Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

digi velká chvála

Ač pravděpodobně k nevůli zdejších sat fandů musím se podělit od dnešní zkušenost. Vypadlo mě digi, zavolal jsem na zákaznické centrum, bezplatnou linku mě hned vzala operátorka a do 30 s zaslala refreš na kartu, abych stihnul PL, jen kvůli které jsem si tuto službu letos pořídíl ještě k UPC, CS link a Sky link.Takže já se teď vesele dívám na Pétu Čecha ve velmi dobré kvalitě a ti co stále buší do digi se mohou třeba podívat na spotru 1 na Skalicu proti Trenčínu. R^ . Digi centru díky.

goran
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

RE: digi velká chvála

Docela bych si dal říct - být darmošlapem - ale šikovným :(((

knawi
Registrace: 3/2007

hery

buď sleduj ten futbal alebo píš príspevky. Zdá sa že multitasking ti nejde.
Ja hasičov nevolám, si sa preklepol. :bigeyes:

Dagy2
Registrace: 11/2010

já za 3 roky provozu u DIGI TV jsem volal 1x a to jsem chtěl PARTNER BOX a do 4 dnů jsem ho měl vše OK. Výpadky jen při velký bořce jinak ne .Ano jak tady někdo píše 90% je chyba u lidí . I když mám taky Skylink , rád se dívám na plno programů u DIGI TV co Skylink nemá. Jinak mazanice najdu u obou společností. Jinak co Skylink ted předvádí s novýma kartama to nemá chybu zlatý DIGI TV tam se to aspon nekouše atd. Jinak je tady plno lidí kteří jsou nasraný na digi tv , nadávali na něj a tajně koukaly na programy z důvodů , protože ho už nechytí v EMU a dlouho nechytnou.

Ano HD u Skylinku zatím nemá cenu jedině eurosport ten je velmi dobrý ostatní na hov....Plno programů v cizí řeči , nebo vrzání , nebo 10 filmů který se stále opakují. Každý at si koupí co chce , kouká na co chce . Jen vím , že mladý koukají na každou kravinu co se hýbe místo nějaký práce, sportu , kultůry.
:laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

misut

A Ty kdyby si dělal něco pořádného,co přinese aspoň poznatky o ruzných způsobů příjmu mimo sharihng tak bys udělal také lépe,protože to že to přijmeš z jiné karty je umění pouze se na to napojit.To umí i můj vnuk a je mu 10 let.Mám Tě za jiného odborníka a Vím že jsi odborník,tak se vyjadřuj aspoň po této stránce solidně./a nekecej blbosti/"!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery

Urážky si nech,koupit kartu a pak kecat co chytím umí,kde jaký blb :laughing: ,mimo jiné divil by ses kolik tvých přátel,kteří tě hodili mimo mísu, je nyní zapojených,ale :zombie: radši piš o tom jak jsi na tom s linuxem hahahaha
pak se budeme bavit ,kde jsi :laughing: :laughing:

misut
Registrace: 5/2005

rere

všichni,kteří jste se zajímali,jak je to možné,že vlastně píše stále stejné dokola,nyní víte co jsem vám odepsal názorně
:laughing: R^

misut

misut

Tak nevím,jestli jsem v jiříkovém vidění,každý podle Tebe který si koupil linuxový přístroj VUo a nebo OCTAGON 1018 atd. včetně Dreama je asi moc chytrý jo????? Tebe vyjímám a proč pořád chodí teda za mnou a za kolegou a otravují abychom jim to rozchodili a proč pořád musím proto rozchození používat server,který jsem již před rokem opustil???? a oznamovat klukům ,že je to jenom TEST,aby nebyli naštvaní a nmemysleli se je využívám,to jenom kvůli tomu,že Ti ostatní chtějí třeba co Ty,a přitom vědí úplné kulové./každý by chtěl min.zadarmo čučet na všechno,ale i to si musí každý zasloužit,aspoň programováním karet,modulů a čekáním co z toho vyjde.!!!!Jinak je to úplně jak říká můj vnuk v pohodě,sedí a kouká,a neudělal proto vůbec nic.
/Osílek/Takhle ho k tomu nechci vést,Ty jo???

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery

Osílek/Takhle ho k tomu nechci vést-- k tomu oslovství ho ale vedeš ty,nevím proč uvádíš nějaké typy přístrojů a neopomenul jsi,že spíše než za tebou chodí za kolegou :bomb: :bomb: a k tomu vnukovi
info z jiných fór - zase má vnučku a ....
a toto je vrchol zadarmo
..čučet na všechno,ale i to si musí každý zasloužit,aspoň programováním karet,modulů... viš cos napsal ?? pořečti si to v pondělí - v klidu :laughing: :laughing:

misut

hosi klid

fakt mne nak nebere cist to same po x-nekolikate ... www.google.com a kdo umi cist, tak si najde vse, a nepotrebuje k tomu nikoho

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

alfasex

...Mám tu chujovinu taky/DIGI tv/i UPC a Skylink,/...
...možná darmošlap na sharing,což neuznávím/vychcánkové/,...
...zkušenosti/jen pito-meček pořád volá hasiče,když...
kamaráde tady je chyba :bomb: :fuming:
přečti si celé vlákno a pak hodnoť

misut

misut

Ty nedáš pokoj,že??? Teď mě řekni co Tě stále štve!
To,že nepotřebuji sharing a můžu koukat skoro vše a nejsem závislý na lidech,kterým něco musíš za sharing dát,nebo o co Ti jde???Jsem spokojen!!! včetně toho Digi tv,kde vůbec začala tato diskuze,a toho se máš držet!!!a nepovídat blbosti o mě!!!,Vím,že mě znáš,tak proto!!

hery

hery

Napsal jsem to v minulém posledním příspěvku,odpovídej na to co je otázka a nehodnoť ,neurážej a
Digi tv,kde vůbec začala tato diskuze,a toho se máš držet!!!a nepovídat blbosti o mě!!!, znovu ti říkám vyspi se a pak si to v klidu přečti,nikdo z těch všech příspěvků nemá tolik urážek a výmyslů :fuming: :fuming:

misut

dodatek

Mám se dle fóra,zeptat jak se ten tvůj 10letý vnuk jmenuje :laughing: dotaz údajně ze Štítů?? :laughing:

misut

hochu KRYŠTOF a je mu né 10 ale spletl jsem se už 11 let.!!!!
To je totíž první vnouče!!! :8)

hery

hery

zase jsi mimo mísu ,sobota :laughing: :laughing: ,když si druhý den čteme parabolu je to obvyklé,zase měl vnučku??
Vždyť ani nevíš o čem bylo téma - digi už potřetí ti píšu ráno?? to je blbé,tak až potom... někdy v klidu si téma přečti,a podívej se kdo je největší prudil nadávek ,třeba....
i když víš prd R^

misut

misut

hele radší běž spát,protože teď nevím co jsi chtěl jestli jméno vnuka,které jsem Ti řekl a kolik mu je roků,nebo se bavíme o DIGI tv??? :laughing: Vidím,že v tom máš už pěkný fotbal :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:,ale zato já nemohu,pořád utočíš a stále nevím proč.Dej si na sharing švedský ANIMÁL PLANET,což já nemusím a uklidni hormon!!! :laughing: :laughing: :laughing: žena mě už volá ať jdu spát a na Tvoje blbosti už nemám reagovat!!! :))) :))) :)))

hery

hery

však o tom to je,žena volá...,vnuk Kryštof..,staré rodiče... apod....jestli ty si vůbec pamatoješ co píšeš,můžeš se zase přihlásit zde jako Katek,Kanec,nebo Mrdek a všechny ty tvoje nicky,aby ses pochlubil :laughing: :laughing: :laughing: čau příští pátek zase kecnem :laughing: :laughing:

misut

DDR

R^ R^ R^ R^ R^

JozoM
Registrace: 9/2010

misut

diky za radu, co jsem napsal za tym si stojim

DiGi neabonuji, no az na ten deformovanej obraz na JoJ musim ric, ze kvalita obrazu je na SD kanalech zrovnatelna s konkurenci (Skylink, UPC, CSLink) ... Samsung plazma 127cm mistni hospoda

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

poradte jak odhlásit DIGI TV

cyklista3
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku