Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Reklama na SKYLINK IRDETO

Koupil jsem si novy CI modul IRDETO (fialový) a k němu novou kartu SKYLINK pouze IRDETovou a bláhově jsem si myslel, že jsem nemohl udělat chybu. Celý nedočkavý jsem to rozbalil a vložil do přijímače. Karta se chytla okamžitě snad do 15 sekund. A potom přišla ta kudla do zad přepnu na další program vyskočila hláška kódovaný program cca za 10 sekund zmizela. Říkám si asi se karta pořád aktivuje a bláhově jsem si myslel, že to přejde. Výsledek přepínání programu v SD trvá cca 7 sekund a v HD trvá skoro 10 sekund a to je na nervy dvakrát se stalo, že jsem se odkódování nedočkal.

Tímto by jsem chtěl poděkovat svému prodejci firmě SAPRO, modul mi přede mnou vyzkoušeli v různých přijímačích a potom mi nabídli výměnu za modul CRYPTOWORKS, ale kartu jsem si musel koupit novou SKYLINK ICE HD. Takže kartu SKYLINK IRDETO HD si můžu strčit do pr.... celkem 2000kč

Závěr si udělejte sami ja už nemám co bych dodal, když slyším SKYLINK tak potom mluvím sprostě.

056152
Registrace: 4/2007
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156
Odpověď v diskusním vlákně

jozef BA

mama ma dual box (ja mam partner box) a ked nam prisli karty tak som nemal dovod ich davat inac ako bolo napisane v letaku, dal som to tak ako bolo napisane a do 20 min mi to slo na novych kartach, ked v BA urcity zamestnanci - nie ti na call centre nahodia do systemu cisla kariet k urcitym seriovym cislam prijimacov (dualbox su fyzicky 2 prijimace v jednej skatulke) tak ich pravdepodobne nevie ten na call centre vymenit medzi sebou alebo to ma zakazane aby nerobili bordel v systeme (podla mna to ma zakazane).....ved je to normalne ked ti napisu ze 1. kartu si mas dat do vrchnej citacky a ty to urobis naopak, ze ti to nemoze ist, lebo parovanie kariet je v systeme tak prednastavene, to ako keby si nalial do benzinoveho motora naftu a budes sa divit ze ti motor nefunguje

mjamriska
Registrace: 4/2003

RE: Reklama na SKYLINK IRDETO

Měl jsem možnost dnes testovat dotovaný přístroj SKYLINKEM a nediv se, lidem je někdy lepší dát stroj z uni čtečkou než dotovanyý šrot. Kua jedna Fav skupina Start 1 minuta a 30 sekund to si dělají pr... . I u nejlevnějšího stroje z UNI čtečkou mají víc jak jednu favoritní skupina a o startu ani nemluvím.

Jsem zastánce legálního přijmu, ale trochu kultůry a ne, že budu říkat zákazníkovi to bohužel tento stroj neumí, ale ty levnější to zvládnou.

A doba je taková nedám mu to já dá mu to jiný fušer o 5 metrů vedle a já abych chcipnul hladem.

Přijímače mají životnost max 5 let to tvrdím já a je to z ohledem na technický pokrok a opotřebování starého stroje. Po te době je třeba vyměnit stroj.

Jo divím se majiteli skylinku být to já chci aby moje karty jeli ve všem co má díru na kartu. Abych prodal co nejvíc karet.

Jedine co u nás chybí je pořádna konkurence. Přijít někdo další s kartou CONAX na české programy skylink by pošel.

056152
Registrace: 4/2007

Který "ready" to byl? Ten start mi totiž silně připomíná Dizipii.. ;)
Jinak je podle mě z nich nejlepší, až na to usb vpředu. ještě jsem nezkusil ten nový Humax.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

056152

I na tobě je vidět, kdo všechno podává.
1. Pokud nechápeš, proč nabíhá sat. přijímač 20 - 30 sec (např. Dizipia), tak by jsi měl jít k tomu, čemu rozumíš. Napovím - spotřeba tlačená EU.
2. pokud nechápeš, proč je důležité dodržovat nějaká pravidla, karty vkládat do tomu určených licencovaných dekodérů ....., pak by to opět chtělo jít k něčemu, o čem máš páru. Napovím - garance funkčnosti zboží (karty).
3. Pokud nechápeš snahu providera o sjednocení standardů, opět .... bla, bla, bla.

Také by mě zajímalo, co jsi jakože testoval, dále, jakou funkci všichni Tví zákazníci požadují, kterou ty šroty" neumí.
Také by jsi nám mohl předvést, jakpak že se to dělá, nikdo Ti nebrání založit si vlastní sat. platformu, kódovat třeba v Conaxu, to by jsme valili oči.

Promiň, ale už těch všeználků, je hlavně zde přebytek.

@Tomík
Dizipia nabíhá do 1/2 min., má více jak 1 FAV skupinu, i dle mne to není bůhvíco, ale účel pro normálního uživatele splní. Na Humax se těš, pokud se (konečně) dostane na předvánoční trh.

Zip
Registrace: 1/2006

@Zip

Jak jsem psal, až na ten start jí chválím. Jede v pohodě i s diskem(zkoušel jsem WD 500GB s vlastním napáj.) Další dva sloty pro strýčka příhodu jsou taky super, obraz perfektní, nevím, co bych jí vytknul. Možná tam nemuselo být tlačítko back i exit, podle mě stačilo jedno(zvyklý vracet se exitem jsem musel přemačkávat na back).
OTA(cca 20min) v pohodě, Skylink bude určitě v sw i aktualizovat setting, při změně parametrů stačí zadat vyhledávání Skylink a lidi nemusí s každou hova.dinou běhat přelaďovat. S automatickým nastavení diseqC naprosto vyřešené. R^

S Humaxem uvidíme..
Mě stačí můj Ferda, start 1 vteřinu, spotřeba ve standby to co Dizipia v provozu.. :lookaround:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ja vam neviem proste ludia chcu kupit to co im predajci poradia a oni im povedia toto je dobre , toto je HD do 20 dni aktivovat a mate po problemoch.. A ? Same komplikacie a proste hnus ktory ma uz nebavi nech uz s tym spravia poriadok . Taky FW , spadol im system , a úpod. Je to o komunikacii tak tvrdim spravte pre tento CS 12 milionovy narod ktory chce ist na skylink a cs link nieco co im bude stat za to dajte to za cca 10 000 CZ alebo 332 E a j.ebnite tomu reklamu jak svina a povedzte ze NEMA PROBLEM na min. 3 ROKY a bude aj VLK syty aj koza CELA DIK

migrena
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra