Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

HDMI a TV OUT

Prosim vas je taky primac HDMI ktory ma vystup aj koax kabel chcel by som to prepojit na dve telky jednej bude HDMI vystup a na druhej bude klasika koax tak ako to mal openbox sd , nevadi mi ze koax vystupe sa bude pozerat to iste co HDMI
Dakujem

supka
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HDMI a TV OUT

podle Googlu třeba SHOWBOX S-301 HDMI

milanm
Registrace: 3/2006

OMG, dej do googlu DVB-S2 s RF OUT a hledej!!

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

az box premium

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

ale pravdepodobne by si musel z tunera pustat von rozlisenie PAL = 576 (teda aj cez HDMI), pretoze inak ti z RF nic nepojde, kazdopadne ti urcite nepojde 576i, 720i/p ani 1080i(p :-))

losparabo
Registrace: 2/2007

losparabo

Nechci se přít, ale dle mého je to pěkná blbost. Mám na HDMI nastaveno 1080i a přes scart normálně leze obraz, nevidím důvod, proč by to u rf výstupu mělo být jinak.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

Pravdu máte oba. Některé přijímače umí downscaling a umožňují mít na scartu nebo modulátoru trvale 576i a současně na HDMI něco jiného. Ale každý to neumí.

visper
Registrace: 5/2008

To by mě fakt ani ve snu nenapadlo, že to není standard, když už STB různými výstupy disponuje...

Jackal

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra