![]() |
|
ostravsko 46k dvb-t co to je???měřeno v pátek Libhošt prodigi5-nemá hd na jména kanálů si nevzpomenu,ale vypadalo to jako testbitty 72
|
bitty72
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
Nějaká data,zkušební vysílání VŠB.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
DVB-Hzkušební vysílání DVB-H |
Zorbas
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
@ Zorbasnevieš kam sa stratil XAMUH ?bol to borec na moduly |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
bitty72je to hierarchicky DVB-T a DVB-H, na prodigu bys kanály naskenoval |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
@skynettNemám nejmenší ponětí. Co chceš dnes dělat s moduly proboha?Koupíš ofi modul v ceně nedělního oběda, k tomu Skylink kartu a koukáš. Doba modulů je pryč. Já už to také dávno neřeším. Servis přijímačů ještě dojíždím, ale nemá to budoucnost. Sat. technika se dostala do takového stavu, že je to totální masová spotřebka. Trh je "zaarivován", přijímače po roce chcípnou a zákazník si koupí nový, levnější a ani nejde ten starý reklamovat, při tak nízké ceně mu nestojí za to ztrácet čas. Zlatá doba kouzla sat.příjmu je nenávratně v pr.dýlce, stejně jako doba krásných magnetofonů, dálkového přijmu FM atd. |
Zorbas
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
Zorbasnemáte náhodou informaci jak spolupracuje modul Neotion NP4 s Panasonic 42px80,sehnal jsem jen potvrzení na panas.50pz8-předem děkuji.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
ZorbasPřesně tenhle pocit taky mám...VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
prodigi naskenoval ale žádný obrazjen 4 kanály co to psalo už si nevzpomenu tak jsem byl zvědavý co to je.bitty 72
|
bitty72
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
![]() |