![]() |
|
trochen mimo mísuHoj borci,mám taký problém notebook-zapnu-stále běží lišta Win XP..prostě nenačte wokna,už jsem prubnul nouz.režim,ale ani ťuk,sakra. Můžete poradit,díky moc. :(( :( |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
RE: trochen mimo mísureinstal XP? nouzákem bys to měl nahodit a zkusit obnovení systému, nebo zkus volbu poslední známá funkční konfigurace, nebo tak nějak se to jmenuje |
poky1
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 8 407 |
![]() |
|
RE: trochen mimo mísueste by ti tam niekde malo vypisat nelegalna kopiaTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 274 |
![]() |
|
RE: trochen mimo mísuak sa ti dá spustiť príkazový riadok cez Win+R napíš cmd, potom spusti kontrolu systému cez príkaz sfc/scannow |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: trochen mimo mísujo díky chlapci,ale ani ho..o,nic nezabere,kujva...potřebuji zachránit data co jsou na hd,ale asi jsem v prde.. :bomb: |
grower
![]() |
|
RE: trochen mimo mísuboot z cd - opravná konzole - zadej chkdsk /p enter. Na 80% ti to pomuže |
kiss
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
growerak ti naozaj ide o zavazne udaje,daj to fachmanovi ! Inak sa robia zalohy zo vsetkeho co je dolezite, alebo celeho systemu.Kto to nerobi uci sa na svojich chybach, je to tvrde ale v IT je to tak......Cim viac v tom budes rypat tym je vacsia sanca, ze sa nebude dat nic zachranit, pokial je disk na odchode,to ber ako dobru radu.......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: trochen mimo mísuHdd sa musí dať vybrať a pripojiť na iný pc alebo notebook cez nejaký usb box, dokovaciu stanicu alebo usb redukciu. Treba len vybrať najvhodnejšiu možnosť. Pravdepodobne to je 2,5 palcový sata disk. |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: trochen mimo mísuČo sa týka záchrany dát, môžeš nabootovať nejakú live verziu linuxu a dáta môžeš napáliť, alebo dať na USB, HDD atď. |
terrible
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
@liquerejasan,to dělám už jsem poučenej,ale tohle je comp dcery.. :( |
grower
![]() |
|
![]() |