![]() |
|
Výměna karetPořád se tady píše o výměnách karet, že už v tom mám zmatek. V současné době mám kartu CS link (asi tři roky) a přes inkaso platím balíček Sport, který mi naprosto vyhovuje a o další programy nemám zájem. Mám přijímač Topfield 6000CR, který je pouze MPEG 2.Co mě tedy čeká v souvislosti s výmenou karet? Já nic měnit pokud možno nechci. V současné době platím za balíček Sport přes inkaso 180,- Kč/měsíc. U Skylinku sportovní programy jsou někde od 290,- Kč/měsíc (v jejich ceníku se nějak nevyznám) a navíc program Sport 2 má Skylink v MPEG 4, což by pro mě znamenalo zakoupit i nový přijímač (samozřejmě do budoucna počítám s přijímačem HD, ale zatím jej ještě nechci kupovat).Předem díky za info. |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
RE: Výměna karetPokud nemáš a neplánuješ novou TV a máš hlouběji do kapsy, pak asi digi tv. (Netušil jsem, že ho opravdu někdy doporučím :)))V opačném případě HD přijímač + kombi. Třetí možnost, poplatek a předplácet balík sport dokud to půjde :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Výměna karetPoplatek za co, když předplácí balík? :bigeyes: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Výměna karetŠmankote pepin, ale platí ho v tom balíku ne? ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Výměna karetA uz 2 roky....ani o tom nevie. :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Výměna karetBavíme se o možnostech, tzn. budoucnost.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Výměna karetVed hej 2 roky pred 1.9.2012 ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Výměna karetJasne robim si srandu.Do 1.9. to mas odpustene,len si o tom nevedel a po 1.9. to mas v baliku a uz o tom vies.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Výměna karetliquere :laughing: R^ |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Výměna karetDobře, ale balíček Kombi 360,- Kč/měsíc, dvakrát tolik proti současnému stavu.... Do kdy to bude u CS Linku tak je to teď, ví to někdo? Ještě s tím mám spojený jeden problém, satelit mám rozvedený celkem na tři televize, na dvě plazmy Panasonic přes scart a dále na jednu starou CRT Philips propojením přes video (samozřejmě musí být zapnutý jeden program, ale to nevadí, protože hlavní přijem mám s DVB-T, kde mám 30 programů a přes satelit řeším jen sport). Půjde mi to takto rozvést i u satelitu HD? |
Daru
![]() |
|
RE: Výměna karetDaru musis kupit box ktory ma tebou pozadovane vystupy(scart,cinch) proste okrem HDMI.HDMI zapojis tam kde najviac pozeras a TV je LCD alebo Plazma,scart rozvedies ako mas teraz,ale tam HD obraz nebude,len cez hdmi.Cize scart do toho stareho Philipsa.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Výměna karetJasně, s tím HD tomu rozumím, jen nevím půjde to propojit přes staré video přes cinh? Díky. |
Daru
![]() |
|
RE: Výměna karetBud ho bude mat ten box co kupis,alebo existuje kopec kablov a prevodnikov na cinch,napr. jeden koniec scart a druhy 3x cinch A/V.Pozri si to na webe v shopoch.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Výměna karetDíky za info, do kdy bude u CS Linku současný stav, že pojede balíček Sport, se asi neví? |
Daru
![]() |
|
RE: Výměna karet@ Daru:- dokdy CSlink...? to se přesně neví - rozvést to půjde - do dvou plazem po HDMI (dokoupíš za kilo HDMI rozbočovač) a do CRT přes scart (video) - akorát se ujisti že daný přijímač umí pouštět na výstup compozitní videosignál (scart, videovýstup) i při nastaveném HD rozlišení... některé přijímače to neumí pozor na to - s cenou máš pravdu ale za dvojnásobnou cenu zase dostaneš na těch dvou plazmách lepší obraz - min. na CT4, NovaSport, Eurosport1,2 vše v HD + volné sporty na němcích z 19,2 taky v HD - uvidíš že to je rozdíl ... zvaž to |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Výměna karetlance R^ nejak mi usla ta druha plazma,mi tu nemcur reve pri futbale :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Výměna karetTomik535: Nevím v čem ho platí (nebo bude platit), protože cena za balík je stejná dneska a i od září, kdy bude poplatek zaveden, ale napsat "poplatek a předplácet balík sport" je dost zavádějící, protože částku bude platit jenom jednu (a to i v případě, že by ten poplatek byl nakrásně do balíku přihozen). |
Pitomec
![]() |
|
Výměna karetFor Daru mělo by to jet do konce roku někde jsem to četl pak jedině výměna určitě jiný box a karta to stejný a rozhodně nekup ty jejich tzv. křápy kup si něco kvalitního a hlavně s dobrou soft podporou s těma jejich nic neuděláš a budeš jen vázaný na irdeto protože kdyby se někdy zveřejnily klíče tak s jejich křápem s tím nic nezmůžešUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Výměna karetFor kanon69. A můžeš mi poradit nějaký kvalitní přístroj, který by mě mohl vyhovovat podle toho co jsem před tím psal a s dobrou soft podporou jak píšeš Ty? Dík |
Daru
![]() |
|
To: liguere"Jasne robim si srandu.Do 1.9. to mas odpustene,len si o tom nevedel a po 1.9. to mas v baliku a uz o tom vies."Pokud si zaregistruji kartu Výměna koncem srpna tak bere se ta registrace od data reg. karty CS-Link nebo od reg. karty Výměna? Jde mi o to jestli budu osvobozen od servisního poplatku na dva roky. Někteří tvrdí že je platné datum registrace staré karty. Já ji registroval před rokem. |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: Výměna karetRegistrace tý poslední karty, tj. v tvým případě karty Výměna. |
Pitomec
![]() |
|
KemaVzdy od registracie poslednej karty....... R^ ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
DaruDej si freesat Daru za 199 Kč měsíčně a máš tam ještě více programu než na Digi.Taky sem šel do toho. |
aries
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
Výmena CS link za ice vymenaPlati pre CS link pri vymene promo akcia 2 mesiace zadarmo ?Kedže platila len do konca mája |
stanob
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: Výměna karetre:stanob je to predlžené do 31.7.2012!! |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Výměna karetfor aries Mrknu na to |
Daru