![]() |
|
DIGI TV signálZdravím. Jede Vám Digi bez problémů?Nevím jestli je chyba jen u mě nebo ne?Dost časo mě signál vypadne, skáče to mezi 98 až 0 % signálu.Na parabole žádný sníh nemám, nevidím žádný problém proč by se měl signál ztrácet? |
xsimir
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
R:digi tvide bez problémov A.Vila-Arsenal zatiaľ 1:3 |
pdurica
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 347 |
![]() |
|
RE: DIGI TV signálvoda v konektoru ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: DIGI TV signálDle kvality,kterou udáváš se zaměř na snímač,koaxiální kabel a F koncovky. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: DIGI TV signálMuj ohad je ,že odešla LNB ,dost často jim odchází hlavne SHARP, a nebo kabel s konektorama. |
Martini
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: DIGI TV signálano závada u tebe . Kup jsi pořádný LNB a budeš koukat ten rozdíl - bez vypadávání obrazu , kostičkování atd. Ani by opravu nehlásil .Dnes stojí do 500 kč a je kvalitný než co by tě dali . Já mám svoji parabolu 85 cm středovou kovosat s polárným závěsem i LNB a výpadky nemám a jen koukám a divím se co lidi mají za problémy u DIGI TV .To spíš mám problém s HD ČT,NOVA ty kostičkují někdy kvalita 95 % byl i servis na tom a vše PODLE NICH OK - soused můj.Samořejmě na jinou anténu Skylink 80 cm offset . Rv |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
@standa111@standa111Soudě dle Tvého způsobu vyjadřovaní jsi buď pod vlivem nějaké omamné látky nebo totální (nevhodné slovo)... a spíše se přikláním k tomu druhému protože jinak by jsi byl pod vlivem trvale. Zkus si po sobě někdy něco přečíst.... |
paran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
Ćo po STV 3 ?Myslím v digi Ro-vypadne STV 3 a mieto toho? |
sused
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE:DIGI TV signálV noci žádný signál,sněžilo a nebo že by kosmické smetí.Teď normála.Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.
|
digidik
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
RE: DIGI TV signálJEDE vše OK a To bez problémů,koukal jsem a koukám na DIGISPORT celý den!!!!Testuji ji to S UPC,ale musím říci,že UPC s nabídkou a i s kvalitou obrazu stále vede!!!! :8) :8) R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: DIGI TV signálpro parankdyž se ti to nelíbí tak to nečti nikdo tě nenutí cha cha stekloune. R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
xsimir:Obrať se na provozovatele služby, kterému platíš.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: DIGI TV signálčaute tiež mam ten problem digi my furt seka, a to mam dual takže momentalne my na jednej tv digi ide a na druhej už vôbec. Tiež sa chcem opytať či ako zakaznik digi mam narok na vymenu dekoderu mam digi už asi 3 roky. Dakujem všetkym za odpovede. |
jozefb2
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
jozefb2Odpovědi nalezneš na webu DigiTV, v jejich obchodních podmínkách a na jejich infolince. Zde mi to moc nepřipomíná zákaznický servis DigiTV. ;P |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
![]() |