![]() |
|
GoldenMedia-prepínanie programovMám HD prijímač GoldenMedia unibox 9080 a TV plazma Panasonic 107cm a mám taký divný problém: Mám to prepojené HDMI káblom aj Scart káblom. Keď prepnem TV na predvolbu HDMI všetko OK. Keď prepnem na predvolbu Scart (DVDrecordér Panasonic) tak sa mi na sat nezobrazí ani menu ani EPG, proste nič, keď chcem prepnúť program, prip. nastaviť musím prepnúť na HDMI. Nechápem v čom je problém.? Poradíte? Ďakujem. |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: GoldenMedia-prepínanie programovVime, v cem je problem.Prodejce nevi ? |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: GoldenMedia-prepínanie programovPokud tomu dobře rozumím takGM - hdmi record - scart Buď to jedno nebo druhý |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: GoldenMedia-prepínanie programovTak ako si to popisal nepomaha ani sklenena gula.GM mas aj hdmi aj scart=blbost.Ak mas GM hdmi a recorder scart plati co napisal slapet.Takze o co vlastne ide?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: GoldenMedia-prepínanie programovřěším to na dálku s jedním trucujícím zákazníkem,nečte moje rady a tvrdí že je špatný GM,přepnout v nastavení výstupu na RGB nikoliv YUV, nevím na co to potřebuješ ale je to tak! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: GoldenMedia-prepínanie programovNejlepší je jak povídal televizák mít to na ten HDMI, to co radí tonek je už starší než já i hnědé uhlí dohromady. Rekordér vyhodit do popelnice, jako jsem to udělal já. |
DědaLojza
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: GoldenMedia-prepínanie programovTeď jsem to kontroloval u děti.Při nastavení hdmi na 1080i 50hz- scart funguje normálně,ale nezobrazuje epg.Při přepnutí vystupu na rgb se rozlišení na hdmi změní na 576i.Taghle to je dané sw a pokud nahravá tak je určitě lepší nahravat na externí hd.A nebo vyzkoušet jiný sw.Děti mají sw 1.2.86 |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 635 |
![]() |
|
![]() |