Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Vigor 2710n

Caute,

moze mi niekto pomoct s presmerovanim portu na routri Vigor 2710n? V menu co som jednine nasiel je Port redirection. V nastaveni je Public port a Private port. Private IP je asi jasne, tam sa zada IP adresa, kde to chcem presmerovat. Do portov som zatial dal rovnake hodnoty, napr 15000, ale presmerovanie nefunguje. Moze mi niekto poradit?
D.

koscak
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vigor 2710n

Ako si to popisal mi nie je iste ci si nepleties port a IP.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Urcite si nepletiem porty a IP. Vsak IP ma strukturu xxx.xxx.xxx.xxx a port je jedno cislo.

koscak

http://www.draytek.co.uk/support/kb_vigor_portforwarding.html

skus pozriet tu

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

port cielovej sluzby

Ahoj, to na to PeCku je aka cielova sluzba. Bezne nic nepucuva na tcp/15000 ... - teda ak si to sam nenastavil... Druha vec Private IP akavnutorna toho PC ma uj naozaj ju dostal z DHCP toho routra alebo si zabezpecil aby ju PC malo stale a je z rozsahu LAN adries routra...
K

krikri
Registrace: 3/2010

@krikri

Uviedol som len priklad 15000. Cielove zariedenie je receiver s linuxom (cccam) s konkretnou lokalnou IP adresou. Kupil som novy router, ktory sa snazim rozchodit.

koscak

zabezpec IP konektivitu

- najprv - aby linux vedel pingnut router a naopak, ked to pojde a co ja viem aj po restarte jedneho-druheho ergo si si isty ze IP veci mas v poriadku urobis ten port forwarding.
Predpokladam ze von - na WAN - do inetu mas DSL a s dynamickou IP, to ides zdielat mimo lokalnej siete?

krikri
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra