![]() |
|
Acamd na skystar usb 2 HDCIDobry vecer. Vedel by niekto poradit ,ako napisat adresu plateneho serveru v plugine ACamd?Na vyhladavaci som nasiel instrukciu,ako to pouzit,ale zatial mi sa mi to nedari.Presne neviem v akom presne stave to mam napisat.Je tam napisane ,ze asi takto:newcamd:TestServer.no-ip.info:9000:1/0000/0000:UsrNm:Pass:01020304050607080910111213141 je IP adresa servera, 2.je port Nechapem,co znamena ta 1 a tie nuly. Potom mi je vsetko jasne user name a heslo.Mohol by niekto napisat presne riadok ,ako ma vyzerat v protokole NewcCamd525?Dakujem. |
signora1
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: Acamd na skystar usb 2 HDCIvzdyt to tam mas vse jasne vysvetlene.....newcamd:SERVER:PORT:EMM/CAID/MASK:JMENO:HESLO:KLIC Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
Acamd na skystar usb 2 HDCIDakujem Ti pavsla za tvoju odpoved,len neviem kde najdem tie udaje EMM/CAID/MASK.Prepac,ale mozno je to pre niektorych naivne,ale ja do toho az tak nevidim. Vedel by si mi napisat tie dane napr. u CSLINK, alebo ked by som si mohol tie udaje pohladat?Dakujem. |
signora1
![]() |
|
RE: Acamd na skystar usb 2 HDCIAk som to spravne pochopil tak to ma byt takto? newcamd:SERVER:PORT:1/0d0f/ffff:JMENO:HESLO:KLIC...Ten caid 0d0f mam v info od tohto servera.Myslite,ze to je spravne,alebo je niekde chyba.? Chyba musi niekde byt,lebo ked udaje od servera napisem v cardclient.conf tak pri starte mi v ACamd monitore pise, ze niekde je chyba v 47 a 48 riadku a to su prave riadky, ktore tam pisem ja.Naozaj ma to stve,lebo som tak blizko,aby to odpalit a nie nie.Ak by niekto pomohol,tak by bolo super. |
signora1
![]() |
|
![]() |