Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Diablo2 a karta Digitv

prosím da sa nejako spojazdniť diablo2 s kartou digitv , box key , rsa key mám vyčitané

gorbi
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Diablo2 a karta Digitv

ano ale koledujes si o ananás mam také obavy..:)

freee
Registrace: 2/2010

Diablo2 a karta Digitv

Když jsou box key , rsa key vyčitané,mám dojem ,že by to mohlo chodit ve všech přístrojích a nemusel bys mít dekoder ten jejich HUMAX.Mám takový modul od kolegy z Polska a ten šlape s kartou DIGI tv ve Ferdovi 8800HD,VANTAGE 710HD,ARGUS VIP HD a ARIVA 200HD,a to upozorňuji bez problémů,a né že zase pitomé narážky,to bych si dnes po dvou mlékách ACIDO ,které jsem večer vypil přímo vyprosil./ono mezi námi už za to pár lidí právě z Polska je knokautováno a musí něco tvrdšího zaplatit./včetně svobody/ :))) Rv

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

RE:hery

Ahoj,mám k tobe prosbu; mohl bys mi,prosím,napsat na :nosferatu.vm@seznam.cz? Díky.

csman
Registrace: 8/2010

RE: Diablo2 a karta Digitv

...psi štěkají, karavana jede dál

Tak to dopadlo v Polsku,ale dál se dá sehnat vše.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

hery

mozeš povedať čo je to za modul

gorbi
Registrace: 7/2007

gorbi

Mám dojem,že je to modul použitý z diabla 2 verze 3.9,nemá žádné označení/je celý stříbrný a když se mají načíst věcí z modulu,ukazuje to N3 digi tv,jinak více neotevřeš!!!Oni Poláci mají dobré zkušenosti z Polsatu,tam Ti také ukáže modul CAM pouze POLSAT N3,až když dáš CA v menu modulu, tak Ti otevře ATR karty a to ostatní!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

gorbi

čtečka sim karty v modulu,je nepoužitelná,nic neotevře a nic v menu při otevření neukáže,vše se vrací hned do základu,jako by tam nebyla.

hery

@gorbi, hery

Jak se ti je podarilo vycist? Jaky mas prijimac?
Pokud mate nekdo info jak zjistit rsa a BK tak me prosim dejte vedet. mail: xhypnos(a)gmail.com

Diky.

Hypnos
Registrace: 3/2009

@hery

kua Junek co tu trepes zase za somariny.. Ak žvástaš takto aj okolo bezpecnosti tak tvoju fimu si najmu leda tak na strazenie kravína..
Pokial je to polsat modul je original nagra a v pohode ide upravit aj aby cital N3 kartu digi 1802 - pozor s N4 s ID 1880 neslape, to iste aj ariva s patchom.
Komercacky modul diablo ma problem sam so sebou, nieto este aby cital nejake nagra karty, z jednoducheho dovodu, a to ze BK RSA nemas kde vlozit Rv

Fogovic
Registrace: 8/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra