Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

TECHNISAT DIGIT S2

Dobrý den,
prosím Vás nevíte někdo co dělat - mám sat.přístroj TECHNISAT DIGIT S2,koupil jsem kartu SKYLINK VÝMĚNA ICE /ještě ji nemám rozbalenou/.Prý se musí odněkud stáhnout softw.,ale nevím odkud.OMKO ho adstranilo ze svých stránek.Tak nevím co mám dělat.Jak ho potom přetáhnout z počítače do satelitu?Jsem bezradný.jofa@volny.cz.Předem moc děkuji za rady.

jofka
Registrace: 6/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TECHNISAT DIGIT S2

Joscer,je to ten malicky Technisat DigitSim S2,ktery ma na dispeji pouze idikaci diod cervena,zelena,je k dispozici sw na Astre1 19,2E TP 12604 horizontal SR 22000.V utery jsem mel jeden kousek u sebe.V menu najedes na servisni nastaveni,pak aktualizace sw a sw kanal a zadas tento kmitocet,polarizaci a symbolovou rychlost.PID a SID je ok.Jsou tam totiz starsi parametry pres OTA.Pak zmasknes cerveny tl. test a melo by ti to napsat, ze je novy sw k dispozici.Potvrdis ANO a behem stahovani nic nemackat,az se sw natahne,tak se objevi opet menu.Pak doporucuju uvest pristroj znovu do tovarniho nastaveni a nastavit pristroj a naladit znovu.

HYPER
Registrace: 11/2010

HYPER

Však to jsem švagrovi i poradil, ale až po tom, co jsem to napsal sem do diskuze. Ale zatím jsem se ho neptal, jestli už to udělal.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Ok.Snad se toho nebude bat a zvladne to. :)

HYPER
Registrace: 11/2010

Děkuji moc!!!

Vlad
Registrace: 8/2012

Technisat Digit S2

Prosím o zaslání softu na digisat S2,hadware 32.8,pro ICE kartu,email vacek@ow.cz.Díky předem

rex
Registrace: 3/2006

Digit S2

Může mi někdo na tento přístroj 0007/4661; hardw.25.20(20)
poskytnout funkční soft. pro kartu ICE Výměna? Mohu použít 0001/4661? Děkuji za Vaši ochotu.

niko231
Registrace: 9/2012

niko231

pokud ho nemáš dej (s)majlíka !

:8)

tonek
Registrace: 1/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra