![]() |
|
skylink multihdako dlho trva kym mi nabehne balik multi hd?je to 1den 3dni?prave som to zaplatil prevodom z uctu dakujemstream701HD, skylink, cyfra+
|
janigami
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: skylink multihdNež dojdou peníze z banky plátce do banky příjemce + jeden den... RvPři platbě online kartou do minuty! R^ Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: skylink multihdplatba prevodom je k ničomu. Počítaj radšej 5 dní.Tak ako píše PetrT, kreditkou je to do 5 minút. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
skylink multihdpo telefonu a nahlášení spojovacího čísla SIPO,ze kterého si budou srážet platby, také ihned!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
Nebotaky přímo u autorizovaného prodejce platba hotově a je to také než dojdeš domu ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
SIPO nepretože tu zaangažuješ ďalšiu postkomunistickú organizáciu. To by si musel platiť pravidelne napr. Multi a nie že raz zaplatím a potom to nechcem.Zmeniť to u Slovenskej pošty je porod. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: skylink multihdPři zřizování inkasa z účtu mně to taky zapojili hnedJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
Platba SkylinkKdykoliv jsem v minulosti komukoliv ze známých objednával jakoukoliv placenou službu (TV programy) od Skylinku, vždy jsem příkaz k převodu z účtu dělal v neděli večer (pozdě večer). Nikdy se mi zatím nestalo, že by zaplacená služba nejdéle následující středu během dne již nebyla bez problémů funkční. Tolik moje zkušenost. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
Platba SkylinkZalezi aj na tom, z akej banky je robeny prikaz, ak je z rovnakej ako ma ucet skylink, tak platbu maju hned a do dna je to spustene. |
k111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: skylink multihdZaplacení na prodejně do 5min.Řekl bych že je nejryclejší zavolat a platit to ze "sipa"- než jsem dotelefonoval tak jsem to měl spuštěný.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: skylink multihdTipsport : zaplatit ,na netu skylinku zadat kod a do 2 minut to jede... popripade napsat sms a jede to taky tak ... Takze takhle ale je mi jasne ze v SK zatim Tipsport nemaji tuto moznost :( |
dabi
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: skylink multihdPri platbe z účtu mám také skúsenosti že prvý deň zaplatím trebárs aj večer a na tretí deň mám aktivované ! ;) |
STAN33
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
![]() |