![]() |
|
M77-skylink/cslink - nenazranciOdpoved z rada-rtv.sk- aspon niečo: :-/Rada pre vysielanie a retransmisu nie je kompetentá zaoberať sa Vašim podnetom, postupuje ho preto vecne príslušným inštitúciám. Z Vášho podnetu vyplýva, že sa cítite byť podvedený klamlivou reklamou a že mohlo dôjsť k nenáležitej zmene zmluvných podmienok medzi poskytovateľom služby a Vami ako zákazníkom. Oboma vecami je kompetentná zaoberať sa Slovenská obchodná inšpekcia, preto Váš podnet podstupujem jej. Zároveň uvádzate, že do signálu, ktorý prijímate, by mohli byť zo strany neoprávneného subjektu vkladané dáta, ktoré Vám budú zabraňovať v príjme signálu. Na prešetrenie prípadov blokovania signálu je oprávnený Telekomunikačný úrad SR, preto Váš podnet zároveň podstupujeme aj tejto inštitúcii. S pozdravom, Mgr. Lucia Jelčová Odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou Rada pre vysielanie a retransmisiu Dobrovičova 8, P. O. BOX 155 810 00 Bratislava tel.: +421 2 20 90 65 03 mobil: +421 918 696 286 mail: lucia.jelcova@rada-rtv.sk |
icoq
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 180 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96 | |
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazrancitak potom nediskutuj ty zasadovy platitel klamlinku ;) |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazranciNeviem ale nie je to tak dávno čo sme sa tu bavili,že ak by sa aj malo platit za české programy tak si priplatíme.A teraz je tu velké halo za 1.20 eura čo nie je tak veľa ak by české programy na slovensku a naopak slovenské v česku zostali.Ale ja si platím balík kombi a mám zatial aj DIGI ,hlavne kvoli AXN a je tam ovela viac hudobných programov ako u SKYLINKU.A mám na dva tv aj DIGI aj Skylink.Ale tiež mám jednu kartu solo ale som ochotná zakial budu v ponuke všetky české programy priplácať a to mám 61 rokov a malý dochodok ale tv je moja jediná slabosť. |
viera571
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
Zakony a televizieVazne nechapem ze im to (zatial) preslo, nie som pravnik, ale viem ze su tu zakony o klamlivej reklame, zakon o dobrych mravoch, zakon EU podla ktoreho sa nemozu bezdovodne menit podmienky a ten je nad nasimi zakonmi a nad zmluvami, chcelo by to dobreho pravnika a spojenie zakaznikov.Ked uz si nechcu spinit ruky organy ktore platime z dani, dobre, ale preco mlcia televizie, aj verejnopravne a hlavne sukromne, ved si platia vela penazi za distribuciu... *** Piste aj to televizii, tu to nema vyznam. *** Este reakcia na otazku z coho sa ma dlhodobo platit distribucia - to je predsa jasne, televizie si platia same, cast, zbytok z poplatkov platiacich zakaznikov alebo presunutie programov za ktore si TV neplatia do plateneho balika. Odpoved na otazku co je dnes zadarmo a z coho financovane - tak nechcem pisat roman, ale aspon niekolko prikladov: - IPTV - financovane z poplatkov za internet - tripple-play a pod. - opat za 1 cenu internetu je tv a telefon zdarma - STV/CT DVB-T(S) - financovane z dani a koncesii - komercne TV DVB-T(S) - financovane z reklamy - TA3, Ocko a dalsie tv v DVB-T a S - z reklamy - smykalky a trampolina zdarma - financovane z obcerstvenia v stanku vedla Takychto prikladov by som nasiel desiatky aj stovky, napr. tie posledne 2 priklady su jasnym dokazom ze je mozne nieco vyuzivat uplne bezplatne bez platenia za pridavne sluzby. - Pausal Start - mesacne 0€ bez obmedzeni, moznost prijimac hovory, sms a prezvanat, financovane zo ziskov firmy od ostatnych zakaznikov Este jeden priklad - je totozny so Skylinkom, cast zakaznikov plati a z toho sa financuju ti co maju sluzby zadarmo. Je tam len jeden rozdiel, vstupny poplatok za kartu po odpocitani realneho kreditu po prechode z predplatenej karty nie je 70€ alebo 140€, ale 2€, asi to bude tym ze ta SIM karta je mensia. Predsa este posledny priklad: - stovky az tisicky freeware programov - financovane z volneho casu autorov, beta testerov, prekladatelov a z ich dobreho pocitu. |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
Dreamersmykalky a trampolina zdarma - financovane z obcerstvenia v stanku vedlaKrásný příklad. A jak dlou si myslíš, že by to klouzání a trampolínování zdarma vydrželo, kdyby chodili lidé s dětmi jen na tyto atrakce a ve stánku si nic nekoupili? Dokud lidé (i jiní, kteří o atrakce nemjí zájem) ve stánku utrácejí, tak atrakce jsou zdarma pro všechny. Stejně jako s kartami Skylink. Dokud se karty prodávají v dostatečném počtu, je na provoz služeb i pro ty, co si kartu koupili dávno (a jejich "příspěvek" už byl spotřebován). Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Oprava a reakcia na viera571Oprava z predosleho prispevku:"*** Piste aj DO televizii, tu to nema vyznam. ***" viera571 Vas prispevok je velmi podozrivy, pokusa sa opat menit temu a obhajovat Skylink podvod. Takze heslovite aby to bolo prehladnejsie: - ak si platite kombi aj digi z maleho dochodku, taky maly asi nebude, niektori dochodci dali uspory na SL, niektori to kupili aj na splatky, aby nemuseli platit mesacne poplatky, pritom platia koncesie a SKUTOCNE maju nizke dochodky z ktorych len tak tak vyziju, tak budte rada ze mate taky "maly" dochodok s ktorym si mozete platit 2 platene TV - "priplatenie za ceske tv" - ano, mnohi si ak priplatili "jednorazovy" poplatok za ceske TV, dalsie klamstvo, opakujem JEDNORAZOVY poplatok - "velké halo za 1.20 eura" - to predsa nie je euro dvadsat, ale 70€ za kazdu kartu, +-70€ za kazdy prijimac, +-40€ za parabolu, konveror, kable, pracu, 25€ za kazdu kartu vymena, prip. dalsich 70€ za novy prijimac ak ten stary nepodporuje DVB-S2 / Irdeto, tak vam ozaj zavidim ten "maly" dochodok ked ste mali na to vsetko |
Dreamer
![]() |
|
joscerNezmysel. Kto by chodil v lete na smykalky ak by si tam nemohol kupit obcerstvenie? Ten priklad je dokonaly, lebo je uplne rovnaky ako Skylink - rodicia su zakaznici platenych balikov a deti su zakaznici gratis balika. Navyse gratis balik si platia televizie, to je akoby si smykalky platili ich vyrobcovia ako reklamu. |
Dreamer
![]() |
|
DreamerNapříklad benzinová stanice Slovnaft v Popradě, směr Svit. Spousta lidí se zastaví na parkovišti jen aby se najedla a děti tam mají atrakce (teda byly tam atrakce, co je dálnice, už přes Poprad nejezdím). Pokud by se přestalo čerpat placené služby benzinky (kýmoliv), benzinka by šla do kopru a s ní i atrakce, které využívali děti i jen těch, co se na parkovišti zastavili.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerPreco pises iny priklad? Tie smykalky su dobry priklad, jeden majitel, 2 sluzby, 1 platena a 1 neplatena, tak ako to bolo v Skylinku, fungovalo to v oboch pripadoch a ako uz po neviem ktory-krat opakujem, vo vacsine pripadov si televizie platia za distribuciu sami, takze z reklamy a z nasich dani a koncesii, takze ti zakaznici co platia su este bonusom navyse pre Skylink.Inak to bola reakcia na to ze co je dnes zadarmo, uz neviem koho to bol prispevok. |
Dreamer
![]() |
|
DreamerAle já jsem nepsal jiný příklad. Teda pokud ty atrakce patřily benzince. Pokud byly vybudované při stavbě parkoviště, tak jsem ujel. To je pravda.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@icoqM77 - nenazranci??? mozno sa to zda na prvy pohlad, avsak cela vec je o inom a sice nizsi radovi pracovnici ziadaju vyssie platy. provizne odmenovanie sa nejavi ako motivacne a kedze vedenie M77 je sustavne uvadzane do omylu o prognozach vyvoja trhu v CZ a SK, potom sa robia chyby...nie niesu nenazranci, ale situaciu s navratnostou investicie vyhodnotili chybne a to moze skylink priviest do priepasti...len ci nie zamerne. ;) Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazrancicela ta vasa smykalka ci pumpa su nezmysel hlavne kvoli tomu, ze ked jedno alebo druhe prevadzkovatel spoplatni servisnym poplatkom, tak tam proste ludia nemusia chodit a o nic niesu ukrateni, pretoze v tom nemaju ziadne prachy a nikto im nesluboval ze to bude navzdy zadarmo, narozdiel od toho do klamlinku sme investovat museli a teraz su nase prachy fuc.ja konkretne som kupil asi pred 2,5 rokmi dve karty + dva prijimace + parabola + prislusenstvo za cca 250,-eur. Mal som vtedy na vyber, ci budem platit postupne - teda poziciam si prijimac od digi, resp upc zadarmo a kazdy mesiac platit 9,-eur, alebo zaplatim raz 250eciek, a mam to za ten peniaz navzdy, tak ako mi bolo slubene. tak som sa rozhodol pre dvojku, aj preto, lebo mi stacilo tych zakladnych dvadsat programov. a tu je vysledok... |
dalko
![]() |
|
dalkoTvoje prachy ale nejsou fuč. Plať servisní poplatek a je to. Díváš se dál. A dál umořuješ vstupní investici.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazranciNaozaj mám dochodok 277,40 eur.K 60 narodeninám som chcela Skylink tak sa mi deti s manželom zložili a kupily mi parabolu a kartu.Iní dochodcovia chcu zlato alebo dovolenky,ale ja som chcela Skylink.DIGI chcel syn ktorý je už dávno dospelý ale slobodný a žijeme v jednej domácnosti takže takto to je.Ja nie som zastancom nikoho iba chcem mať české programy! |
viera571
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
viera571já som na tom podobne R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazrancidalko: To je tvůj problém, žes to kupoval. Nebo tě snad k tomu někdo nutil s kvérem u hlavy? :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
dalkopodla mna ako ukazat skylinku ze sa nenecham klamat je neplatit a nebyt na nich zavisly...vsak nech si skylink trhne nohou, avsak musi tak urobit viac ako polovica terajsich klientov sky+cslinku. pretoze do buducna mozu klamat este viac ale to uz bude problem tych co u skylinku ostanu...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazrancio akom umorovani vstupnej investicie to prosim ta hovoris? ved ta vstupna investicia sa mi ani zdaleka nevratila, kedze som za dva a pol roka vyhodil 250 eur, teda zhruba to v tom septembri bude vychadzat 9eur na mesiac s tym, ze tie peniaze som musel dat ihned, mal som za ne len zakladny balik a ak do toho znovu neinvestujem, tak mi to absolutne nepojde.ved musim znovu kupit dva prijimace, zaplatit dva poplatky za vymenu kariet, co ma znovu bude stat dvesto eur. a ktovie co bude o dalsie dva roky. stoji mi to za zaklad? to radsej fakt zoberiem rozsirenu ponuku od firmy, kde nemusim platit take vstupy |
dalko
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazranciodidu len tý čo tu stale frflúdalko.bohus,dreamer par32,zdenoq už asi tahet :))) 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
DreamerVazne nechapem ze im to (zatial) preslo, nie som pravnik, ale viem ze su tu zakony o klamlivej reklame, zakon o dobrych mravoch, zakon EU podla ktoreho sa nemozu bezdovodne menit podmienky a ten je nad nasimi zakonmi a nad zmluvami, chcelo by to dobreho pravnika a spojenie zakaznikov.Ale sme síce v EU, ale na SLOVENSKU :laughing: tak OTVORTE OCI :))) ked na jednom urade sedí kamoš, ktorí má na dalšom urade stríka a ten stríko má zasa v dalšom urade suseda. čo sa stím dá potom robiť ?????? |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
@dalkoa pre kohoze je tvoj prispevok 14:53:12...pretoze neverim ze on pochopi ze je to jemu adresovane. ;) Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazranciodidu len ti, co maju rozum. tebe jupi nebude asi vadit, ani ked ti niekto preda sracku v krabicke a povie ze je to kremeska. ale kedze si nebol schopny sa naucit ani len pravopis, tak sa necudujem. je vas napodiv dost |
dalko
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazrancimaju rozum ale v gatiach :laughing:🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazrancipitomec, tento tvoj argument uz pises asi sposobom ctrl+c ctrl+v. preco by ma mal niekto nutit? pisem tu ze ma niekto nutil? co taras za nezmysly? ja pisem ze je tu firma ktora mna (a cca milion dalsich) oklamala.bohus, mozno bude aj lepsie ak nepochopi, ze komu som to pisal, pretoze ma uz nebavi sa tu natahovat |
dalko
![]() |
|
jupiuprimne za seba poviem neodidem len ja, pretoze ser-po sa plati na kartu.takze zrusim len 2x skylink 1xcslink si necham... avsak mam este rodicov v samostat.domacnosti, tak isto manzelka rodicov, 2 deti so samostat. rodinami...ak dobre ratas = 6ks zrusenych kariet...nahodim im dvb-t... ver ze takych ako ja je dost... nechajme sa prekvapit kolkoze bude mat skylink 1.9.2013 platiacich klientov. Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
dalkojasne, skusil som v inej teme toho s.o.m.a.r.i.k.a a mas pravdu...on za to nemoze.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96 | |
![]() |
|
![]() |