![]() |
|
ČT 4 HD vs.ORF1kdo měl možnost porovnat odpolední přenos z Eura mezi Španělskem a Itálií na ČT 4 HD a ORF1, musí mi dát zapravdu,že kvalita na ČT 4 HD byla katastrofální.Oproti ORF1 ,rozdíl 100:1 poznal i laik.Proč nás zase ČT šidí? :(( |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
hotovyradTeda ty seš ale velkej rusomil. :laughing: Ale proti gustu... |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
to hoboto nepopírám, ale zde je to fakt neoddiskutovatelné - mám na mysli kvalitu přenosu i obsah vysílání - předzápasové rozcvičky hodinu před zápasem, tiskovky Live :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
to hotovyradjakou máš prabolu na ty rusáky? |
1crusty
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
1 crustyBudeš se divit.. Noname 100cm a chytám se solidní rezervou pro špatné počasí celou družici, i všechny HD kanály :-) Bydlím v Ostravě |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
bohus31U utkání FRA-ENG zvuk na STV2 posunut oproti ZDF HD napřed o něco mezi 3 a 4 vteřinami. Takže jsem měl spíše pravdu. Když Gerard na ZDF HD chtěl zacentrovat, tak slovenský komentátor už musel křičet Góóóól. Stejně tak i později. Nasri ještě ani neměl míč (na ZDF HD), natož aby už vystřelil a na Slovensku u věděli, že je to 1:1.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscer 19:15:02pises take bludy ako clovek neznaly veci, pretoze ty si to takto nastavene ani nemal.precitaj po sebe este raz a mozno pochopis, klamar joscer. Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bohus31Nemám důvod cokoliv měnit na svém tvrzení. Lhář nejsem. Ani klamár. To je tady úúúúplně někdo jiný.Ale vysvětli mi, co jsem neměl takto nastavené? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
tak tedaoblbovat vies joscer dobre a tvojim zakaznikom by som veru nechcel byt...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bohus31Když myslíš, přít se s tebou nebudu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |