![]() |
|
TECHNISAT DIGIT S2Dobrý den,prosím Vás nevíte někdo co dělat - mám sat.přístroj TECHNISAT DIGIT S2,koupil jsem kartu SKYLINK VÝMĚNA ICE /ještě ji nemám rozbalenou/.Prý se musí odněkud stáhnout softw.,ale nevím odkud.OMKO ho adstranilo ze svých stránek.Tak nevím co mám dělat.Jak ho potom přetáhnout z počítače do satelitu?Jsem bezradný.jofa@volny.cz.Předem moc děkuji za rady. |
jofka
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 3 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2Joscer,je to ten malicky Technisat DigitSim S2,ktery ma na dispeji pouze idikaci diod cervena,zelena,je k dispozici sw na Astre1 19,2E TP 12604 horizontal SR 22000.V utery jsem mel jeden kousek u sebe.V menu najedes na servisni nastaveni,pak aktualizace sw a sw kanal a zadas tento kmitocet,polarizaci a symbolovou rychlost.PID a SID je ok.Jsou tam totiz starsi parametry pres OTA.Pak zmasknes cerveny tl. test a melo by ti to napsat, ze je novy sw k dispozici.Potvrdis ANO a behem stahovani nic nemackat,az se sw natahne,tak se objevi opet menu.Pak doporucuju uvest pristroj znovu do tovarniho nastaveni a nastavit pristroj a naladit znovu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 667 |
![]() |
|
HYPERVšak to jsem švagrovi i poradil, ale až po tom, co jsem to napsal sem do diskuze. Ale zatím jsem se ho neptal, jestli už to udělal.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2Ok.Snad se toho nebude bat a zvladne to. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 667 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2Děkuji moc!!! |
Vlad
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
Technisat Digit S2Prosím o zaslání softu na digisat S2,hadware 32.8,pro ICE kartu,email vacek@ow.cz.Díky předem |
rex
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
Digit S2Může mi někdo na tento přístroj 0007/4661; hardw.25.20(20)poskytnout funkční soft. pro kartu ICE Výměna? Mohu použít 0001/4661? Děkuji za Vaši ochotu. |
niko231
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
niko231pokud ho nemáš dej (s)majlíka !:8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |