![]() |
|
Skylink, CS Link na Thor 6Mám trošku nezvyklou otázku, možná až hloupou, ale nevíte, jestli na Thor 6 1°W se dají použít karty Skylin a CS Link na české a slovenské programy?? Předem díky za odpověď... I když to asi nepůjde, že ?? :)) |
enddj
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Skylink, CS Link na Thor 6nie nepojdenech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Skylink, CS Link na Thor 6a které karty, se tam dají používat, zatím jen vím že tam jede UPC... |
enddj
![]() |
|
enddjA co tě k takové trošku nezvyklé otázce, možná až hloupé vedlo? :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink, CS Link na Thor 6na uvedenej pozicii je mozne primat tieto balicky:Canal Digital UPC Direct DiGI posledne dva je mozne abonovat i v nasich podmienkach v ramci CR/SR nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Skylink, CS Link na Thor 6no pokud mu jde hlavně o ty české a slovenské programy, tak má na výběr jenom to UPC, protože na digi se samotná karta nedodává :lookaround: Proto mi hlava nebere co vlastně vymejšlí... :8)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemilNo to víš, jen jsem se chtěl ujistit, jestli mě opravdu napadla hloupá otázka :)) a pak mě šlo o to, které karty se na Thor používají... |
enddj
![]() |
|
RE: Skylink, CS Link na Thor 6alfasex: Děkuji za info.eemil: šlo mě o pár progrmů ktere na Astra 3 nejsou, tak jsem hol vymejšlel :)) |
enddj
![]() |
|
RE: Skylink, CS Link na Thor 6Kdyby aspoň blbost kvetla! |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RoccoVelice vyčerpávající odpověď, že... |
enddj
![]() |
|
RE: Skylink, CS Link na Thor 6To je už aka hlupost trepnuta tu.Ja dufam že tieto dve cslink+skylink sa nikdy nepriradia na thor?To by sme dopadli hlavne kvalitou signalu. čo by tam cslink robil?nie? ;) :laughing: :laughing: :laughing: |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
![]() |