Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

digi a novej soft na humax

cau ted mi volal znamej ze se mu vcera vecer upgradoval humax od digi a ze mu nejedou ostatni druzice 16e, 19,2e. Ma otazka zni : nadrbe tento soft prijem jinich druzic?

42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //

marceles
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

re::

nead se tam nahrat starej soft? Kde ho stahnout? Poradte prosim

42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //

marceles
Registrace: 9/2006

RE: digi a novej soft na humax

jo tak to jsi v pr..... jsi odkázán pouze na to digi uvolní přes sat. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

DIGI a nový soft

Bohužial aj ja som urobila taku chybu na jednom TV dufam že na druhom to neurobím.Ale teraz sa to pýta na aktualizáciu pri každom zapnutí.Takže si treba dávať pozor z DIGI mi odpísali že sa na tom pracuje.Ale ani boh nevie dokedy.Najviac ma rozčuluje že su tam madarské programy ktoré su zakodované a nedaju sa vymazať takže treba iba trpezlivosť.A kedže danováci sa vrátili k starému sw tak by to mohlo urobiť aj DIGI :fuming:

viera571
Registrace: 4/2011

Treba vypnuť aktualizáciu a mate pokoj R^

DJ1981
Registrace: 5/2009

DIGI a nový soft

Ja mám aktualizaciu zakazanu ale aj tak to už vedia spraviť.Uvidíš ked zapneš DIGI.Včera som to skušala viac rázy a vždy po zapnutí sa pyta na aktualizaciu.

viera571

Ja som to teraz zapol vypol a nič mi tam žiadnu novú aktualizáciu neponúka. Mám humax 2 od digi dokonca mam naladene kanáli aj od fre sat su kodované ale mám ich.

DJ1981

Volal som do DIGI a presmerovali ma na technika Digi TV vraj do konca tyžna by malo byť všetko poriadku udajne im to oznamil Humax. Uvidíme... ;)

DJ1981

Tuto informáciu by mohla overiť aj redakcia Parabola.cz a nie sa zauimať len o platformi Skalink a CS LINK :((

DJ1981

Ešte sa chcem spytať vraj na novom softe načytalo aj Filmbox ale udajne nefunguje čo je na tom pravda? :O

DJ1981

dej pokoj s těma digi mazanicema :O :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

DJ1981, ano je tam Filmbox a samozrejme kodovany, alebo nefunkcny. Ten novy soft je fakt smejd, sice ma potesilo, ze tam nahadzalo uz iba SK ponuku bez vacsieho balastu (az na madarske zakodovane zvasty), na druhej strane vam vzdy rozhodi usporiadane programy.

Drobecek, niekomu stacia aj Digi mazanice, nemusi mat nalepeny nos na displej :)

adman
Registrace: 1/2007

Ano, na pětadvacet let staré tesle je to OK ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

drobeček

nic ve zlém,ale která naše satelitní platforma má kloudné SD?Je to všechno až na velmi nepatrné vyjímky všechno jedna mazanice.Skylink něco málo v tom základu.Digi sport taky ještě ujde,ale celkově je naše SD bídné jako celek všude nebo ne? ;)

hobo

Ano, ale dnes už je standart HD ;) :)))

drobeček

keby na digi nebol digi sport tak ho hned zrusim a dam si freesat ale ten sport co mam rad je iba tam .

satmaker
Registrace: 11/2011

jééééééééééééééé kapelník drobeček se nám rozmluvil :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

žááááááádnej kapelník, ale praktik :))) ;) :laughing:

drobeček

Standard

HD v našich končinách?No tak to bych netvrdil ani ve snu. ;)

hobo

Tak to přehnali;

Včera jsem dal do přijímače nový sw a všechny družice i programy jsou fuč. Dneska jsem volal na Digi a prý je to v pořádku, musíme se dívat jen na to co nám dovolí, všechny ostatní programy jsou nenávratně pryč. Tak asi oželím anglickou ligu a půjdu někam jinam. Docela mě to nas....

citrofan

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra