Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi-obraz

Zdar všem,prosím o radu mám dual přímač/hyundai/ od digi propojenej scartem a při změně obrazu /z světlejší na tmavší/ tam jsou videt rušivé příčné pruhy , u kamaráda který mám normálně singl humax taky v čem je problém?
Díky

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Digi-obraz

Problém bude patrně ve kvalitě scart kabelu zkus ho vyměnit.

donkarlos
Registrace: 2/2008

pravděpodobně rušení...

ano,zkus použít kvalitní propojovací kabel,ne ten obyč za 60,- Kč z obchoďáku...uvidíš ( i když u DIGI bych zrovna nějakou kvalitu obrazu spíše neočekával )

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

RE: Digi-obraz

taky zkus urvat všechny kabely pro toho PARTNERA tj pro druhou TV nebo aspoň vyrvi ze zdi tu druhou TV :8)

tonek
Registrace: 1/2009

pigfucker

Nejde o kvalitu jde o ty pruhy jak psal Petrmuz92

donkarlos
Registrace: 2/2008

...kúp si galvanický oddeľovač, pretože sa ti do televízora dostávajú rušivé prúdy z pripojenej klasickej antény, alebo anténneho/kábloveho rozvodu. Tieto ručivé prúdy vznikajú tak, že rušivé napätia sa "kostria" v TV prijímači. Tento jav sa vie prejavovať okrem obrazového rušenia aj zvukovým brumom a to v celom reťazci, ktorý je k TV priamo aj nepriamo pripojený.

Ja mám (skoro) niečo takéto: http://www.tomshardware.sk/resize/domain/tomshardware/files/obrazky/cctv/ostatne/pt025.jpg?w=1024&h=768

brga
Registrace: 9/2009

tam nějak jsem to směroval je jen třeba určit větev odkud to jde ???
druhá TV nebo anténa na prvé TV nebo anténa na druhé TV nebo obě tři???

tonek
Registrace: 1/2009

Dobře díky

Petrmuz92
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra