Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

PROBLEM FREESAT card vyrieseny - DAKUJEM

TAKZE KONECNE SOM PROBLEM ZO ZAPISMI NA FREESAT CARD PO DVOCH DNOCH VYRIESIL...... A MYSLIM ZE CELKOM KONFORTNE.... NECHAL SOM V DM8000 ZAPNUTY CCcamd 2.1.3 A DAL SOM NA SKY3... SAMOZREJME NIC, TAK AKO POSLEDNE DVA DNI...... NASRALO MA TO, TAK SOM ZOBRAL MOBIL A ZAVOLAL SOM NA ZAKAZNICKU LINKU SKY UK..... PO PIATICH MINUTACH PREPAJANIA SOM BOL PREPOJENY KU KOMPETENTNEJ PANEJ A S MOJOU STRASNOU ANGLICTINOU SOM JEJ VYSVETLIL ZE POTRBUJEM REAKTIVACIU FREESAT KARTY, CISLO KTOREJ SOM JEJ NADIKTOVAL....ANGLICKU ADRESU SOM SI VYMYSLEL.... SKY BOX CISLO KTOREHO CHCELA SOM POVEDAL, ZE NEMAM, ALE ZE MOJ PRIJIMAC JE LEPSI....PO SPROSTOSTIACH CO SA MA PYTALA, SOM JEJ ZNOVU VYSVETLIL CO OD NEJ CHCEM A ESTE POCAS NASHO ROZHOVORU MI NABEHLA KOMPLETNA PONUKA FREESAT.... PODAKOVAL SOM JEJ...ESTE SME ZASRANDOVALI NA UCET MOJEJ ANGLICTINY, ZAZELALI SI PEKNE VIANOCE A VYBAVENE... ZAPISY DOSLI DO 14.02. 2011 DAKUJEM VSETKYM, KTORI MI MALI SNAHU UPRIMNE POMOCT.... VSETKYM POKOJNE VIANOCE ZELAM

radosatsk
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: PROBLEM FREESAT card vyrieseny - DAKUJEM

ale asi mas problem z Caps lock :)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

a teta na call centre sa nepytala, ze preco volas zo slovenskeho cisla?

losparabo
Registrace: 2/2007

to losparabo

Je vidět že se na to asi nikde nehraje ;)

Standa2
Registrace: 5/2005

@Standa2

no ja ma ine informacie
Sky to pokial viem berie vazne, neuvazuju sposobom vsak sa to mozno neprevali a majitelia prav nebudu od nas ziadat kompenzacie (prava nakupovane pre britske ostrovy)

losparabo
Registrace: 2/2007

teta na call centre

nie teta na linke myslym ze nemala potuchy ze volam zo Slovenskeho cisla....(viac ako rok som tam zil a o ich vedomostiach , vzdelani a inteligencii - hlavne pragmatickom mysleni nemam naozaj pozitivnu mienku...bez urazky) @Standa2 ma mozno informacie o tom, ze SKY to berie vazne, no ja som to takto zrealizoval...asi pred 2 hodinami, takze to istotne funguje aj takto a mozno som mal len stastie....lebo moja anglictina je fakt otrasna....

radosatsk
Registrace: 2/2006

Sky nebere vazne nic. Klidne jsem si zridil i ucet na jejich strankach, telefonoval jsem asi 5x, za obu zhruba 5 let a nic se nedelo. Samozrejme jsem jim diktoval realne udaje. Verze EPG (nevim k cemu jim bylo zrovna toto...), cislo boxu, verze SW. Jinak pohoda. Vetsinou nova Visa a zmena sluzeb po spusteni HD, vymena boxu. Pak jsem si zridil ucet. Adresa v UK je realni, veskere dopisy i letaky jsou preposilany.

Oni dobre vedi, ze se jejich karty prodavaji v cele EU.
Za ty penize ani nic rozumejsiho neni. Bezkompromisni reseni.

wenk
Registrace: 4/2006

@radosatsk

Byt tebou,tak bych se tak moc neradoval a CCcam na tu tvou kartu rychle vypnul,aby jsi o ni nepřišel!!!Aby jsi pak zde a na cssforu několikrát nevyplakával,že karta nejede!

amper
Registrace: 6/2008

:-)

Len na odlahcenie, pekne Vianoce :-/

Internetové forum parabola:
radosatsk: NAZDAR NAZDAR, SOM TU NOVÝ, AKO VÁM IDE?
wwwe: Stlač CapsLock
radosatsk: JEEEE, DÍKY, TERAZ UŽ NEMUSÍM MAČKAŤ SHIFT

k111
Registrace: 11/2009

@radosatsk / gratuluju k uspechu, je videt, ze ses ncieho nebal a sel si do toho s rozumem, na sky linku jsem volal v minulosti mnohokrat a vzdycky sem se rozume domluvil, dokonce posledni zadost co jsem mel jsem delal via email a slo to taky, bez problemu

@wenk vzdycky chteji verzi prijimace, zbytek detailui je asi navic, ale znas to, pokud prijimac neudela callback jednou za cas, museji nejak zjistit jestli jsi uz updatovan jako ostatni aby si to mohli zapsat do systemu, i kdyz zrovna verze EPG je soucast fiwmaru a EPG je vazano na sluzby na karte tak je to asi dulezitej udaj (karta jako takova napriklad rozhoduje o regionalizace BBC a ITV a potazmo i o EPG - zjednodusene receno :-)

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra