![]() |
|
Preregistrovanie karty SKYlinkChlapi neviete mi poradiť ako sa preregistruje karta. Niekedy dávno som to robil, no nemôžem to na stránke Skylinku nikde nájsť. Už si nepamätám kde je ten formulár. Viem, že sa tam muselo uviesť meno starého majiteľa. |
bryndziar
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlink...http://skylink.sk/web/structure/20.html zmena registracie ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlinkKeď poznáš prihlasovacie údaje,tak bez problému na ich stránke.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlinkTaky to nemuzu najit na Skylinku. Snad to jeste plati: http://www.ulozto.cz/7795621/zadost-zmena-registr-cz-pdf |
marecek29
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlinkTu si stiahni formulár /tlačivo/:http://www.skylink.sk/web/document/download_file/82.pdf Ak vieš meno starého majiteľa karty, tak ho vypíšeš do prvého riadku - ďalšie údaje vypíšeš už iba svoje. Ak nevieš meno majiteľa starej karty, tak kartu preskenuješ zo strany z ktorej je číslo, aby ho bolo dobre vidno, vypíšeš tlačivo na zmenu registrácie, do prvého riadku nepíš nič iba vypíš svoje údaje do ďalších riadkov. potom to tlačivo tiež preskenuj do formátu PDF alebo JPEG a pošli Emailom na Skylink - skylink@skylink.sk , a potom čakaj na odpoveď. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
@ letasnieje to pravda, tu máš odpoveď od skylinku:Dobrý deň, Ak sa menia na karte všetky údaje pôvodného užívateľa,je potrebné vyplnenie a zaslanie formulára " Žiadosť o zmenu užívateľa". Údaje nie je možné meniť na webe. S pozdravom M....... ........ zákaznícky servis Skylink ak tak urobíš a príde sa nato karta bude zablokovaná !!! |
skynett
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlinkČo znamená všetky údaje?Čiže z tvojho vyplýva,že keď zostane niektorý údaj pôvodný,tak sa môže?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlinkKeď by to nebolo možné,tak by to systém neumožnil,tak ako na CS-linku.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@ letasAby si bol v obraze.Ak máš kartu, ktorú máš registrovanú na svoje meno, priezvisko a bydlisko a máš k nej login a heslo, máš prístup k svojím registračným údajom tie môžeš meniť, ak zmeníš napr. telefón alebo svoje bydlisko aby ti bola doručovaná pošta na správnu adresu, ale pozor aj keď si majiteľom tejto karty a chceš ju predať niekomu z rodiny alebo aj cudziemu tým sa menia všetky registračné údaje na karte, je nutné tuto zmenu urobiť cez formulár na Zmenu majiteľa karty ktorý sa odošle na Skylink a zmena sa prevedie, a tak sa vyhneš vysvetľovaniu prečo si to urobil po svojom a neinformoval si sa či to tak vôbec môžeš urobiť. |
skynett
![]() |
|
@ letasČo sa tíka CS Linku.Platí to isté, všetky zmeny majiteľa karty sa robia cez formulár Preregistrácia Karty, áno, a majú to tam ochránené aby si niekto svojvoľne nemenil majiteľa karty ako sa mu zachce. Prečo si to neoveríš na Skylinku cez Email skylink@skylink.sk ako to treba bez problémov preregistrovať , ja som ti už napísal čo ti odpovedia nato ako sa má robiť správne zmena majiteľa karty. |
skynett
![]() |
|
SkyLink, starsi modra karta.Prave mi volal kolega, ze ma starsi Skylink modrou Slovenskou kartu s cislem (0 1976 ....) a ze mu nehraji ceske programy. Je lepe to zaplatit na Slovensku anebo to muze byt i v Cesku? Anebo jestli by nebylo lepe hned koupit novou kartu na Slovensku Skylink ICE HD? Diky za odpoved. |
PavelX
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlinkNieje nutné kupovať novu kartu, stačí na slovensku doplatiť 13 euro a zapnú mu aj české programy, ak chce HD programy stačí si ich len predplatiť na akú dobu chce, neviem aký má prijímač ale kartu by som zatiaľ za ICE kartu nemenil, lebo ak má napríklad ešte Homecast tak ten má ešte aj teraz z ICE kartou problémy obraz zamŕza každých 20. minút, radšej nech si už kúpi modul IRDETO PISYS a kartu čisté Irdeto. |
skynett
![]() |
|
SkyLink, starsi modra karta.Ma receiver TechniSat Digit HD8-SX. Kartu pouziva na Morave, dostal ji od znameho na Slovensku. Takze tech 13€, bude lepe zaplatit na Slovensku? Diky za odpoved. |
PavelX
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlinkA neměl by lepší-zvolit kartu výměna a získat i novu HD a vlastnit tak už novou kartu za cca 24,-EUR ?! ;)Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlinkNo nad tim uz take uvazoval, podobne jako chtel koupit uplne novou ICE HD. |
PavelX
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlinkTak se konecne rozhodl pro tu 24,-EURovou vymenu. |
PavelX
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlinkDobrá volba řekl bych! ;)Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlinkTo Delta1... Tak diky tobe za info! |
PavelX
![]() |
|
@ PavelXdaj nám potom vedieť keď vymení tu kartu za 24 euro či musel aj potom doplatiť tie české programy tých 13 euro - 24+13=37ak nemusel bude to dobrá správa a ušetrených 13 euro. |
skynett
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlinkja som to robil pred mesiacom..z ceskeho obcana na mna...scaner nemam tak som si vytlacil tlacivo ktore je na stranke skylinku a poslal klasicky postou...a nedaju ti vediet vobec nic pisal som mail pred tyzdnom co s tym je poslali toto......Dobrý den,vyrozumění o přeregistraci karty nezasíláme. Změna uživatele již byla provedena. S pozdravom Irena Polzerová Zákaznický servis Skylink www.skylink.sk TOWERCOM, a.s. Televízna veža Kamzík Cesta na Kamzík 14 831 01 Bratislava tel: 02/49 220 354 |
sysy
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 524 |
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlinkto skynett:Kartou výměna máte vždy navolen- současný nejnovější- tarif,bez ohledu na to,jaký tarif byl na staré kartě!!! Na novou kartu se převádí jen předplatné,pokud nějaké bylo aktivní na staré kartě! ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlinkPro doplnění na kartě Výměna je tarif :V ČR ICZ-Gratis 05/2010 V SR ISK-Gratis 05/2010 Pro oba zatím shodně platí,že jsou stejné: CZ Privat 01 CZ Public SK Privat 01 SK Privat 02 SK Public :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlinkMoc dekuji za informace. Pavel |
PavelX
![]() |
|
RE: Preregistrovanie karty SKYlinkto PavelX:Hlavně, když Vám to pomohlo! Přeji hezký den! ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
![]() |