![]() |
|
Přání hezkého Mikuláše pro parabolu.cz :)nějaké novinky chystané pro nás čtenáře?? Hezký večer a pohodové sledování sat.TV přeje CB21 R^ ;)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Přání hezkého Mikuláše pro parabolu.cz :)Se připojuji s přáním a zdravím všechny,i co zde na parabole "čert" strčil do pytle a zas pustil i ty co z kotle nevypustí. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Přání hezkého Mikuláše pro parabolu.cz :)hoši mám v oku slzičkudneska klekne parabola jinak samozřejmě nejen na mikuldu VŠEM vše NEJ R^ |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Přání hezkého Mikuláše pro parabolu.cz :)Oddnes má parabola.cz aj "vianočný" dizajn, myslel som, že ho dajú od 6.12. :))) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Přání hezkého Mikuláše pro parabolu.cz :)Ale čerti chodí už dnes, tedy čepice je správně načasovaná! :))On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Přání hezkého Mikuláše pro parabolu.cz :)Také zdravím všechny a přeji hezkého mikuláše a čerty jen pro zlobilce! :)Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Přání hezkého Mikuláše pro parabolu.cz :)nejaky parametry kde to naladim ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
cb21Ke mě Mikuláš nepřišel,ale přijla mi moje milenka.Prostě nádhera.Anténu sat.má nádhernou,černou.Jdeme ladit TP,společně.Jinak všem přeji hezký zbytek večera. R^ |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
ji.sat:))) jojo :8) R^Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Přání hezkého Mikuláše pro parabolu.cz :)chystajú, suché HOVNO na dne morskom v alobale s oblohou a hranolkami. :laughing: :laughing: :laughing:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Přání hezkého Mikuláše pro parabolu.cz :)to Ji.sat:Tak ať z toho padají hezké vločky! :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Přání hezkého Mikuláše pro parabolu.cz :)Inak Óčko nasadilo to zimné logo oddnes, že jo... |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Přání hezkého Mikuláše pro parabolu.cz :)mýliti se jest lidské !11 reakcí parabolu nepoložilo ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Přání hezkého Mikuláše pro parabolu.cz :)PeterHumax: parabola má nějakej design? Čoveče nějak jej postrádám ... Spíš to tu vidím na moc hodně práce pro nějakého grafika a designéra. Vzhled to tu má jako Win98 :laughing: No aspoň se to rychle načítá ... :))) ( i na mobilech) A chumelí a chumelí ... **** No Mikuláš na sněhu už vážně dlouho nebyl :8) tedˇještě aby vyšly i ty bílé Vánoce. Tož mějte se chlapi, chalani, ogaři, šohaji ... |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
![]() |