![]() |
|
HISTORY HD, Discovery HD, ESPN America HDAhojte, chcel by som sa spytat mam UPC Direct no nemam v ponuke History HD a Discovery HD, predpokladam, ze je potrebne tam naladit nejake frekvencie. Dik za pomoc a mam prijmac Opensat 9900.Nie som profik presiel som na sat nedavno ked zrusila slovenska UPC Espn Americu. A to je moja dalsia otazka mam ESPN Americu HD no jej program ide podla anglicka kde nie je NFL a docital som sa na fore ESPN America, ze existuje aj ESPN America s NFL, ktora vraj vysiela v nemecku a v rakusku. Je mozne sa nejak dostat k tejto ESPN America cez UPC Direct. diky moc za odpovede |
swina62
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: HISTORY HD, Discovery HD, ESPN America HDOd 1.2 by mali byť nejaké 2 stanice nové na Skylinku.Ak by tam bola ESPN America a Animal Planet nieje čo riešiť.UPC by som nechcelsú drahý,možno tak predplatenú kartu...VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 720 |
![]() |
|
RE: HISTORY HD, Discovery HD, ESPN America HDnechaj si o tom zdat kostik. tie stanice budu v mpeg4 ale sd..a budu to nejake odpady...skylink zacal razit cestu cim viac lacneho hnoja v nizsom bitrate tym lepsie...kvalitap omaly ako digi tv...budu to iste stanice "kvalit tv8 ci golf channel" upc san ezastavam ale skylink je uz vo faze postupneho pádu do priepasti...zacalo to prechodom a icek artami pokracuje to chaosom s bitrate a preladovanim a zaradovanim odpadu na tp...na tie iste tp..asi su nafukovacie.. Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
tulenTaký skeptik niesom :))) Skôr či neskôr budú musieť prenajať nejaký tranďák.Nemôžu všetko ládovať na jeden.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 720 |
![]() |
|
Momentálněje kvalita vysílání Skylink jak SD tak HD dost velká tragedie.Od Digi se odlišuje pouze TP CT. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: HISTORY HD, Discovery HD, ESPN America HDno to sme si mysleli uz pred rokom...a oni to pchaju furt na ten jeden...a neprestanu...hold rozhodli sa...vpred a la digi tv.. Rv Rv Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: HISTORY HD, Discovery HD, ESPN America HDpresne tak hobo..je to fraska...je to kvaziHD..a to sd je trapne..jedine co je ok su čt a svk kanaly ale ten nastastie neobhospodaruje skylink inac by im dal datovy tok 1 Mbs ale nemoze! kuwy!!skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: HISTORY HD, Discovery HD, ESPN America HDHosi prosim vas uz mi tu niekto poradi na hore polozenu otazku...plspokladam Vas za profikov. Mozno je Sky link lacnejsi, ale ja som zavisly na ESPN Americe a tu v septembri kedy zacal NFL malo v ponuke iba UPC Direct |
swina62
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
UPCty frekvence si najdi nahoře v přehledech na příslušné sat.pozici.Zatím vydrž u nich a počkej co bude dál. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
odpovedpokial viem v SD kvalite ide cez UPC verzia ESPN Europe kde byva NFL a v HD kvalite ide ESPN UK, resp. ESPN Scandinavia kde je sice tiez vela am, futbalu ale viac tam byva NHL |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
ESPN America HDTo bych u Skylinku bral okamžitě. NFL sleduju a kvůli spoustě zápasů, které jdou na Sport2, co Skylink nemá buď pouštím jen stream z netu nebo jdu ke kámošovi na UPC. |
Zigáč
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: HISTORY HD, Discovery HD, ESPN America HDespn america sd tam ide hlavne nfl a nhl to nam prave pridali do iptv magio a espn america hd je bez nfl tam ide viac nhl v priamych prenosoch,ale v sd idu reprizy na druhy den takze asi takstream701HD, skylink, cyfra+
|
janigami
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
kvalita vs kvantitačítam to tu a vidím že 9 ľudí z 10 by chcelo radšej menej programov a vyššiu kvalitu, najradšej všetko HD.A vo vedľajšom vlákne sa tešíme ako malé deti, že zase sa dá niečo -nebojím sa povedať- ukradnúť a pozrieť si ORF alebo nejakú miestnu mongolskú staničku, ktorá vypla na chvíľu kodovanie. A vymieňame si kľúče a FW jedna radosť. V ďalšom vlákne riešime ako zdieľať z ruska alebo aspoň 78 prijímačov naraz z jednej karty. V inom vlákne zase plače niekto nad tým, že je draho a čo on ponúkne svojim zákazníkom, ktorí sedia doma a nechce sa im pracovať (to som prehnal ale zámerne). Takže čo to vlastne ľudia chceme??? Urobme tu anketu, možno bude zaujímavá aj pre pána Glisníka: ruku na srdce a napíšme: A/ ktoré programy v balíku SkyLink vyhodiť pretože zaberajú len miesto B/ ktoré programy naopak chceme C/ to najdôležitejšie, koľko sme ochotní zaplatiť mesačne za kvalitnú zábavu zo satelitu s kvalitným signálom? 10eur, 1 euro alebo nič? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
Dagy2Jsem pro anketu.Ale taky by se mohl k tomu vyjádřit p.Glisník jestli by bral v potaz když se udělá anketa a lid by chtěl něco jiného.Pravda každý by chtěl něco jiného ale vždy se dají najít nějaké schůdné žešení.Něco na spůsob konkurence-sportovní balíček-dokumentární-dětský- erotický-HDéčkový-či jiný. R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: HISTORY HD, Discovery HD, ESPN America HDad c/ klidně i ten litr, ale musel by tam být kanál s přenosy Premier League v HD, což Skylink nemá. Do konce minulého roku lákala např. prodělávající německá Sky nové kunčafty nabídkou komplet za 30 ojro..... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
![]() |