lookaround: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: vantage vs octagonMakají víc než dobře, oproti Vantage např. funkční PIP, podle mě i lepší dálkový ovladač. Sleduješ nahrávku a nějaký "LIVE" program zároveň, něco nahráváš a při tom zároveň sleduješ něco jiného nahraného, při přepínání kanálů vidíš na seznamu u programů co právě běží (pokud to máš samozřejmě nastavené), nahrávky jsou odkodovane tak jako u Vantage ... s kartou Skylink chodí bez problémů a všechny základní funkce, které lze asi očekávat od dvoutunerového přijímače jsou myslím vychytané |
milanm
![]() |
|
RE: vantage vs octagonzatím děkuji prostuduji ty němacký stránky R^ |
orionek
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
![]() |