![]() |
|
Spolupráce Skylink se Satelitte BGKokurenční web dnes uvedl zprávičku, že Skylink jedná o spolupráci s bulharskou službou Satelitte BG, což ještě na Parabole nevidím. Určitě si myslím, že je to dobrá zpráva pro příznivce Skylinku R^Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Spolupráce Skylink se Satelitte BGA myslíš si, že bude redakci konkurenci citovat, když je tu zakázaným slovem? To si radši zavolají Glisníka sami... |
camfourek
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: Spolupráce Skylink se Satelitte BGktovie ci vobec nieco bude..z toho obsahu co som pozeral BG paket..36 stanic na 3 tp cize kvalita obrazova des a hruza..co sa tyka obsahu tak zaujimave su tam len ESPN america, animal planet, nova sport, diem..a to su sportove..a tie nepojde zdielat z dovodu prav na sportove prenosy pre nas region vykupila digi tv..takze nic..zda sa z toho nebude..jedine zeby skylink mal nieco pre bulharov.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
camfoureknevidim ziaden dovod, aby sa citoval server, ktory avizoval prelomenie N3 :))) parabola.cz je seriozny web, a nie web o scifi virtualnej realite, a o urcitych avanturkach na server parabola.cz sa zmienovat nemienim (nie je to predmetom tejto diskusie, a pripadne dalsia diskusia reakcia, preco je nieco *censored* postihnem minimalne citronom, venujte sa informacii, a nie hlupostiam)nech sa dari, ahoj ;) (tento moj prispevok vyjadruje moj sukromny nazor, a nemusi sa stotoznovat s nazorom serveru parabola.cz) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Spolupráce Skylink se Satelitte BGKaždý občas ujede. Nalijme si čistého vína - i vám bych mohl poslat pár linků, kde jste se ve zprávičkách "tak trošku mýlili". Ale mně je to jedno. Já jsem čtenář a pčečtu si všechno a je mi jedno, jestli jste to vy, konkurence nebo kdokoliv jiný. Každý chytrý člověk si podle mě info dokáže nalézt a vyselektovat. A o tom, že se někdo spletl? No, jsme jen lidi, ne? :) |
camfourek
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
camfourekmas stastie ze som ludomil :))) ... nic viacej ti k tomu nepoviemotazka ESPN America, toz neviem v com sa lisi od verzie na 19.2E (mozno horsou kvalitou), ale ak by bol zaujem zo strany Skylink, tak tento program v ramci simulcryptu uz v ponuke davno je, skor ide o vyhodne "predanie" toho co Skylink ma a BG nie (no mozno sa mylim) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Spolupráce Skylink se Satelitte BGA tretía možnosť,uvoľniť kapacitu na svojom TP zrušením stanice a využitím BG Satelite TP,na voľné miesto po uvoľnenéj stanici dať niečo nové? |
TOMAšKO
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Spolupráce Skylink se Satelitte BGTOMAšKO: no len to nie...kvalita obrazu programov na BG Satelite je zalostna :zombie: |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Spolupráce Skylink se Satelitte BGMyslím, že dělat si nějaké naděje na sdílení programů s BG Satelite je asi předčasné, u sportovních tomu brání vysílací práva a ke kvalitě vysílání se již vyjádřil radolaco a plně s ním souhlasím. No uvidíme. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
to snad raději ne....jejich kulturní úroveň je tak 30 let za námi....ten jejich hudební FTA program plný tureckých rytmů je akorát přehlídkou spoře oblečených děvčat, nic víc....ale přesně taková bulharská děvčata je možno vidět u Prahy na Rudné okolo tranzitujících kamionů.... ;) jeden můj kamarád dokonce razí názor, že civilizovaný svět končí okresem Praha-východ....já bych to neviděl tak tragicky....byl jsem na vojně v Brně a i tam byli rozumní lidé..... :)))DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: Spolupráce Skylink se Satelitte BGpigfucker, to je typicka reakcia namysleneho cechurika. keby mal take primitivne zmyslanie kazdy, tak by prazaci mohli robit karieru len pucovanim hajzlov v dusseldorfe.k teme: mna zaujali hlavne programy fox crime a life, ktore sa dufam pomaly dostanu na nas trh. pretoze axnka nemaju u nas konkurenciu. a co sa tyka kvality, ano teraz to kukam, ti bulhari to vysielaju v kvalite a la sport1 na skylinku ale prave tou spolupracou sa dufam obe platformy zkvalitnia |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
pro dalko....nejsem pražák,jen pro tvoje info.... moje babička pochází z východního Slovenska (Michalovce) a otec se narodil v Užhorodě....tak vím o čem mluvím... :8)DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
@pigfuckerOtec v Užhorode? To o tebe veľa vysvetľuje. A aj ten nick. :laughing: :laughing: :laughing: |
dalibor85
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Spolupráce Skylink se Satelitte BGVyvoj ide dopredu.Skylink ide za percentami. Ja idem za tym co ma bavi. Sport hudba dokumenty. Na kockaty Digiskylink ale nikto nie je zvedavy. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
![]() |