![]() |
|
Skylink a jejich slibyMusím se tady podělit o zkušenost u Skylinku. Koncem minulého roku měli akci kdo si zakoupí balík 2 měsíce multi, dostane 1 měsíc komplet zdarma. Ovšem zřejmě zapomněli dodat, že kdo má zaplaceno dopředu jako já tedy do 31.1 multi a do 14.2 HBO HD a Cinemax na toho ten měsíc zdarma neplatí. Ten dvouměsíční balík jsem zaplatil asi v polovině prosince a aktivovali ho 31.1. ovšem kdybych neměl zvlášť zaplacen balík HBO HD a Cinemax určitě by mi v současné době nešel. Potvrzeno paní Sisrovou operátorkou Skylinku. Takže bacha na ně |
Clint
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Skylink a jejich slibyClint: No víš,ale skylink jasně napsal, že ten měsíc komplet bude od 23.12. Psalo se to i tady,že pokud máš zaplaceno tak tebe se to netýká. To samé sdělovali i operátoři na infolince. Takže zbytečně tu nadáváš. Měl jsi zjistit podrobnosti předem a ne házet teď špínu na někoho kdo má vše v pořádku i akce. Krásný sluneční den přeji |
dabi
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: Skylink a jejich slibyno..to sa dalo cakat. ja som tu ich akciu nevyuzil. nevidel som v tom ziaden prinosskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink a jejich slibyTak to čtu asi po třetí a nevím, na co si stěžuješ, když ti to jde a 14.2 ještě není. Až ti to zhasne, tak teprve počítej jak jsi na tom byl.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
re :Je opravdu neuvěřitelné znovu a znovu zjišťovat,co lidi neudělají,aby měli něco " ZADARMO !! "Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
nehleděže brečíš na nesprávném hrobě.Co my tady s tím?Od toho je hotline Skylinku tam si můžeš stěžovat jak hrdlo ráčí. dabi tito napsal jasně R^ Takoví uplakánkové jsou nejlepší-pořádně si nic nepřečíst,na nic se pořádně nepodívat a hlavně! cokoliv podepsat a pak se divit a rozčilovat. :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
stacilo by slusne napisata ja zas viem ze by stacilo slusne napisat do skylinku ze mas zaplatene ale navyse si dal toto promo a by ti to doaktivovali po uplinuti tak ako boli tak ochotny a urobili to mne bez problemov. Mal som asi v novembri zaplateny Multi HD na rok a ked prisla tato akcia som si priplatil 2m kvoli tomu ze zrovna som chcel pozerat nieco na HBO...Dokonca kedze bola sobota sa mi to v profile objavilo zle a to HBO neaktivovalo, tak som este nsvyse rychlo doaktivoval HBO na ten mesiac... Slo HBO a som tusil ze teraz sa tie predplatne - platby prekryvaju... Tak som napisal do Sky-u, situaciu uznali (aj ked mohli vediet ze so riadny kombinator-vymyselnik :laughing: ) a profil opravili tak ze Multi plus 2m od 11/2011, HBO som mal od toho novembra a este 2mes akoby v ramci promo.. Vsetko sa da ale je to aj o komunikacii... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
multiA mne ide multi už druhý mesiac zadarmo,ako je to možné nič som neplatil ;)VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat
|
Valto
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
to ValtoTak to si stěžuj na Skylinku, že ti hraje něco co jsi si nezaplatil a co nechceš, my ti tady nepomůžem. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
valtovi asi hraječo predplatil clint? Niekomu to museli pustiť :))) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
![]() |