![]() |
|
zámky programovNeviete poradiť ako zamknúť kanál rodoičovskou zámkou nie skylink kartou. Za boha nie na to prísť. Vďaka. prijímač KAON KSC-SA276IR |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: zámky programovSe nenamáhej, jde o život ??? R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CESNačo sem lezieš, keď nevieš poradiť! |
jklajban
![]() |
|
jklajbanVe vší úctě Tobě i adminoj, nespletl jsi si stát, ve kterém si na webu vyskakuješ a dovoluješ na občana jiného státu. Tak POZOR !!!!!!!!!! Já se tak jinde nechovám !!!!!!!!!!!!! :fuming: |
CES
![]() |
|
CESCESinternet nepozna hranice statov jklajban co hovori manual k pristroju? |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
losparaboAno OK, mimo - já když jedu autem do Itálie, Chorvatska nebo Španělska, tak se chovám dle "zákonů" daného státu a jiných pouček a tam si nevyskakuji a chovám se v rámci EU. slušně. Dík za podporu. R^ |
CES
![]() |
|
CESPOINTA??????HD-BOX 9200
|
dodkomajk
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
CESjde i o to jak se chováš doma ! NI |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
losparabov manuálu je len návod na kartu (vyp. a zap. PINu, zmena,atd) nie však k menu pristrojaCES - toto forum je o radách a nie o provokáciach |
jklajban
![]() |
|
CO JE, CO JE !!!!!!!!!!!Já jsem na otázku slušně odpověděl s podáním R^ !!!!!!!! A nebude se zde do mě SR-T a ODRZLE NAPADAT !!!!!!!!! POZOR občan jiného státu !!!!!!!!! Tady se píše česky !!!!!!!! Admine, já si nezačal. :bomb: |
CES
![]() |
|
CESpokud myslíš že je Slovensko jiný stát tak jsi ještě větší pitomec než jsme doufali!kaony neznám , změna pinu na kartě ??? to si nejsem jist ale budiž! možná v správě programů tam jak seřazuješ programy můžeš něco vymazat, přemístit a dát do oblíbených a také ZAMKNOUT , trochu se pomazli s ovladčem a určitě na to přijdeš, možná překladatel nepřeložil vše dokonale tak hledej i slůvko LOCK, nebo PARENTAL LOCK. abych si šplhl NECH SA DARÍ :8) |
tonek
![]() |
|
tonekR^ Kolego, já si na ně - "bratry", to co oni na mě a ostatní zde nedovoluji, tak se zde trochu omrkni. Drážděj hada bosou nohou !!!! Mi když nikdo neublíží, tak já mikomu taky ne!!! Mám hrdost a co TY ?? A proč mne urážíš za něco, co se tebe osobně netýka. Já nejsem nacionalista, ale v Evropě se chovám slušně. CES |
CES
![]() |
|
ČEStseš urážlivej porád nebo jenom včera a dnes?proč sem vůbec píšeš, týka se Tě zamknutý program někoho kdesi v cizím státě??? jak se chováš v Evropě ? tak se chovej i zde! jaksi jsme maličko odbočily od THEMA ale to je zde normální, urážet z pocitu neomylnosti vlastní, AHOJ všem a práci CES T |
tonek
![]() |
|
snadná pomoc...Musel jsem vynechat národnostní diskuzi kolegů, protože tyhle kecy tam, kde se řeší technické věci, opravdu nepatří. Odpověď na svoji otázku nenajdeš jinde, než v menu přijímače (OSD). Zkus to projít, standardně bys tam měl najít způsob, jak uzamknout jednotlivé kanály. Ten konkrétní model sice neznám, nicméně většina přijímačů to má řešený takhle... Přeju hodně štěstí. Taky se každou chvilku učím něco novýho. ;) |
fmsurfer
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
@CESCES napísal: "...Kolego, já si na ně - "bratry", to co oni na mě a ostatní zde nedovoluji..."...ale je pravda, že si to bol ty, kto začal označovať a rozlišovať krajinu a národnosť (alebo chceš ukázať na iný príspevok, v ktorom tak niekto konal pred tebou?!) - takže si to ty, ten "zapáchateľ"! |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: zámky programov...neviem si predstaviť kam by to dopracovali vedci na urýchľovači v Cerne, keby sa začali "označovať"......a keď má chuť niekto niekomu nadať, tak preto, že má chuť niekomu nadať, a nie pre nič iné! |
brga
![]() |
|
zkusKaon jsem měl kdysi dávno,ale zkus někde v menu přijímače nastavit rodičovský zámek na zapnuto(předtím nastavit heslo)a dále pak pravděpodobně v editaci kanálů označit ty které chceš zamknout.Snad tě to alespoň trošku nakopne.Toto je z 90% společné pro většinu přijímačů.VU+ Ultimo 4K
|
papagiorgi
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
@jklajban...k tomu prijímaču nebol návod ani v angličtine? |
brga
![]() |
|
RE: zámky programovChlapi vďaka všetkým. Je to dáky divný model, hral som sa s tým 2 hod. Mám skúsenosti so 700 montážami ale takýto model ma dorazil. Nie je ani angl. návod k tomu. Dá sa to len v podmienenom prístupe kartou. V menu je ponuka "ZAMKNUT" ale je vyblednutá - takže nejde zvoliť.A čo sa týka CESU, nemá zmysel sa už vyjadrovať. Ja som chcel len poradiť, keď viem aj ja sa snažím poradiť. Ale sami vydíte, že niektorí sú "majstri sveta". Chyba je v tom, že anonymne sa to vyhráža, ale nech to skúsia povedať do očí!!! Ďakujem. |
jklajban
![]() |
|
RE: zámky programovHlavní menu se zobrazí stlačením tlačítka MENU na DO.1. V menu se pohybujte pomocí kurzorových tlačítek. 2. Pokud chcete zvolit položky „Editace seznamu kanálů“ nebo „Systémové nastavení“, musíte na požádání vložit PIN kód. 3. Svoji volbu potvrdíte tlačítkem OK. EDITACE SEZNAMU KANÁLÚ 1. V hlavním menu zvolte položku „Editace seznamu kanálů“ a stlačte OK. 2. Na požádaní vložte PIN kód. Pokud jste si nenastavili vlastní, potom použijte výrobní PIN KÓD 0000. 2. Zamknout Podle vlastního uvážení můžete zamknout kterýkoliv kanál v kterémkoliv seznamu na ochranu před jeho sledováním (např. před dětmi). Vyberte kanál a stlačte OK. Kanál se automaticky zamkne i v ostatních seznamech. 11. Změna PIN kódu POZOR!!! V této položce je možné zm ě nit PIN kód ze standartního 0000. Bez něho není možný prístup k n ě kterým funkcím p ř ijíma č e. Můžete změnit heslo pro dětský zámek a zamknutí přijímače současně. 1. Vložte aktuálně používaný PIN kód pomocí číselných tlačítek na DO. 2. Do zvýraznené položky „Nový PIN kód“ vložte nový PIN. 3. Nový PIN potvrďte opakovaným vložením do nasledující položky. Pokud se PIN kódy shodují, zobrazí se odkaz „Akce úspěšná“. 12. Dětský zámek V této položce můžete nastavit zapnutí anebo vypnutí dětského zámku. Pokud ho zapnete, tak pri každém přepnutí na zamknutý kanál je potřebné vložit PIN kód. Pokud ho vypnete, můžete sledovat kanály bez omezení. 13. Zamknutí přijímače Pokud zvolíte zapnutí zámku, musíte vložit PIN kód při každém zapnutí přijímače z pohotovostní polohy (STANDBY). Toto je výpis z manuálu všeobecne,ale toto by ťa malo zaujať:Pozn.: Pokud zapomenete PIN kód, stlačte barevné tlačítka v pořadí. (např . červené→zelené→žlté→modré). PIN kód se automaticky změní na 0000. ;) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
jankVelmi ti ďakujem ale v druhom bode EDITACE SEZNAMU KANÁLÚ mi nejde zvoliť funkcia ZAMKNOUT. to je ten problém. |
jklajban
![]() |
|
redakcenavrhuji redakci zavedení nového pravidla, a to zákazu jakéhokoli komentování národnosti, jazyka, státní příslušnosti apod. Myslím, že i když je v hlavičce "Parabola-české satelitní centrum", tak ho jistě i majitel bere jako československé, vždyť je to tu běžně CZ i SK, lidi, články, programy... možná by stálo i za zvážení ten titulek doplnit na "české a slovenské satelitní centrum", aby nemohli být kolegové z SK neustále napadáni a osočováni některými myšlenkovými pri-mitivy (je to oblíbená činnost i některých hudebníků co zde občas píší své nesmysly).Narážky na jazyk a národnost jsou vždy jen projevem primitivismu a hlouposti toho, kdo je produkuje. Nic jiného v tom není. Bl-bec hledá rozdíly, chytrý člověk hledá a využije to co je společné/podobné. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: zámky programovzkus někde v menu přijímače nastavit rodičovský zámek na zapnuto(předtím nastavit heslo-papagiorgiasi toto najprv je potrebné urobiť Obráť sa na AB-forum,možno tam sa nájde niekto priamo s takou istou mašinou. ;) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: zámky programovjank - ďakujemdavidkriz - R^ R^ R^ |
jklajban
![]() |
|
davidkrizPresne tak-xenofobia medzi normalnych ludi nepatri.A ani na ziadne internetove stranky.Na forach by za to mal byt trvaly ban aj bez pravidiel. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 659 |
![]() |
|
@davidkriz"Narážky na jazyk a národnost jsou vždy jen projevem primitivismu a hlouposti toho, kdo je produkuje"Samozřejmě. Tebou navržené změny nám možná poskytnou přesnější důvod k banu, ale tupce nevyléčí. Chtěl jsem v tomto tématu zareagovat již dříve(přesněji po třetím příspěvku), ale jsem si jistý, že rozumné kolegy z SK projevy takového primitiva nemohou rozhodit. A za ty ostatní(z obou států) se mi nechce bojovat.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |