![]() |
|
bublajsKoukni na stránku 3 paraboly,kde jsem nechal odkaz, ohledně zmiňované karty pro příjem UPC a DIGITURK v cryptowpks kodování.Dávám návrh Tobě,nikomu jinému.Jinak čau,nemusíš zde opruzovat,to dnes ani nechci. Můj email HERY120@email.cz,jinak dám všechny možné informace kolem této karty,i jeji naprogramování. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
Porušení pravidel!tak tady došlo zcela zjevně k porušení pravidel a to rovnou 2x!!10) vkládat klíče nebo se dotazovat na neautorizovaný (nelegální) příjem kanálů chráněných systémem podmíněného přístupu, které je možné oficiální cestou abonovat na uzemí ČR a SR - např. CS Link, Skylink, Digi TV a UPC Direct 11) vytvářet diskusní vlákna s osobními vzkazy jelikož odkaz,který pan hery dává je na kartu BlueDragon,která otvírá Český paket UPC a tím dává druhým návody,jak kódovací systé obejít je hrubé porušení zdejších pravidel a to nehledě nato,že jej v tomto případě porušil rovnou dvakrát,když zakládá vlákno pro osobní důvody.Tak jsem zvědav,jak se s tím poperou zdejší admini-spravedlnost musí být,nebo se pletu?? _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
HA HAČETNÍKU se pleteš!!!dneska nebude volná sobota! Datum přidání: 11.02.2011, 10:17.19 včera RE: blue dragon card zkusenosti já nevím jak je to možný. najednou koukám a ten nick není na blacklistu. já si myslím, že je to rozumný, protože moje příspěvky nejsou o nic horší než příspěvky některých jiných exotů. a co se týče tý diskuze o legálnosti prodeje karet tak je to stejný jako s modulem diablo. bez náplně naprosto legální Registrován: 02/2006, Autor: vortimond :))) :)) :) ;) :((( :(( :( :O :8) :-/ :lookaround: :lookaround: :lookaround: :lookaround: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
jamess96pravidlo c.10) .... odkaz na shop kde je mozne zakupit kartu XY, nie je porusenim pravidiel, nakolko dana karta sama o sebe je dobra len ako viac krat spominana skrabka na sklo, jednoducho predaj kariet je legalna cinnost, ina vec je davat odkaz na stiahnutie naplne (respektive, pre urcitu vec nemam pochopenie, ale to v inom vlakne, vantage 7100)pravidlo c.11) .... preco mam pocit, ze teraz sa poukazuje na to, len z dovodu ze to urobil "hery" ? ... sam som uz x-krat privrel oko, nad osobnym vzkazom viacero uzivatelov nech sa dari, ahoj ;) -.- samozrejme nazor Tomika, respektive redakcie moze byt odlisny, a niekto ziska druhu cenu ala citron, pripadne padne jackpot a rozdame banan ... Vzdát se je horší než být poslední.
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 12.02.2011, 09:10.02
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: bublajsInu, všichni jsme si rovni, ale někteří jsou si rovnější. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
Nemám rádBONZÁKY!!! :fuming: |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: bublajsnekteri zkratka patri k tomuto foru jako kroje do folkloru |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: bublajsjo to jsem napsal hezky :laughing: nedělejte z tý karty ilegalitu a satelitní mystérium. tyhle kartičky byly vždycky běžnou součástí satelitního příjmu (stejně jako různý moduly) a naprogramovat je dokáže každý osel. ten loader má dvě tlačítka (reset + write). kartu nemá problém sehnat nikdo kdo aspoň jednou nakupoval v zahraničním eshopu. a v podstatě by se o tom klidně mohlo psát vesele dál (kdyby se to neprezentovalo jako "karta pro příjem UPC")Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: bublajsilegalita na druhou !sranda na třetí ! pak něco udělej! :O |
tonek
![]() |
|
@alfasex:laughing: :laughing: takže tady máte nějaká pravidla,která stejně neplatí? a když,tak jen pro někoho.Máte to tady bezva vyřešené od jisté doby a hlavně ty s něma pěkně čaruješ... Tak ty pravidla,která stejně neplatí a jsou vlastně k ničemu klidně zrušte.Je to prostě zbytečnost a pak to teprve tady bude super.Vortimonda jste dali na Black List a já sám jsem se za něj tehdá postavil,aby tam nebyl i když udělal chybu.A najednou je opět IN(coš jsem rád),ale nějak je to opět proti vaším pravidlům,která jsou prostě na nic.Admini(někteří) si dělají co chtějí a na pravidla,která platí snad i proně nehledí.A to je prostě špatně...Prostě s tím něco udělejte,než bude pozdě(možná už je)...Vím,že některé tímto vytočím,ale to o tom není.Prostě je to o spravedlnosti,která tady chybí..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: bublajsto nebyla poznámka na adresu heryho! hery je fajn. ale já třeba nechápu proč se nikde na satelitních webech neobjevil článek "piráti prolomili kódování UPC Direct". o Digi se psalo neustále a všichni byli dokonale informovaný. je to snad nějaká šovinistická výjimka (protože Digi má sídlo v Rumunsku?)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
jamesonnebo jak se ta WHISKY jmenuje to spraví!co to je a kde nechybí S P R A V E D L N O S T ? ? ? :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: |
tonek
![]() |
|
@vortimondproč se o tom nepíše? Je to jednoduché-nikdo nemá tu odvahu a bojí se postihu o tom,že se do toho pustili.o Digi tv to bylo jiné-byla jiná doba,jiný managment atd..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96vies, kazdy by mal byt v prvom rade clovek, a nie "buzerant" odbavujuci sa na tom, ze ma virtualnu "moc" udelit trestneviem, preco mas potrebu diskutovat o rozhodnuti admina, v tomto pripade mna? neviem, co je to za modu, diskutovat o rozhodnutiach adminov, ci uz v minulosti, alebo sucasnosti, ak admin povie na ciernu farbu ze je cervena, tak je cervena, a bud to ako uzivatel poberies alebo ak nie, tak mas smolu, skus na zahranicnych forach diskuvoat o urcitom rozhodnuti admina, a ... asi tak... na kazdeho plati rovnaky meter, no nie vzdy treba pouzit tu najtvrdsiu sankciu, a to je citron/banan nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: bublajsŘešit dobráka heryho je jako řešit malé dítě..Co z toho, že občas porušuje pravidla, vždyť je to vlastně takový dobrák, neviňátko. Budeš ho napomínat stále dokola než vyroste a vždycky mu všechno odpustíš.. :) Je škoda, že si takový dobrák, co chce každému jen pomoct, ty pravidla opravdu neumí přečíst. Nebo je možná četl. Ale v jeho věku..chápu to, paměť už tak neslouží.. Byl pátek večer, tak to pochopte.. Nebo se možná i pletu :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: bublajsale informovat je legální. nepleť si informace a návody. navíc UPC už dávno asi není hlavní zadavatel reklamy (potom co značně omezilo regionální zastoupení a všechno řídí z jednoho centra někde na západě). takže nemyslím, že by takovej článek někoho poškodil. teď už by byl málo aktuálníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@Tomik535ok-Beru to!!! jen prostě,ale to je jedno...Měj se a díky za vysvětlenou. _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: bublajstrefná poznámka: mlčení o hacku UPC na hlavních stránkách satelitních webů otvírá prostor pro různý šašky (jako jsem třeba já) co si pak hrajou na fórech na reportéryVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: bublajsnamiesto hluposti, mi dajte navod ako nastelovat stredovu parabolu Kovosat 120 :razz: ... neako nechapem elevaciu u tohto typu antennech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: bublajs@jamess96, rozumíme si, mám z toho radost. R^Tady od začátku není pochyb o pravidlech, ale jak už ti napsal kolega alfa, způsobů řešení je více a rozhoduje o něm admin. Klaus se s tebou o svých milostech taky bavit nebude.. Jen, že si pro příště můžeš být jistý, že to vidíme, netřeba na to poukazovat. Trefně to zhodnotil tonek, to se mi líbilo ;) @tonek, dokonale spravedlivý může být jen Bůh, nedělám si iluze, že se nám ho podaří napodobit ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: bublajsJeště mě napadlo, že by to možná dokázal Chuck Norris. Ale ještě jsem nikde nečetl, že by dělil i nulou. Že by ani on? :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
do pr...je to sranda, není to sranda???Alfíku možná jsem Ti skočil na špek ale středová parabola má elevační úhel reálný pod kterým by jsi se koukal na družici. Ofsetové paraboly z jistých důvodů sněhových mají tento úhel snížený právě o tento OFF SET uhel ,tak že v našich podmínkách jsou mísy většinou kolmo k zemi na rozdíl od severního Skotska (i jinde) kde některé čučí do země což je pro nás nezvyklé . nech sa darí :8) |
tonek
![]() |
|
RE: bublajsOffsetku si dle soudruhova vkusu taky můžeš dát naležato(tedy skoro samozřejmě) a ještě si na ni přitom třeba smažit vajíčka.. :))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: bublajshehe, nuz ofsetky som si amatersky nastavil sam (div sa svete, slape to ako hodinky), kovosat uz par rokov nevyuzivam, no povedal som si ze ju zacnem:-) ... ona potvora je v povodnom stave, jedine co nie je v povodnom stave je miesto umiestnenia ( z dovodu nahodenia noveho podkladu, nieco ako ipa) cize sa s nou hybalo ...a terazky neviem vyhutat, ci je sumak odkial (z akej pozicie) zacnem ladit, alebo sa to musi zacinat z uhla 0, respektive ci je dobre poznat povodny vychozi uhol (davno pradavno to bolo na motore) (tipujem 19.2E) ... ako cakam na nove LNB Invacom, takze som to este nezapojil do systemu, mozno pri troche stastia naskoci hned obraz na niektorej z druzic, len ci pri pootoceni (som to ale ja srandista) to bude kopirovat "drahu" ... pisem to ako (nevhodné slovo), ale inak to napisat neviem :))) nech sa dari, ahoj ;) ps: clovek s tym bazmekom merakom a skusenostami by to nastavil ein zwei, ale nie je nad tu radost, ked si to clovek amatersky urobi sam Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: bublajsŽádná parabola na svislém držáku nekopíruje dráhu, od toho máme ty bazmeky motory..Takže klíče, buzolu a při prvním cigárku hotovo :))) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: bublajs:))) :))) :)))nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |