![]() |
|
Poplatky za skylinkZdravím, chcem sa opýtať aký máte názor, že sa ide spoplatniť základný balík skylink na 1,2€ mesačne ? (vraj od septembra) |
dodo510
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkTo je nějaká novinka nebo co?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkNevím docela jistě, ale asi myslíš toto:https://www.parabola.cz/forum/topic-71256/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkMůj názor je asi takový před několika lety jsem koupil kartu za 4tis šla na ní čt a prima pak doplatek 600 za novu potom 500 za novu HD a teď výměna za 600. Za 4 roky co jí mám jsem skylinku na doplatcích dal 1700,- to děleno 4 dá 425,- na rok to je jako kdybych servisní poplatek platil každý měsíc. Takže pokud budou nově přidané programy už zdarma a výměny karet taky je mě to jedno a v podstatě to vyjde stejně, ale pokud ne je to pak pěkná kulišárna a nesouhlasím s tím.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkTo je něco :laughing: co bys chtěl když se ty to nelíbí nikoho to zajímat nebude ani skylink jednou ho zavedli a měnit to nebudou kvůli někomu kdo chce jen koukam na gratis kanály tak pro ně je DVB-T tam to máte zdarma :razz: |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkNovinka je spíš to, že ten kdo ma T-Mobile TV tak ten poplatek nebude muset platit :-) Opravdu zajímavé... :fuming: |
opous
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
dodo510dodo510 dobry rano chlope to uz nikoho nezajima |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkt-mobile se registruje jak :O |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkjá mám na to ten názor, že vedení skupiny m77 bych pověsil za kule do průvanu :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkwww.tmobilecz snad tam to zjistis nabo ne dival ses tam |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
eemilA víš jistě, že ve vedení M77 není žádná žena? :))Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerhmmmm, záludná otázka.... :))) Tu bych do toho průvanu pověsil taky, za něco trochu jiného co se nachází ve stejné části těla :))) :razz:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkAsi za "bundu", .. do průvanu :)) |
opous
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
Jde jim jen o prachy a ne zlepšení služebJo to jsou keci že ty peníze potřebují na administraci a tech. podporu, Skylink a CS Link společně poskytují služby pro více než 2,1 mil. domácností, měsíčně jim to hodí kolem 60900000Kč a za rok 730800000Kč.Zaplať pánbůh za to. To bude technická podpora co? A nebo manažment bude mít odměny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Sanyrek
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkVčera jsem se doslech (ale opravdu nevím co je na tom pravda) že některé TV začali rušit smlouvy (jako např. NOVA) s provozovateli Sky-link takže už neplatí ani za SD vysílání.To bych pak těch 29Kč (1,2€) měsíčně pochopil. A pak druhou zprávu kterou jsem se doslech že Sky-link zvažuje zrušení karet NEXT. Opravdu nevím jestli tomu můžu věřit ale jak se říká na každém šprochu pravdy trochu. |
kobra256
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkU Fujlinku už věřím všemu. Hlavně tomu špatnému. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkkobra256: Nova si někdy za vysílání platila sama? To je ale novinka :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkjo to byli časy, když se nova objevila v nabídce gitalu, provizorně chytaná z analogu s duchama, než se jim podařilo připojit na optiku. V tej době to ještě s Gitalem vypadalo hodně dobře a T&T vypadalo že krachne :))) :lookaround: :)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
eemilšak až tak vela sa nezmenilo, v Analogu boli duchovia, toť obraz pobožny kresťansky, v Digitále su kocočky, toť obraz komerčny zo servysnym poplatkom. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkKed už sme pri tom Analogu, šak to bola zlatá vec, pri zlom nastavení antény 3D aj na CRT a zadara a pre obe oči Full HD :))) , len nikto nevymyslel tie Okuláre, teraz v Digitále, kadejaké nové TV a okuláre a to 3D furt nedobré a ešte kolko Love za to pítaju, šak robia to uplne opačne. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkPockaj az bude treba okuliare na 3D hajzlovy dekel..Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
killorsPrijimace, anteny, konvertory, karty, ICE vymena karty, servisne poplatky, casom irdeto prijimace, potom DVB-S2 MPEG4 prijimace, zvysenie servisneho poplatku, opat nove karty, dovod sa najde......to vsetko za STV/CT a komerne tv kde su reklamy asi 10-15 min. za pol hodinu ktore mozem mat v DVB-T zadarmo? Dakujem, neprosim! |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
DreamerPřesně tak, za reklamy přerušované filmem platit nehodlám. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 943 |
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkto je pravda, ja to berem ze sa plati za czk programy (dufam ze im v tomto neprepne v bedni) a naopakpotom to uz nie je take strasne lebo ten vyplach mozgov, primitivne svk reklamy to je otras :-/ |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: Poplatky za skylinkJá nepochopím jak se tady může stále plno lidí bavit o servisním poplatku. Podle lidí co jsem píší tak několik měsíců zpět , tak skoro každý psal -- na SD nekoukám , nezajímá mi SD programy , jsou to mazanice atd. JEN Balíček HD to je ono !!!!! Potom je to jasný a má balíček a ten 29 kč neplatí , pak nevím proč se ozývá když se ho to netýká , nebo pak nám zde kecá co má za přístroje doma a přitom má SD programy a starou ještě TV a jen zde machruje. :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |