![]() |
|
Skylink - upgrade Irdetotakze na stvrtok je ohlaseny blackout pre blockeristov vytesujucich sa ze za blockerom im ide bezplatne cely balik skylink. co dodat, nic netrva vecne, len tolko ze tato ochutnavka isla skutocne neskutocne dlho ;)Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 20.06.2012, 15:54.40
|
pewa
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 165 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 173 | |
![]() |
|
@killorsTak nech nepíše radšej nič, ako hovadiny... :))) :))) :))) Potom sa čudujeme, že z tejto stránky sa stala " Lady.sk"... :laughing: |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
jozef bajasne, a nemyslis ze pitomec akosi sfukol kolty?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink - upgrade Irdetojj, zrejme pochopil, ze stat proti vetru moc zmysel nema :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Skylink - upgrade IrdetoAsi má pitomec už plné zuby vašich duchaplných keců a odborných konverzací. :)Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Skylink - upgrade IrdetoProsil bych vysvětlit, jaký vliv má update Irdeto na CW karty, potažmo za blokerem. Domnívám se že žádný. |
ZDK93
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
magicialvies ono je to o peniazoch. a kedze pitomec bude platit za sluzby skylinku skor ako sam cakal tak radsej sfukol kolty.avsak zajtra rano mozno bude veselo ohladne upgrade cskylinku... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink - upgrade IrdetoTo těžko, bohušu - dokud mám zaplacený programy, tak servisní oplatek nechám akorát tobě :laughing: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Skylink - upgrade IrdetoNebud jako PEWA a nešíř tu poplašné zprávy. To vůbec není o penězích a sharingu.Upgrade systému podmíněného přístupu Irdeto u Skylink a CS Link tohle neřeší. Pitomec si bude dále užívat ... i jiní chytří.Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
RE: Skylink - upgrade IrdetoZDK93ne ne, pise sa tu o kartach ice. Cw karty so zajtrajsimi zmenami nemaju nic spolocne " Nová verze systému přinese větší stabilitu, vyšší bezpečnost a kompatibilitu ICE karet se staršími typy přijímačů CryptoWorks. " Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
@jozef BADěkuji za vysvětlení!! |
ZDK93
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RE: Skylink - upgrade Irdetoproc tu pisete takove kraviny proste to jede tak to nereste nedivte se ze vsechno meni kdyz naci (nevhodné slovo)i tady pisou co vsechno jim jde. jste jebly pak si nestezujte ze je vse off |
rumbus
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 232 |
![]() |
|
RE: Skylink - upgrade Irdetorumbusje to o uhle pohladu, nie kazdy je odkazany na gratis cumenie v global free a z pohladu zakaznika, ktory za sluzbu poctivo plati, pricom jeho xy susedov vdaka ice karte nic platit nemusi, je uplne pochopitelne, ked sa pravom k tejto teme vyjaruje :) a to si fakt myslis, ze skylink je odkazany na nejake nase zvasty o tom co chodi? az tak ich podcenujes? :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
@jozefBANo a jak me vysvetlis, ze vedi ze kazda 0D03 se da zapsat a upravit? Myslis ze jim nekdo dotycny kartu poslal? Ci jak tedy?PS: tak co zmeny? |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
změny?Mě se zdá, že to odložili, protože po změně kódování, by to mělo logicky zdechnout??? Tedy bez nových zápisů. Můj Dreamsky 256 zápisy nepropouští ať je nastaven jak chce, a Uno za blokerem taky nemám, a ráno oba fungovali normálně. Tedy nepočítám-li ČT 1 HD ,který vykazuje asi 3-4 dny potíže s dekódováním po zapnutí.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Skylink - upgrade IrdetoNic neodložili, vše proběhlo jak mě a všechno jde jak má. Jen pewa je rypák jak má ...Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
jak je to možné?Nepotřebuju do toho šťourat, jen mi to neleze do kebule, když se změnilo kódování, tak jakto, že mi to stále jde bez nových zápisů?. Na jedné kartě má baba předplaceno Kino cs a to jde také. Zápisy žádné nové neproběhly. R^Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Skylink - upgrade IrdetoPhilips 6010 klakol :)Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
Skylink-upgrade IrdetoNahadzali nové chidy!Ešte nejaký čas pobežia súbežne spolu so starými,tak staré odpoja a kto ma kartu v block.... bude čumieť do tmy.Možno ešte dnes večer,zajtra,...ťažko odhadnuť. |
gigi25
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
no chidyNo chidy asi ne , protože to udělali asi před 14 dny+- a to se mi to projevilo hned.Mě jen zajímá mechanizmus těchto změn, protože bych chtěl být v obraze. Nedejbože aby o víkendu nemohla baba sledovat Colomba, Vraždy v Midsomeru nebo Poirota! To by byla zase držťkovka Par-Excelance :))) Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
Skylink-upgrade IrdetoTak to nebolo pred 14 dňami,bolo to presne 16.mája a vtedy zmenili chidy iba v ponuke free global/20 dňová promo ponuka/Dnes zmenili komplet celu platenú ponuku. |
gigi25
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Skylink - upgrade Irdetozatiaľ všetko OK - prijímač Golden Media UNI-BOX 9080 |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
@pewamne je jedno ci to niekto "zneuziva" alebo nie, skor som narazal na pritomnych diskutujucich co sa navazaju casto do skylinku ze aky su tam amateri ze si to nevedia fixnut, tak pani, uz si do skylinku (kvoli tomuto) nekopnete ... ale je jasne, ze kto chce psa bit, palicu si najdeRegistrován: 01/2012, Autor: uživatel pewa Predsa si kopneme a z teba sa stal šašo tejto stránky... :laughing: :laughing: :laughing: |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
JI satPřesne tak!!! |
vlado722
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Skylink - upgrade IrdetoU nás u Orlických hor v noci bouřka jako s v i ň a, tak jsem to vše odpoji v 01:30 hodin, od el. proudu a LNB a jsem zvědav jak to pojede.??? Jak u Vás ?? R^ :lookaround: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Skylink - upgrade IrdetoSnad dnes pochopí, proč jsem mu včera řekl, že si přišel pobrečet a cucat žvásty z prstu..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 173 | |
![]() |
|
![]() |