| 22.08.2007, 14:23.11 | |
NOVÝ SATELIT.Ahojte. Mal som Illusion M3 no poroku aj dačo sa s ním niečo stalo nejaka hardwerova záležitosť tak som ho dal reklamovat. podľa všetkého keď sa mi do zajtra neozvú si môžem vybrať druhý satelit no som na vážkach aký. S Illusionom som bol celkom spokojný išlo skoro všetko, rozmýšľal som o Illusione M5, potom o OPENBOXE 820 ale najviac uvažujem o AZBOXE 710 a to hlavne kôli cigy tv. Skúste mi v tomto nejako poradiť. Dík KOLY.Môžte aj na email koly@post.sk |
![]() KOLY |
| 22.08.2007, 14:44.53 | |
RE:AZBOX jsem jeste v ruce nemel, ale opena doporucuju. |
![]() agger |
| 22.08.2007, 14:50.00 | |
RE: NOVÝ SATELIT.ja mam tiez open a som spokojny.. dobra podpora a vela ludi tu na fore, ktori pomozu... mozem odporucit... ked som ho kupoval, tak mi jeden manik doporucoval il5 a aj mi ho chcel predat..ked som kupil inde, uz mi nepomohol :-((( |
![]() jdodo |
| 22.08.2007, 20:20.20 | |
NOVY SATAKAhojte. Tak ako som písal v téme NOVY SATELIT potreboval by som radu ohľadne kúpy nového satelitu.Mal som ILL M3 bol som nadmieru spokojný ale rozmýšľam nad buď OPEN 820, ILL m5 alebo pre cigy tv AZBOX 710.Pradte prosím KOLY. |
![]() KOLY |
| 22.08.2007, 20:26.24 | |
KolyAhoj asi vím,kterej to byl co se pak natebe vykašlal. Take jsem měl problem,když jsem si u nej nekoupil ten sat.příjmač co nabízi.Tak to jen tolik " sůdku " skušenosti. Měj se i věechny satákum zdravím a přeji hodne dobrého přijmu. Kutil. |
![]() kutil |