![]() |
|
Showbox vitamin ..pro Sajfa , Saxon ...prosím pro Sajfu - jak Ti běží tento přístroj po 2 dnech??Jakou kartu používáš,popř. jakou máš v modulu??Seká se?Jaký máš nahraný firmvare?Pro Saxon,před cca 2 dny jsi říkal,že po ..střeše..napíšeš zkušenosti s tímto přístrojem.. Co karty Cs link,Skylink v tomto přístroji ???? Díky za info ... |
amrox
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 155 |
![]() |
|
RE: Showbox vitamin ..pro Sajfa , Saxon ...vitamin chodi s kartami Skylink, TT solidne. Jine jsem v nem nezkousel. Nacitani je sice dost zdlouhave, ale nakonec probehne. Obcas se stane, ze prijimac se chova, jako by nemel pripojeny LNB, pomuze jedine odpojeni od site. Toto je neprijemne pri pouzivani Timeru. PVR ma diky nelogickemu pojmenovavani zaznamu neprehlednou orientaci v nahravkach. Jsou to sice mozna detaily, ale jsou otravne. Ne s kazdym HDD komunikuje. Ma solidni obraz, funkcni bloker, celkove remesne zpracovani je na slusne urovni. Menu ma logicky usporadane. Osobne ho beru jen kvuli blokeru, jinak instaluji Vantage.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonAsi blbá otázka, ale nemá náhodou možnost nahrávání do stejného formátu jako S300 a S500 (pro SD programy samozřejmě). Proč se na to ptám - bylo by výhodné si přes týden něco nasbírat na Flash a pak si to o víkendu (když je třeba v TV howno) přehrát na chatě v S300. Jen malá úvaha... |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
gastonVšetko o danom prijimači najdeš na OPB.fore.cz R^AB CRB 800 UHD,VU+SOLO 4K,VU+UNO 4K SE.
|
Milano 88
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
gastonto jsem nezkousel. Je to zajimave, vyzkousim to.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Milano 88O ostatních přijímačích taky na jiných fórech - přesto Parabola.cz stále existuje. Divné, že? Dávám konkrétní dotaz na chlapa, kterej je registrovanej m.j. tady (na Openboxforu samozřejmě taky) a ví o tom dost. Nemá smysl se prodírat na můj pohled nepřehledně uspořádaným Openboxforem... |
gaston
![]() |
|
gastonKeby si sa vedel tam dobre orientovať tak tam najdeš aj odpoveď na tvoju otazku.Tu je to prave o všetkom a o ničom.Len same osočovanie a uražky.Každy je tu majster sveta.Mimochodom,mam to vyskušane-nahrany film na Vitamine ti na S 300,500...nepôjde,musiš ho prekonvertorovať na programe -avidemux 2,5 na spravny format.Je to škoda.AB CRB 800 UHD,VU+SOLO 4K,VU+UNO 4K SE.
|
Milano 88
![]() |
|
Milano 88Nejde o to jen nahrát a zkusit, ale třeba S300 má možnost nahrávat do .ts, nebo mpg. Proto jsem se ptal, jestli není někde v nastavení taková možnost. Pro mě by to byl +důvod proč koupit Vitamína. Konvertováním se odmítám zabývat - drbačka, ztráta času (a kvality), občasné rozhození zvuku s obrazem ;P . Prostě si ten film přehraju buď v Showboxu, nebo v PC. Byla to ale jen taková úvaha....ohledně toho formátu. |
gaston
![]() |
|
gastonTo maš uplnu pravdu,aj ja nemam rad konvertorovanie,no zatiaľ na Vitamine sa to neda nastaviť.Mam ho od začiatku,ale keby nie to zdieľanie karty medzi SD a HD Showboxom,a že je na ňom super obraz /HD/tak sa ho hned zbavim.Je to dosť nedokončeny prijimač.SW podpora veľmi biedna,a išlo mi hlavne o Lan zdieľanie,kde zatiaľ môže byť Vitamin iba Client,server nie.Možno v ďalšom SW.AB CRB 800 UHD,VU+SOLO 4K,VU+UNO 4K SE.
|
Milano 88
![]() |
|
![]() |