Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Klíčové slovo

Tak jsem si chtěla zkusit tu OCHUTNÁVKU a poslala jsem SMS,dle toho časopisu co mě přišel a napsalo mě to neplatné Klíčové slovo.Že by to pro mě nebylo, mám kartu CS Link.

marie2
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Klíčové slovo

Radši se z někým rozumným domluv a neprodávej,budeš překvapena!!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

marie já su daleko ale do Práglu to máš kousek, mám tam kolegu co ti poradí,tě neznám ale máš moje symfonie i když
stále tajíš v čem byl tenkrát problém se signálem .
pokud máš zájem tak kup aspoň dva litříky Ludmily a taky 2 litříky Kč na přijímač by jsi měla dát do košíku a šup do Prahy.

tonek
Registrace: 1/2009

kliknout na "BAZAR" taky někdy neuškodí

tonek

re:klíčové slovo pro Tonka

Tonku tenkrát ten signál,byl uvolněný talíř.Já dělala před tím nový komín.Přišli dva technici jeden vlez na střechu a byli tu necelých 10 minut.Zajímavé,že to s tím komínem bylo před měsícem.Asi se to uvolnilo větrem.Platila jsem 700.-.Je jim přáno.

marie2

2:marie2

buď ráda že nepřišli tři!!!

dík za info, já bych aspoň vynadal tomu co to dával na ten komín že to odflákl!.

tím by se dalo možná otevřít dlouhé vlákno
KOMÍN či NEKOMÍN ???
zemnění či NEzemnění???

jinak jestli jsi si všimla všem tykám a nějak v průběhu večera jsem přešel na tykání i u Tebe tak snad se nezlobíš.
(Byla jsi jako žena jediná vyjímka)

Pěkný den

tonek

re:klíčové slovo pro Tonka

Já jsem ráda,že mě tykáš.Ten komín je pořád na stejném místě ,jen je nový tam ten byl už vachrlatej.Je dvojitý na plyn a na disektoř.Ten talíř by měl být z druhé strany a proto ta tyč na talíř a na 2x internet je delší.Jo a ten co stavěl komín,nepřišel ani na reklamaci,že mě okolo teče.Uvažuji o 80 a monobloku,abych mohla příjmat i tu druhou Astru,ale nemám televizi na HD.K vzteku jsem dostala novou od mladejch a nemohla jsem jim říc,že si chci koupit lepší.No uvidíme.

marie2

marie2

Pokud máš dostatečně velkou CRT,buď ráda,je na tom výborný HD obraz,přeji moc úspěchu v provozování HD přijmače.A Pražáci jsou vynikající,mohu je také doporučit. :) R^

zzaner
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra