![]() |
|
MTV Ukraine: dá sa naladiť z Astry 1G (31.5°E)?Všetko mi to chytá, len ten TP s frekvenciou 11992/H/27500/DVB-S2/FEC 8/9/8PSK nie!Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
zmarianNo jo chlape,podobný problém aj u mňa.Nejde mi to ani na 105cm parabolu a to je škoda.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
Ale dá sa to vôbec?Alebo škoda skúšať?Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
MTV Ukrajina (Astra 1G @ 31.5*E) - streamyPri "streamoch" vam velka antena nepomoze, kedze pes je zakopany niekde inde....Trosku si precitajte nasledovne info a hned budete vediet ako na to. R^ https://www.parabola.cz/forum/topic-72178/ ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
satoTo hej,ale nie každý má sat.kartu na motor.Radšej porad niečo na klasické dig.prijímače :))A teraz bud múdry.. :laughing:VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
satoOsobne by som to prijal ak by som rozchodil hlavne tal.paket na 12,5°W.Ako oklmať multistream,hm rad chlape. :8)VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
Takže z toho vychádza, že sa to vôbec nedá?Mám to ešte skúšať? Je to TP od ZeonBudu, a je tam uvedený nejaký stream, ktorý spomieňate...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: MTV Ukraine: dá sa naladiť z Astry 1G (31....pokial nemate software ktore zvada multistream , nemusite sa tym vobec trapit , ci sa jedna o DVB karty alebo o prijmaceTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 274 |
![]() |
|
Multistream receiversAj prijimace su dostupne, vsak prevadzkovatelia nieco musia pouzivat (a aPC karty to nie su). Otazkou vsak je, ci si obycajny clovek (ako ja ci ty) si ich moze dovolit a za ucelom prijmu, radsej nesiahne po TBSkach. Predsa len ta cena je ako tak v pohode na to co vedia.Potom staci Pc zappjeny na placku a sledujes ako keby si mal obycajny receiver, cize ziaden obraz 19-22 palcov. Inak jedna sa o technologiu pre distribuciu (aspon podla mna), tak nejaky klasicke prijimace sa asi ani nedaju na trhu ocakavat. Preto patri firme TBS vdaka, ze nieco take vypustili...pretoze napriklad Prof 7301 to kvoli vysokemu datovemu toku jednoducho nezvlada. Neviem ako je to u Prof 8000, co je najvyssi model, ale verim, ze ked sa poohliadnete po forach, tak si to zistite, kedze Prof karty su o nieco lacnejsie... Tu su prijimace: HZ914: http://www.newtec.eu/fileadmin/user_upload/product_leaflets/Horizon_September_2010/HZ914_R4.pdf http://www.satcomresources.com/Newtec-HZ914-Multistream-Satellite-Receiver HZ930: http://www.newtec.eu/products/professional-equipment/horizon/satellite-receiver-and-deconcentrator-hz930/ Nieco sa precitanie o multistreamoch, hoci je to niekde v tich linkoch v zipe: http://www.actuonda.com/pdf/presentaciones_seminario/Seminario_TV_Digital_Bogota_distribucion_satelite_Newtec.pdf P.S.: v tom predchadzajucom odkazu je nejak dodrbany link, tak tu je este raz plne funkcny: https://www.parabola.cz/zpravicky/17187/12-5w-konec-paketu-telecom-italia-v-dvb-s/ ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
Ariva to nezvláda, však?Pri MTV Ukraine mi ukazuje no signal. :-/Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
Díky za ten link, ten mi objasnil, o čo ide...:-/ :(((Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
zmarianNemá cenu to dalej riešiť :(( Škoda len kanálov na 12,5°W.MTV Ukraine sa dá chytiť na Amose 4°W 11389/H/27500VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
To: zmarianNie nezvladne to ani Arriva ani DM8000...Na 100% iba TBSka a to iba kvoli tomu, ze rusi upravili ovladace. Cele to ide bez problemov na AltDVB software. Osobne sa na tuto kartu tiez chystam, kedze je ozaj super!!, avsak zatial si ju "vychutnavam" z reakcii a kazdodenneho pouzivania kolegov "Peon-a" a EnoSat-a". (Kvoli mojej osobnej situacii a rieseni inich problemov). ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
![]() |