Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Karta čisté IRDETO v přijímačích ARGUS

Oznamuji všem majitelům přijímačů Argus nebo potenciálním budoucím vlastníkům, že na Argus VIP2, Argus VIP, Argus mini a Argus piccollo jsou nové plně funkční SW na novou kartu IRDETO - fialová od Skylink a tudíž není třeba používat modul.
Zároveň na nový SW fungují všechny naše staré karty a další evropské.
SW můžete stahovat buďto na mých www nebo na ab-forum v sekci Opticum-Argus.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta čisté IRDETO v přijímačích ARGUS

sice tuto značku nevedu, ale musím dát R^

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

ihnd stahuji...to je podpora pánečku!!! R^ R^ R^

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

to je ta německá důslednost R^

pep9k
Registrace: 2/2006
Galerie: pep9k

neviem to najst posli celi link dakujem ebolla@zoznam.sk

Ebolla
Registrace: 10/2009

Aktivační zápisy na kartu Irdeto procházejí?

sirda
Registrace: 11/2006

@ojoj1

ten tvoj fix spociva v tom ze soft berie irdetacke ATR napriek tomu ze karta je predformatovana ako cw, s identom 0d96.
pockaj ale 20 dni, pripadne riadne zaregistruj kartu a cakaj kym sa ti zmeni na ciste irdeto 0624.. Az potom mozes spievat oslavne ody na nejaky prijimac...

Fogovic
Registrace: 8/2010

zajímalo by mně zda tento soft konečně vyřeší neustálé hlášení "zakodováno" u karty ICE,kterým mne tento přijímač obštastnuje několikrát do hodiny.taktéž vypadávání zvuku po HDMI.

milda1967
Registrace: 12/2009

Fogovic je opět chytrý.
Abych vše uvedl na pravou míru.
Už na srazu satelitních nadšenců na Královce jsem se dohodl se zástupci Skylinku, aby mi poslali testovací kartu čisté IRDETO.
Měl jsem dohodnuto předem s výrobcem Edision v Německu, že ji pak odešlou Kuniberts, který dělá alternativní SW. Odeslal jsem před měsícem do Německa a slíbili, že za 14 dní až 6 týdnů kartu vrátí. Ještě si e-mailem se mnou upřesňovali na jakou družici, frekvence, modul IRDETO....což jsem jim obratem poslal.
Překvapivě s německou důsledností vrátili testovací kartu už za 14 dní a 15.12. vyšly funkční SW na mini a piccollo a včera na Argus VIP a VIP.
Ve Skylink mám dohodnuto zaslání přijímačů na testy, do konce roku vše prověřím a hned po Novém roce odesílám na testy.

milda1967
vyzkoušej nový SW, Tvá porucha je nestandartní. Zkus taky izolepou podlepit kartu pod čtečkou, zda dobře doléhá ke čtečce (běžně se to dělá u konkurenčních přijímačů).
Pokud podlepení karty a nový SW nepomůže, reklamuj, bude se jednat zřejmě o vadnou čtečku - může se stát).
Ještě by mohlo jít o špatně nastavenou parabolu - výpadky signálu, ale to spíše vylučuji.
Před reklamací použij jinou kartu na jeden den od kamaráda.
Jo ještě by mne zajímalo, zda Ti vypadává zvuk přes HDMI i na volných programech. Pokud jenom na kodovaných - buď vadná čtečka nebo karta.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1

Fogovic

Ještě jsem si přečetl důsledně Tvůj příspěvek.
Jen dodávám, že na předchozí SW čisté IRDETO karta zaslaná Skylinkem ani neťukla, přijímač ji vůbec nepoznal.
Teď se na nový SW hlásí v přijímači takto:
card verze IRDETO ACS 5636
Card Base adress 090521
Suported Caid: 0623 0624 0625 0D96
Nicméně děkuji za příspěvek, budu informovat po novém roku, kdy ji budu registrovat. Teď na ní běží všechny programy.
Pokud by po registraci nastaly problémy, karta opět fičí do Německa na úpravu SW.

pro ebolla:
stačí do google vyhledávače zadat argus vip a jsi na stránkách.

ojoj1

Kluci, jakou volbu dáváte během upgrade? Chtěl bych aktualizovat pouze firmware, bez toho aby mi přepsal moje nastavení (kanály, oblíbené ap.). Mám verzi 1.1.27 a nabízí mi to volby:

a) Main Code
b) Uživatelské DB
c) Allcode + booloader
d) All code

kostur
Registrace: 11/2010

Tak jsem nakonec na AB-forum našel návod jak upgradovat. Při upgradu jsem dal volbu Allcode+bootloader. Při potvrzení mi to sice napsalo varování, že verze nesedí, nicméně nahrával jsem opravdu verzi pro můj Argus Mini IP. Vše proběhlo úspěšně nový firmware naběhl. Pokračoval jsem dál podle návodu, nastavil tovární nastavení. Pak jsem provedl upgrade nastavení (volba Uživatelské DB) z předchozí zálohy (tzn. z verze 1.1.27). Bohužel po tomto posledním zásahu, kdy se Argus restartoval dostávám ono obligátní ASH.
Předpokládám, že nyní můžu tento problém vyřešit pouze přehráním SW přes sériový port?

kostur

Vycházím z Arivy a tam by to byla volba Main Code. Přepíše jen SW ostatní zůstává. Uživatelské DB je nahrání settingu. Allcode + bootloader je vše + bootloader. Allcode je vše až na bootloader.

lukas79
Registrace: 3/2008

U Argus mini a piccollo je potřeba nahrát nový SW a zvolit Allcode + booloader.
Bohužel pak komplet nastavení + nový setting.
Pro kostur:
Ten Ash:
Nijak nezoufej. Stačí propojit s PC kříženým kabelem, v PC si připravit upgrade z ab-forum a nahrát znovu SW (trvá cca 15 min a vše O.K.), nahrej už rovnou ten poslední a pak setting+ nastavení.

U Argus VIP je to super, můžete provádět aktualizaci jen SW a vše nastavení včetně Vám zůstane. pro jistotu si udělejte zálohu vše a zvlašť nastavení+data, kdybyste něco zvojtili.

ojoj1

OK, s přehráním firmwaru přes seriový port nemám problém, akorát u sebe zrovna nemám křížený seriový kabel :).

Zatím dík

kostur

@ojoj1

vydis tu nermecku duslednost.. underwassermani sa neunuvali pockat kym vyprsi global free promo a uz si mal kartu spat ... a prave obdobie po registracii je podstatne, pretoze vtedy zacinaju chodit formatovacie instrukcie a karta sa meni z hybridu na irdeto..
ale ucelom tvojho vykriku bolo spropagovat tieto za(nevhodné slovo)ne skladove leziaky - teraz narazam na cenu Edision Argus VIP HD v slovenskych eshopoch, ktora je okolo 170 € a za to ja mam mily moj dream500 s bezproblemovou citackou kariet a arivu 100, a ostane mi aj na twin konvertor a Fe parabolu ..

Fogovic
Registrace: 8/2010

No myslím si že se spolu opravdu nedomluvíme.
Tvé napadání je opět neúčelné a arogantní, už jsem myslel, že toho necháš.
K Tvému příspěvku fakticky:
Němci jsou na rozdíl od Poláků důslední, takže se není čeho obávat.
Skladové ležáky,... no nevím jak jsi na to přišel, mám problémy se zásobováním z Německa a po celé Evropě frčí a jen se dostanou do centrálního skladu a ihned se reexpedují na předem uzavřené smlouvy.
Argus VIP srovnávat s Arivou 100, to snad ne (možnost Enigmy2,jiný čip, 2 čtečky karet, 2 sloty na moduly, funkční kombinace newcamd+cccamd share až na 8 servrů....o obrazu ani nemluvím).
To kdybys chtěl Arivu 100 srovnávat tak snad s Argus piccollo (rozhodně lepší obraz než Ariva - mám možnost porovnat na velké plazmě,Ariva nevykreslí bílou-je kontrastní), který je nejjednodužší se stejným čipem jako Ariva100, cena 2100,-Kč + jak píšeš dream500S ke koupi v Čechách cca 1800,-Kč, v Číně i s dopravou do 1000,-Kč. Takže když sečteme ty Tvoje zázraky (Ariva 100+dream500S jak píšeš do 170,-EUR)tak jsme při koupi v Čechách Argus piccollo + Dram500S na 3.900,-Kč, což je suma sumárum 156,-EUR.
Takže zdar.

ojoj1

@ojoj1

Máš smůlu,neboť Fogovic má pravdu!!!

Prosat
Registrace: 8/2005

Smůlu většinou mají Ti co ji přejí jiným. To se mne opravdu netýká...

ojoj1

Karta čisté IRDETO v přijímačích ARGUS

Já si myslím,protože tento přístroj mám,že smůlu má ten,kterýneumí si svůj přístroj upravit tak aby mu sloužil jak on chce.Mě tento přístroj vyhovuje a jsem s ním spokojen,kdežto u toho Dreama i když vím,že je dobrý,tak pořád nestčím chodit a dělám,jenom věci aby jim to šlapalo.Vím,že to je v lidech,kteří si ho pořídili,ale to je jenom jejich problém,né můj,proto těmto obyčejným uživatelům radím radší ARGUS VIP!!! a to nezávisle na nikom!!!Budou bez problémů koukat a čtečky karet OK,včetně CAM slotů!!!. :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

@ojoj1

Ten tvůj argus po registrací irdeto karty nefakčí,takže ten tvůj vychválený FW je k hovnu,jen oblbování lidí

Prosat

Prosat

jak si na tohle přišel,fachčí v něm všechny karty,které jsem v nich zkoušel a není to náhoda/videoguard NKR HD OK/Cyfra+ OK,modul cam POLSAT OK/,Diablo 2 verze 3.9 Viacces švycači OK/
Gamma kart C+NL OK,Gamma karta Bulsat OK,Milenium kart viacces OK,Omnis kart Viacces OK,Skylink stará CW+ Irdeto OK,nová Skylink Irdeto OK, tak asi je problém u Tebe,né u přístroje a jeho SW!!!!! :8) Vyzkoušeno a velmi důsledně,to znamená,bez připomínek""§které máš! :))) Vše jede OK,jenom Ty asi né!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

@hery

Až kartu regneš,tak bude NE ok

Prosat

Prosat

TeĎ JSEM DORAZIL bLUE cARD DRAGON-NOVA HELLAS OK,Aljazzera 1-10 IRDETO OK, vše maká.tak nevím,jestli to vše jsi vyzkoušel,nebo tady jenom píšeš blbosti,které nejsou na 100% oprávněné!/Vyzkoušeno potvrzeno/jinak spolupracují sloty přístroje s moduly CAM např.IRDETO ACCES a ostatními moduly,které nechci ani jmenovat,kvůli P.I.T.O.M.c:ůM. vše OK. Spokojenost je !!!!!! :8)

hery

Prosat

nechci se dohadovat,ale zatím vše dobré,a bez žádných pitíží,víš dobře,že já nestavím na žádných přístrojích,jen zkouším,to samé je asi VANTAGE ss SW 024401,také vše OK,při zkoušení karet přístupových a modulů CAM,nemám žádné předsudky,které by mě opravňovaly něco navíc chválit.!!!

hery

@hery

Asi jsi trochu mimo,irdeto skylink registrovaná NE ok

Prosat
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra