Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

refresh karty CS link

Poprosim niektoreho predajcu o refresh karty CS link 04295638591075
Dakujem

losparabo
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: refresh karty CS link

Udělám dobrej skutek. Máš to tam ;)

Rudolf
Registrace: 2/2006

dakujem

losparabo

Vysvetlí prosim niekto mne - starcovi, čo znamená refresh karty ? Akosi tí mladí utekajú k moderným anglickým názvom či pomenovaniam, aj keď v slovenčine či češtine máme na to veľa krásnych pomenovaní. V anglicko - slovenskom slovníku pre tento výraz som našiel: osviežiť, obnoviť, posilniť sa, oživiť pamäť, osviežovať sa, dopĺňať zásoby, občerstviť, obnovovať, regenerácia. Možno aj ja by som niečo s mojou kartou mal urobiť, no....?

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007

Antonius

reflesch je zaslání nových klíčů a popřípadě jiných informací do karty operátorem

Rudolf

@ antonius

Srdečne ťa pozdravujem, lebo ty si najstarší satelitný nadšenec na slovensku, myslím že ťa poznám zo satpodpory,
reflesh karty ako to poniektorý volajú je vlastne reautorizácia Karty, je to možno ďalší anglický názov, do slovenčiny by sa to dalo tak najzrozumiteľnejšie preložiť ako Odoslanie obnovovacích zápisov na kartu. Zamrznutie Karty, tento problém vznika pri kartách ktoré sú v UNIVERZÁLNYCH čítačkách bez licencovaného kódovacieho systému, a zlom prechode zápisov na kartu, niektoré zápisy sa tak neuložia alebo dlho trvá kým na tu kartu prídu, preto je nutné na zrýchlené oživenie karty poslať zápisy na novo.

skynett
Registrace: 8/2009

@skynet

Srdečne Ťa pozdravujem a ďakujem Ti (aj Rudolfovi)za vysvetlenie. Ja som to v podstate vedel, no s.r.e ma, používanie cudzích výrazov tam, kde máme krajšie. Škoda Satpopory, ktorá zarastá pavučinou. Neteší ma, že ma vyhlásili za najstaršieho na nejakom fóre, núkal som im aj fľašu, aby našli staršieho, odpísať z mojích sedemdesiatjeden nevedeli.

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007

@antonius

osviežiť, obnoviť, posilniť sa, oživiť pamäť, osviežovať sa, dopĺňať zásoby, občerstviť, obnovovať, regenerácia

Ziaden tebou ponuknutych vyrazov nie je adekvatny, bohuzial semantika slova nie je u nich presna = nezodpoveda tomu, co spojenie "refresh" karty znamena.
Mozno tak obnovenie pamate, resp obnova zapisov. Nie je ale refresh kratsie a najma vystiznejsie?

Ako by si prelozil walkman (chodiaci muz?), notebook (zapisnik?) a podobne
Napriklad stream = datovy tok je fajn, ale je to dlhe a najma ti zahranicny kolegovia neporozumeju, jeto proste odborna hantirka a je dobre sa vyjadrovat tak, aby si v inej reci nemusel preklapat slova

losparabo

a hrubka
.... zahranicni kolegovia ...

losparabo

obnovit

vsak pockajte za chvilu vam jazykovedny ustav SAV klepne po prstoch a k zhutneniu (komprimacia suboru), ci hovniku (pohovka) a lezunovi (batola) pribudne Obnova ako opatovny zapis aktivacnych signalov do cipovej/pamatovej karty! - Hat nem?!
:laughing:

krikri
Registrace: 3/2010

refresh jen posle opravneni na vasi kartu mimo standartni kolotoc a svedci to o nejakem zaseku mezi softem a kartou. rekl bych ze z valne vetsiny je resenim kompletni vypnuti a zapnuti prijimace nez nejakej refresh. tudle tady nekdo prosil ze mu nejde prima , jenze na ten zaklad to chodi snad i vickrat v hodine. takze k cemu by takovej refresh byl ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Ja by som ťa tiež poprosil o ref.cslink karty:04185643946744
Vopred vďaka.

sused
Registrace: 2/2009

@ Rudolf

Ja by som ťa tiež poprosil o ref.cslink karty:04185643946744
Vopred vďaka.

sused

sused

Dostal jsem se domů až teď Máš to tam ale ta karta není cs link ale sky link. ;)

Rudolf

Ďakujem.zaujimave-mne tu kartu predali ako cs linkovu.Zaregistrovana na Czlink webe,Je to možné?
Mne sa to čislo nezdalo-ale ški aj premiove atd.Ale ty to lepšie poznaš!Ja by som ti refl. kartu na HELO TV na 9€

sused

Sused

Podívej se určitě začíná 041?

Rudolf

@sused co ako s HelloHD ?

zdravim,
co to kde to ako s HelloHD kartou?!
Ja by som potreboval na tej mojej oficialnejsie doaktivovat programy a nie je z Kesic, tak mi to nechcu zrobic... ;-)
Dik za info!
K

krikri
Registrace: 3/2010

Ty si rad robíš prču z ľudi :)
a hovoríš tomu dobrý skutok.

-Dostal jsem se domů až teď ///Máš to tam ///ale ta karta není cs link ale skylink.

ako si na tu kartu mohol poslať reflesch, keď skylink karty začínajú číslami:

0 0002 85xx xxxx x
0 1976 65xx xxxx x
0 3436 81xx xxxx x
4 200 69x xxx x

a CS Link karta:

0 4295 63xx xxxx x

No vidím že tomu veľmi rozumieš.

:bigeyes:

skynett
Registrace: 8/2009

skynett

No právě!! Císlo jsem okopíroval a cslink mi to nevzal. šel jsem na skylink a napsalo to hlášku, že na kartu byly poslány aktivační impulzy. až potom jsem si všiml, že to začíná 041 a zeptal jsem se suseda jestli to napsal dobře a on se neozval. Ahoj

Rudolf

@ Rudolf

SORRY-PRVE DVA číSLA SU 01 A POTOM 2.jUJ,MOJE VIDENIE JE AKO PO PITí ETYLA A OKENY. :dead:

sused

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra