Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Cyfra+ zápisy

Zdravím, už mi je to trápne znovu začínať tú istú tému, ale fakt si neviem rady. Ako majú vyzerať zápisy pre Cyfru?
Ja mám na Astoncrypte niečo takéto :
cyfra+ 1 01/1/90 - 03/27/11 : 63
cyfra+ 2 01/1/90 - 01/1/92 : 63
Aj napriek dvom refreshom mi Cyfra nefunguje.Viac som písal tu :
https://www.parabola.cz/forum/topic-58277/
Nenájde sa dáka dobrá duša čo mi pomôže? Vopred dík

astrix
Registrace: 11/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

astrix

Otevři to v modulu CAM najeď na cyfra+1 a dej OK na dálk.ovladači kde je zápis03/27/11 a pak vyjeď exitem ven jestli to nenaskočí,budeš to muset rozjed v přijimači Ferguson,nebo Vantage tam to jede bez modulu OK.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

RE: Cyfra+ zápisy

Ak tomu správne rozumiem tak ten zápis neprešiel korektne?

astrix

astrix

Měl jsem stejný problém tak před 3 měsíci,když přidali jeden kodovací systém z Polsatu N3,a v modulu Diablo jsem to takhle rozjel,naskočilo to pak ihned.Teď to chodí běžně ve čtečkách Vantage a Fergusona 8800 HD jak víno.Ty máš Technisat,proto musíš mít modul,čtečka je u technisatu na CONAX,není to uni.čtečka,proto i na cryptoworks musíš mít modul na kartu.
Z těchto důvodů nemám rád Technisaty HD. :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

V Satsklepe a aj na jednom polskom fóre ma ubezpečovali, že kombinácia Technisat+AstonCrypt+Cyfra funguje bez problémov. Už som z toho (nevhodné slovo) ...

astrix

Cyfra+ zápisy

Skus prepnut na program TVN ,tam by tie zapisy mali prist,chce to len cakat. A este jedna otazocka,uz ti ta karta isla v tom prijimaci,alebo si ju este nerozbehol nikde?

signora1
Registrace: 2/2010

Jak jsem ti už psal, kromě zápisů cyfra+ 1 a cyfra+ 2 bys měl vidět ještě zápis cyfra+. Ten některé přijímače nedokáží zobrazit. Divné mi je, že ti to ale nejde ani v tom certifik. modulu. Zápisy na ten multipakeiet chodí na všech jejich Canal + programech, ale i na TVP1, TVP2 i TVP Info. Nech to na některém z nich přes noc a uvidíš. Pravdou je, že to leze jak z chlupaté deky poté, co tam přidali ten další N3 caid. V nejhorším případě to budeš muset prubnout v nějakém jiném stroji. Minule tady někdo psal, že to rozjel až na starém Openovi, nebo čem to.

polulin
Registrace: 10/2007

Re:Cyfra+ zapisy

Řešil jsem ten samý problém se zápisy když mi nechtěla naskočit v rámci akce vyšší nabídka programů.Napsal jsem na satsklep kde mi slečna poradila ať to nechám zapnuté na TVP 1 že mi udělá reaktivaci karty a přijdou mi nové zápisy.Nechal jsem to přes noc zapnuté a stejně to nepomohlo.A to mám kartu v openboxu.

Antonio20
Registrace: 1/2009

signora1

Už to fungovalo asi 4 dni v mojom Technisate...Včera večer som ju skúšal u jedného známeho v 3 ďalších strojoch s UNI čítačkami a nešla ani v jednom.
@polulin ten tretí zápis cyfra+ tam je (01/1/90 - 03/27/11) len ho nie je vidieť...ten chlapík čo som u neho bol to niekde vyčítal
Antonio20@ a ako si to vyriešil? Stále ti to nejde?

astrix

re:

Problém je třeba i u Arivy,co dva měsíce karta zhasínala.V Edision Mini naběhla okamžitě

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Dnes večer to skúsim pichnúť u známeho do toho Edision Argus Mini IP. Ak to tam nerozbehám tak už potom fakt neviem. Stále ale nechápem to, že na module tie zápisy vidím a aj tak to nejde. Je možné aby ten zápis bol nekompletný alebo poškodený alebo neviem čo ...?

astrix

Cyfra+ zápisy, jedou na uničtečkách všech typů německých Edision Argus na všechny alternativní SW od léta minulého roku.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

No já už to dál řešit nebudu abych jim zase do satsklepu psal to už mi těch pár programů navíc chybět nebude.Jinak mám předplatné na půl roku koupené začátkem ledna a zápis je zatím jen do 15/3/2011 tak uvidím časem co bude dál.

Antonio20

Antonio20

u mňa je problém, že mi nejde ani jeden program ... :( a to mám predplatné na Canal+ na rok ...

astrix

No u tebe je to právě horší ale možná by pomohl jiný příjmač je možný že se to tam s tím modulem nespolupracuje korektně.Mě právě jede ten paket start ale nejde nic víc a přitom mají tu akci.Nevím jak ti poradit.

Antonio20

No uvidím dnes večer keď to fuknem do toho Argus Mini. Tajne dúfam, že sa to tam rozbehne. Ak nie, budem to musieť asi poslať do Polska nech sa na to pozrú. Čert mi bol dlžný celú Cyfru :((

astrix

Re: Cyfra+ zápisy

Budu držet palce aby to naběhlo.Každopádně dej večer vědět jak to dopadlo.

Antonio20

No ďakujem. Každopádne dám vedieť.

astrix

nedalo mi to, bol som doma pozrieť zápisy. Oproti včerajšku to vyzerá takto :
cyfra+ 1 01/1/90 - 03/28/11 : 63
takže zrejme aj dnešný refresh prešiel a ten cárach stále nejde. ;P

astrix

Dobry den, chcel by som sa opytat, ze ci pofrci karta Cyfra+ aj zapisy v Opticume x-403P. Dakujem

Raperko
Registrace: 4/2007

Tak zkus ještě vymazat všechny ty canal+ programy a nalaď je znovu.

polulin
Registrace: 10/2007

polulin

skúšal som ... nič. Napadlo mi či nemôže spôsobovať problémy aj to, že v tom Technisate mám aj iný CAM modul pre Skylink ...

astrix

Re:Cyfra+ zápisy

No zkus ten modul vytáhnout a nechat tam jen cyfru.A zapnout to na některý z těch programů.

Antonio20

RE:Cyfra+zápisy

Chce to ráno poslat mail na Cyfra+ (Aneta Barzyk), samozřejmě uvést číslo karty a oni to zařídí. Musí se pustit receiver na canal+ a vložit karta do modulu/čtečky. Mě to takto rozchodili už 3x.

JS1
Registrace: 1/2006

Re:Cyfra+ zápisy

Já tam taky psal na satsklep aby mi poslali refresh a stejně mi to nepomohlo.

Antonio20

Takže ani za celú noc čo to bolo v tom Arguse to neurobilo ani ťuk. Dnes tam volám a posielam im kartu späť. Normálne si začínam myslieť, že tam nie je nič predplatené ...

astrix
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra