![]() |
|
Leslie NielsenTento fantastický herec nás včera opustil. Česť jeho pamiatke. |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: Leslie Nielsen...ko... |
pavel00s
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Leslie Nielsen:crying: :crying: :crying: :crying: |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Leslie Nielsenrip :-/ |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Leslie NielsenTie jeho perfektne komedie budu rozosmievat urcite aj dalsie generacie.Ani som nevedel, ze uz mal 84 rokov. Ako ten cas bezi... R.I.P. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: Leslie Nielsenškoda ho |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Leslie Nielsenno škoda že nestihli natočit tu plánovanou bláznivou střelu 4 :-/Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Leslie NielsenI já se připojuji.Čest jeho památce. :crying:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
Leslie NielsenVečne šedivy PAN.../herec/ |
Jurgen
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: Leslie Nielsenhttp://www.youtube.com/watch?v=wCIB-oCOetI&feature=relatednezabudnutelne hlasky a sceny |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
Leslie........:crying: :crying: :crying: :crying: :crying:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
Lesliemě dováděl k záchvatům smíchu. Škoda ho - nanahraditelný stejně jako Peter Sellers :crying: |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
LeslieJojo Blaznive střely a Žhavé výstřely by nikdy nebyly tím čím jsou bez tohoto super herce. A jak uvedli v Udalostech na ČT, jsou typy hercu: jedni co sušše chlí vfipy a není to k dmíchu a pak byl on, který to zahral zcela normálně, jako by byl tím skutečným "blbcem", a pak to vyznělo upně famózněMonoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
LeslieSorry, udělal jsem chybu a nepřečetl jsem si to pořádně po sobe, takže chybička se vloudila:Jsou typy herců: jedni cosušše chrlí vtipy a není to k smíchu.......atd atdMonoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
libor129V zhavych vystreloch Leslie Nielsen nehral...tam hral iny vynikajuci herec do parodie - Charlie Sheen |
radolaco
![]() |
|
radolacoA naprosto vražedná kombinace Leslie Nielsen + Charlie Sheen v Scary movie..3? "Mláďata mají kovové zuby..." "Psi se chovají divně..." :laughing: :laughing: |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Leslie Nielsenblaynive strelz jsou urcite vznikajici, doporucuji vsak jeden hodne starej film ze znaru sci=fi, ktery je skutecnou kalsikou, nebot ma stale co nabidnout i pres zastaralou vypravu, ktera ovsem dodneska bere dech a hadejte kdo je obsazen do titulni role ... http://www.csfd.cz/film/25994-zakazana-planeta/T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
@eemilzdravím tě! Ano je to tak,L.Nielsen je v pánu a to je obrovská škoda!!! Ale k věci.Na Nově ve Zprávách to "trošku" popletli!!! Bláznivá Střela 4 je natočená a jmenuje se "Amerika v ohrožení"Je to o "álkaidě,Iráku atd atd....Mám to na dvd a Leslie je tam už skutečně "stařeček" .A bohužel ho už nedabuje ani skvělý p.Brabec.. ´Eto vsjo""_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
dodatekdvd vyšlo v r.2009..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Leslie Nielsenha, tak tento snímek mi unikl.... :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
@eemiltady máš link a podrobnosti o daném titulu... Snad to teda není žádná reklama,ale jen přesvědčení o tom,že film je skutečný... http://filmy.vltava.cz/Filmy/Komedie/Blazniva-strela-Amerika-v-ohrozeni/produkt=860263861/kategorie=18335/_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96ten film nie je blazniva strela 4...to si ho len v cechach zas raz blby distributor takto "trefne" pomenoval (asi im stacilo, ze tam hra Leslie Nelsen). Originalny nazov je An American Carol a celou seriou Blaznivych striel nema nic spolocnehttp://www.csfd.cz/film/246379-blazniva-strela-amerika-v-ohrozeni/galerie/ |
radolaco
![]() |
|
![]() |