![]() |
|
digi velká chválaAč pravděpodobně k nevůli zdejších sat fandů musím se podělit od dnešní zkušenost. Vypadlo mě digi, zavolal jsem na zákaznické centrum, bezplatnou linku mě hned vzala operátorka a do 30 s zaslala refreš na kartu, abych stihnul PL, jen kvůli které jsem si tuto službu letos pořídíl ještě k UPC, CS link a Sky link.Takže já se teď vesele dívám na Pétu Čecha ve velmi dobré kvalitě a ti co stále buší do digi se mohou třeba podívat na spotru 1 na Skalicu proti Trenčínu. R^ . Digi centru díky. |
goran
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 156 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: digi velká chválaDocela bych si dal říct - být darmošlapem - ale šikovným :((( |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
herybuď sleduj ten futbal alebo píš príspevky. Zdá sa že multitasking ti nejde.Ja hasičov nevolám, si sa preklepol. :bigeyes: |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: digi velká chválajá za 3 roky provozu u DIGI TV jsem volal 1x a to jsem chtěl PARTNER BOX a do 4 dnů jsem ho měl vše OK. Výpadky jen při velký bořce jinak ne .Ano jak tady někdo píše 90% je chyba u lidí . I když mám taky Skylink , rád se dívám na plno programů u DIGI TV co Skylink nemá. Jinak mazanice najdu u obou společností. Jinak co Skylink ted předvádí s novýma kartama to nemá chybu zlatý DIGI TV tam se to aspon nekouše atd. Jinak je tady plno lidí kteří jsou nasraný na digi tv , nadávali na něj a tajně koukaly na programy z důvodů , protože ho už nechytí v EMU a dlouho nechytnou.Ano HD u Skylinku zatím nemá cenu jedině eurosport ten je velmi dobrý ostatní na hov....Plno programů v cizí řeči , nebo vrzání , nebo 10 filmů který se stále opakují. Každý at si koupí co chce , kouká na co chce . Jen vím , že mladý koukají na každou kravinu co se hýbe místo nějaký práce, sportu , kultůry. :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
misutA Ty kdyby si dělal něco pořádného,co přinese aspoň poznatky o ruzných způsobů příjmu mimo sharihng tak bys udělal také lépe,protože to že to přijmeš z jiné karty je umění pouze se na to napojit.To umí i můj vnuk a je mu 10 let.Mám Tě za jiného odborníka a Vím že jsi odborník,tak se vyjadřuj aspoň po této stránce solidně./a nekecej blbosti/"!!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryUrážky si nech,koupit kartu a pak kecat co chytím umí,kde jaký blb :laughing: ,mimo jiné divil by ses kolik tvých přátel,kteří tě hodili mimo mísu, je nyní zapojených,ale :zombie: radši piš o tom jak jsi na tom s linuxem hahahahapak se budeme bavit ,kde jsi :laughing: :laughing: |
misut
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 1 471 |
![]() |
|
rerevšichni,kteří jste se zajímali,jak je to možné,že vlastně píše stále stejné dokola,nyní víte co jsem vám odepsal názorně:laughing: R^ |
misut
![]() |
|
misutTak nevím,jestli jsem v jiříkovém vidění,každý podle Tebe který si koupil linuxový přístroj VUo a nebo OCTAGON 1018 atd. včetně Dreama je asi moc chytrý jo????? Tebe vyjímám a proč pořád chodí teda za mnou a za kolegou a otravují abychom jim to rozchodili a proč pořád musím proto rozchození používat server,který jsem již před rokem opustil???? a oznamovat klukům ,že je to jenom TEST,aby nebyli naštvaní a nmemysleli se je využívám,to jenom kvůli tomu,že Ti ostatní chtějí třeba co Ty,a přitom vědí úplné kulové./každý by chtěl min.zadarmo čučet na všechno,ale i to si musí každý zasloužit,aspoň programováním karet,modulů a čekáním co z toho vyjde.!!!!Jinak je to úplně jak říká můj vnuk v pohodě,sedí a kouká,a neudělal proto vůbec nic./Osílek/Takhle ho k tomu nechci vést,Ty jo??? Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryOsílek/Takhle ho k tomu nechci vést-- k tomu oslovství ho ale vedeš ty,nevím proč uvádíš nějaké typy přístrojů a neopomenul jsi,že spíše než za tebou chodí za kolegou :bomb: :bomb: a k tomu vnukoviinfo z jiných fór - zase má vnučku a .... a toto je vrchol zadarmo ..čučet na všechno,ale i to si musí každý zasloužit,aspoň programováním karet,modulů... viš cos napsal ?? pořečti si to v pondělí - v klidu :laughing: :laughing: |
misut
![]() |
|
RE: digi velká chválahosi klidfakt mne nak nebere cist to same po x-nekolikate ... www.google.com a kdo umi cist, tak si najde vse, a nepotrebuje k tomu nikoho at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasex...Mám tu chujovinu taky/DIGI tv/i UPC a Skylink,/......možná darmošlap na sharing,což neuznávím/vychcánkové/,... ...zkušenosti/jen pito-meček pořád volá hasiče,když... kamaráde tady je chyba :bomb: :fuming: přečti si celé vlákno a pak hodnoť |
misut
![]() |
|
misutTy nedáš pokoj,že??? Teď mě řekni co Tě stále štve!To,že nepotřebuji sharing a můžu koukat skoro vše a nejsem závislý na lidech,kterým něco musíš za sharing dát,nebo o co Ti jde???Jsem spokojen!!! včetně toho Digi tv,kde vůbec začala tato diskuze,a toho se máš držet!!!a nepovídat blbosti o mě!!!,Vím,že mě znáš,tak proto!! Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryNapsal jsem to v minulém posledním příspěvku,odpovídej na to co je otázka a nehodnoť ,neurážej aDigi tv,kde vůbec začala tato diskuze,a toho se máš držet!!!a nepovídat blbosti o mě!!!, znovu ti říkám vyspi se a pak si to v klidu přečti,nikdo z těch všech příspěvků nemá tolik urážek a výmyslů :fuming: :fuming: |
misut
![]() |
|
dodatekMám se dle fóra,zeptat jak se ten tvůj 10letý vnuk jmenuje :laughing: dotaz údajně ze Štítů?? :laughing: |
misut
![]() |
|
RE: digi velká chválahochu KRYŠTOF a je mu né 10 ale spletl jsem se už 11 let.!!!!To je totíž první vnouče!!! :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryzase jsi mimo mísu ,sobota :laughing: :laughing: ,když si druhý den čteme parabolu je to obvyklé,zase měl vnučku??Vždyť ani nevíš o čem bylo téma - digi už potřetí ti píšu ráno?? to je blbé,tak až potom... někdy v klidu si téma přečti,a podívej se kdo je největší prudil nadávek ,třeba.... i když víš prd R^ |
misut
![]() |
|
misuthele radší běž spát,protože teď nevím co jsi chtěl jestli jméno vnuka,které jsem Ti řekl a kolik mu je roků,nebo se bavíme o DIGI tv??? :laughing: Vidím,že v tom máš už pěkný fotbal :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:,ale zato já nemohu,pořád utočíš a stále nevím proč.Dej si na sharing švedský ANIMÁL PLANET,což já nemusím a uklidni hormon!!! :laughing: :laughing: :laughing: žena mě už volá ať jdu spát a na Tvoje blbosti už nemám reagovat!!! :))) :))) :)))Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryvšak o tom to je,žena volá...,vnuk Kryštof..,staré rodiče... apod....jestli ty si vůbec pamatoješ co píšeš,můžeš se zase přihlásit zde jako Katek,Kanec,nebo Mrdek a všechny ty tvoje nicky,aby ses pochlubil :laughing: :laughing: :laughing: čau příští pátek zase kecnem :laughing: :laughing: |
misut
![]() |
|
DDRR^ R^ R^ R^ R^ |
JozoM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
misutdiky za radu, co jsem napsal za tym si stojimDiGi neabonuji, no az na ten deformovanej obraz na JoJ musim ric, ze kvalita obrazu je na SD kanalech zrovnatelna s konkurenci (Skylink, UPC, CSLink) ... Samsung plazma 127cm mistni hospoda at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: digi velká chválaporadte jak odhlásit DIGI TV |
cyklista3
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |