![]() |
|
Travel Channel HDtak jsem se těšil na tento program,ale očekávání se nenaplnilo,protože stále chybí česká zvuková stopa.Chyběla u tohoto programu když byl na DIGI TV,tak jsem si říkal,že na SYKLINKu to bude jiné...ale opak je pravdou.Těšínský jablíčka nám připravuje náš oblíbený provozovatel... |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: Travel Channel HDRv Rv RvAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Travel Channel HDTak napiš na centálu firmy,která zastupuje travel u nás.Určitě ví více. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 635 |
![]() |
|
RE: Travel Channel HDNo nechápu to, než to oficiálně pustili, tak to bylo z věčí části v češtině a teď ani ťuk. |
Steen
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Travel Channel HDTo taky nechápu zkušební neoficiální vysílání v 80% v CZ včetně pořadů které běží i nyni jen v EN...A ted spustí ofiko vysílání a nic... Kocourkov na hlavu postavený tak jako skoro všechno v této zemičce |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Travel Channel HDOsobne si mysim ze Skylink za to vobec nomoze, ale faktom je ze tato jesena a koniec roka sa im to tam totalne rozpada. Boli najlepsou platformou u nas a teraz sa dostali hodne dozadu a ich image hodne utrpela. Vsetko to zacalo jesenne pridavanie programov na sposob - ako nasr.a.t zakaznikov, problemy s ICE kartami (bez ohladu na to ci v UNI citackach alebo oroginalnych moduloch - zakaznika odradzuju obidve veci), cez neustalu zmenu na TP a ladenie u zakaznikov, podvod s Empatiou, cestinou na Travel Channel HD a pokracuje to dalej. Som len zvedavy kde az sa toto zastavi! Pritom jediny program co by mal aku taku vahu, lebo je sledovany Markiza HD nepridali, musel by byt zadarmo a to sa im asi nepaci. Ved zakaznika treba teraz tahat dalej za usi a nie mu dat odmenu za posledne mesiace utrap, lebo asi si vytrpel este malo! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
to BillyskLen tak mimochodom mi vysvetli co ma spolocne TV Empatia so skylinkom,to sa musis stazovat inde :scared: |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
BillyskOsobne si mysim ze Skylink za to vobec nomoze-bez urazky ale toto tvrdenie je dost smiesne!!!! :fuming:to ako keby predajca predaval auta bez volantu a tvrdil by ja ich nevyrabam ja ich len predavam nemozem za to ze neprisli s volantom podobny pripad je aj s Discovery HD Showcase:??? netvrva to prilis dlho?kde su titulky ta neschopnost skylinku situaciu riesit ma prilakat novych zakanikov..aby si predplatili hd? citujem :Od počátku vysílání je aktivní anglická zvuková stopa, další jazykové audio stopy budou zprovozněny v nejbližších dnech. tak za par dni to uz bude totalne klamstvo pretoze neuplynie par dni ale presne mesiac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mesiac je u nich par dni!!!!!!!!!! este jedno na moju priamu otazku kedy zaradia National Geographic Channel hd odpovedal pan Glisnik takto:ako nahle bude lokalizovana sd verzia nic nebude branit tomu aby sme ho zaradili:JA SA PYTAM CO BRANI PAN GLISNIK CO!!!!!!!!!!!!!!JE TO HAMBA HAMBA HAMBA :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: Rv Rv Rv Rv Rv |
pykaso
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
Pro pykasaDobré odpoledne,z Vašeho příspěvku soudím, že Vám naše společnost musela hodně ublížit. Nejsme jistě dokonalí, stále je co zlepšovat, ale tak rozzlobený zákazník jistě musel být nějak nehezky poškozen. Napište mi, prosím, přes redakci paraboly, vynasnažím se křivdu napravit. Nejen pro pykasa: Skylink programy ani nevyrábí ani nedabuje. Pokud tedy česká verze neexistuje, nemůžeme ji zařadit, jakkoli bychom si to moc přálí. Mějte se fajn Jaromír Glisník |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
RE: Travel Channel HDALE třeba za Discovery HD Skylink vybírá peníze tak za to může , nebo když není čeština, tak to mají dát volně , nebo at si to strčí do pr...a dají něco nového v češtině a HD. I tak je HD transportér přetížen. Rv |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Travel Channel HDpro jglisnikTranspor. 12 109 kde běží HD je tak háklivý na naladěný až je to hrůza nebo to Skylink neumí . Mám Panasonik 2009 s vetavěným satelitem s novým SW a HD při 90% kvalitě někdy i za hezkýho počasí rozpadají programy hlavně NOVA HD a přitom je to už po druhý od servisu seřizovaný , pokaždá jiná firma výsledek stále stejný .Před tím než se změnila frekvence tak HD jsem si i platil a chodilo to velmi dobře , ted to odmítám platit za takovou službu .Takže jsem už vyhodil 2x300 kč a výsledek žádný . Kluk má TECHNISAT Digit HD8 SX a to samí - kostičkování HD někdy a ten má kvalitu 96 % .Tomu to seřizovala zase jiná firma.Ostatní programy super. Prosím pana j . glisnika pokude není závada od vás tak at se přijedou na to podívat přímo mechanici od Skylinku,pokud to potom půjde rád to zaplatíme všichni co máme problémy , nebo budem přecházet ke konkurenci kvůli HD. |
standa111
![]() |
|
RE: Travel Channel HDAsi ta firma to neumí nastavit? |
Fanyn
![]() |
|
RE: Travel Channel HDjak píši u mne byli dvě už firmy a u kluka třetí a stále stejný výsledek . Tak 3 firmy nahov... ? Možná i v nešní době to může být i pravda .Pak by to byli jen výběrčí peněz a ty jejich přístroje at hodí do vody. Proto at si to Skylink přijede sám naladit když to svádí jen na špatný montáže a oni nic rád to zaplatím pokud to půjde a je nás tu ale více co máme problémy s HD někdy . |
standa111
![]() |
|
RE: Travel Channel HDProblemem může být i použitá sat anténa/myslím tím velikost/,konvertor.frekvence 12109 H je i na vedlejší družici astra 19.2.Můžou se navzájem rušit.Toto vysvětloval kdysi na stránkach časopisu Parabola p.Bradáč.A hlavně přehrat v panáku sw. |
Fanyn
![]() |
|
RE: Travel Channel HDJe pravda, že SkyLink programy nevyrába, ani nedabuje, ale veľmi rád používa reklamu, že zaraďuje nové programy v českom alebo slovenskom dabingu (ako naposledy sľuboval Travel Chanel HD). A nakoniec, keď spustí ostrú distribúciu svojim zákazníkom a ono to nie je v sľubovanej češtine, tak sa tvári, že vlastne za nič nemôže. Dopuručil by som lákať zákazníkov na to, čo reálne funguje, nie na sľuby a v konečnom dôsledku nepravdivú reklamu. Sám som si donedávna platil HD balíček, ale v súčasnej dobe už nie, pretože HD programy mám za polovičnú cenu od iného poskytovateľa. Uvažoval som však, že si ho kôli Travel HD opäť zaplatím, ale takto veru nie. Smola pre SkyLink.niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
pro standu111Váš problém může být způsoben vadným LNB, nekvalitním konektorem, poškozeným kabelem a mnoha dalšími možnými vlivy. Odborník by Vám měl umět pomoci. Naše HD programy přijímá hodně přes 100 tisíc zákazníků, signál permanentně monitorujeme. Problém musí být u Vás.Napište nám a my Vám poradíme odborníka z místa Vašeho bydliště. Ve svém mailu se odvolejte se na mě, Váš vzkaz mi doručí. Zdraví Jaromír Glisník, Skylink |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
pre standa111podobný problém mal aj môj zákazník. Ako prvé som uvažoval nad špatným LNB,tam však problém nebol. Vyradil som diseq,ani tam nebol problém. Vyskúšal náhradný kabel-tiež bez úspechu. Doma som si pozrel parametre vedľajších družic, a vyhodnotil ako kolíziu-vzájomné rušenie. Prestavil som parabolu na Astra 23° a všetko šlapalo O.K. takže problém bol v nevhodnosti paraboly na dané multifocus nastavenie. Niekedy to stojí firmu aj laborácie a zvýšené úsilie. Mňa to stálo 4 hodiny laborácií u zákazníka, ktoré ovšem nikdy nemôžem naúčtovať. Ale úspech sa dostavil, a ja som zase o niečo múdrejší. Zákazník spokojný a to je tá najlepšia reklama. |
antenkar
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
![]() |