![]() |
|
Digi-obrazZdar všem,prosím o radu mám dual přímač/hyundai/ od digi propojenej scartem a při změně obrazu /z světlejší na tmavší/ tam jsou videt rušivé příčné pruhy , u kamaráda který mám normálně singl humax taky v čem je problém?Díky |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
Digi-obrazProblém bude patrně ve kvalitě scart kabelu zkus ho vyměnit. |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
pravděpodobně rušení...ano,zkus použít kvalitní propojovací kabel,ne ten obyč za 60,- Kč z obchoďáku...uvidíš ( i když u DIGI bych zrovna nějakou kvalitu obrazu spíše neočekával )DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: Digi-obraztaky zkus urvat všechny kabely pro toho PARTNERA tj pro druhou TV nebo aspoň vyrvi ze zdi tu druhou TV :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
pigfuckerNejde o kvalitu jde o ty pruhy jak psal Petrmuz92 |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
RE: Digi-obraz...kúp si galvanický oddeľovač, pretože sa ti do televízora dostávajú rušivé prúdy z pripojenej klasickej antény, alebo anténneho/kábloveho rozvodu. Tieto ručivé prúdy vznikajú tak, že rušivé napätia sa "kostria" v TV prijímači. Tento jav sa vie prejavovať okrem obrazového rušenia aj zvukovým brumom a to v celom reťazci, ktorý je k TV priamo aj nepriamo pripojený.Ja mám (skoro) niečo takéto: http://www.tomshardware.sk/resize/domain/tomshardware/files/obrazky/cctv/ostatne/pt025.jpg?w=1024&h=768 |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Digi-obraztam nějak jsem to směroval je jen třeba určit větev odkud to jde ???druhá TV nebo anténa na prvé TV nebo anténa na druhé TV nebo obě tři??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Digi-obrazDobře díky |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
![]() |