![]() |
|
TV 8 sms po druhetak ta TV8 musi od tych poctivych ludi co tam furt volaju dost vytiahnut love,ked este aj za kazdej zmeny posielaju SMSky zo skylinku,taka trapna tv,co zdiera peniaze od hlupych ludi,aj stymi ich bosorkami,zlaty nautik :laughing:Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: TV 8 sms po druhemne od nich prislo doteraz tak 5 smsik..zacinaju ma vazne na.siera.tskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
@tulenzožeň si mobil ktorý dokáže blokovať sms |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: TV 8 sms po druheTo su problemu.Ved zato neplatite,tak co Vam to vadi.Aj mne prisli a vobec my to nevadi :-/ :fuming: |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: TV 8 sms po druheInak taká otázka pomimo, dajú sa SMS-ky presmerovať na net ? Vďaka. Tiež mi chodia... |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: TV 8 sms po druhepretoze to obtazuje (spam) ? mne zatial iba 1-2... |
RoboSK
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
OT - Z denníka Aha!Zneužijem túto tému...ak nevadí... :)))Moderátoři zpráv na Nově se vzbouřili: Nechtějí pracovat do noci! Televize Nova již od pondělí nasadí nové schéma zpravodajství, kdy k Ranním, Odpoledním a hlavním Televizním novinám přibudou Polední a Noční relace. „Nikdo z nás neodejde ani nikdo nepřibude. O vysílání se podělíme mezi sebou,“ tvrdila Michaela Ochotská (26) ještě na začátku měsíce. Teď je ale vše jinak. Moderátorským matadorům se totiž nelíbilo, že by v den svých služeb měli trávit ve studiu úplně celý den! A tak se vzbouřili! „V Nočních Televizních novinách tedy budu já a diváky provedu premiérami, večírky a všemi akcemi, které se budou konat po osmé hodině,“ těší se »hvězdný moderátor« z Nova Cinema Tomáš Kraus (34). |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
@Peter daj si jej meno do Guglavyber obrazky, a mozno s Michaelou Ochotskou by si namiesto Tomasa Krause travil noci aj Ty! :laughing:Teda ak je to ona co gugl vyhodil a bude tam tiez Och-otne supervizovat na odmoderovanie... Nocne spravy trvaju tak 10min. a potom sa daju tie hodiny nocnych nadcasov vyplnit aj inac ze... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: TV 8 sms po druhemrkol som na M.O. a nema ta problem so stitnou zlazou?ale zato ine zlazy jej funguju paradne :))) skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: TV 8 sms po druheriešite p....y vymažem a hotovo... |
jančio2
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
![]() |