![]() |
|
Nejde HD plusProsím o radu. Nejde mi frekvence 12109 na 23,5. Mám zaplacený balíček HD plus od Skylinku. Kvalita signálu je na 0 a síla je cca 80.Zkoušel to přeskenovat, ale kde není signál ani smrt to nenaladí. Nevíte kde je zakopanej pes.. Potom je ještě slabší kvalita signálu na slovákách. Jinak vše šlape. |
pluto
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: Nejde HD plusPluto,pluto,špatne nadstavené,poriadne nadstaviť a pôjde to. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Nejde HD plusNo jo, ale co je špatně nastavený, když to šlapalo ještě včera ???? |
pluto
![]() |
|
RE: Nejde HD plusUpřesňuji ještě to šlo v dnes 19,00. |
pluto
![]() |
|
@plutoA co tak použít koště,na to jsi zapomněl? |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
RE: Nejde HD plusAj to je možnosť a hlavne ak u Vás padá.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Nejde HD plusChlapi neblbněte. V 19,00 se kluk díval na Filmbox HD a jelo to a za hoďku nic a navíc nesněží. |
pluto
![]() |
|
Refrech karty CS-link.Nechcem moc otravovať,ale ak sa dá,tak potrebujem rozbehať kartu 0 4295 6437 0886 2. Ďakujem.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Nejde HD plusto letas:Máte to tam a příště prosím bez Mezer! to pluto: A co vytáhnout z elektriky , po minutě zapnut a nechat chvíli na ČT1.Poté opět vyzkoušet. Mimochodem co máte za přístroj? Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
už jsem na to přišeljen pro zasmání, vylezl jsem k parabole na střechu (mám ji na paneláku) a ptáci mě vyklovali v konvertoru Invacom ten krycí plast. Myslíte, že když to přelepím silikonem nějakým plexi že to bude fungovat? S tímto jsem se ještě nesetkal. Samozřejmě to musí být vodotěsné. |
pluto
![]() |
|
![]() |