![]() |
|
Skylink zvažuje navýšení FEC na 5/6 u DVB-S2 transtímto vláknem bych se chtěl vrátit k této zprávičce https://www.parabola.cz/zpravicky/17283/skylink-zvazuje-navyseni-fec-na-5-6-u-dvb-s2-transponderu/a zajímalo by mě, jestli už někdo narazil na přijímač, na kterém by to dělalo problémy. Já osobně jsem narazil na problém u přijímače Clarke-Tech/Xtrend ET9000/9200, CT9100. Problém je v tom, že při použití těchto parametrů je nefunkční tuner B, což je u 2 tunerového přijímače podstatnej problém. :lookaround: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
Skylink zvažuje navýšení FEC na 5/6 u DVB-...AZBox HD Premium + tiez "nema problema" (E2) |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: Skylink zvažuje navýšení FEC na 5/6 u DVB-...Poznatky testování je možno předávat technikům přes e-mail adresu kompatibilita(zav)skylink.cz. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 943 |
![]() |
|
RE: Skylink zvažuje navýšení FEC na 5/6 u DVB-...Minimální C/N lock po DVB-S2 8PSK FEC 5/6 je 9,4 dB. Pro stávající FEC je 7,9 dB. To je 1,5dB signálové rezervy dolů. POdle mého menší a špatně nastavené paraboly budou mít za zhoršených podmínek problémy. Já bych doporučoval používat modulaci DVB-S2 QPSK a bylo by po problému. |
Hu5400
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 407 |
![]() |
|
RE: Skylink zvažuje navýšení FEC na 5/6 u DVB-...tak zatím to vypadá, že opravdu většina přijímačů to zvládá a tak pravděpodobně skylink tuto změnu provede, protože cca 6,73 Mbit/s místa navíc bude lákavé :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Skylink zvažuje navýšení FEC na 5/6 u DVB-...Mas recht, 6,7mega, to jsou dva HD Skylink programy!On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
saxonMôzes byt rad,ze nie tri,ale mozno aj k tomu dôjde. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 659 |
![]() |
|
RE: Skylink zvažuje navýšení FEC na 5/6 u DVB-...na jeden HD stačí 2 mega toku :))) :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Skylink zvažuje navýšení FEC na 5/6 u DVB-...kupodivu Panasonic TV VT20E také zdálo se bez problémů :O |
Zigáč
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: Skylink zvažuje navýšení FEC na 5/6 u DVB-...Napiste Skylinku, ze vam to funguje a on vam zdarma udela z vasich parabol osmdesatek petasedesatky. :) |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
ivovinebojsa oni to tu čitaju maju prehlad ked ten fec funguje u 99% primáčov tak to spravia ako satbg a bude miesto pre nové HD ina už vie ai ktore pridaju ale psst konkurencia nespí ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink zvažuje navýšení FEC na 5/6 u DVB-...cokolvek pridaju bude to mazanica.. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
tulenjak prekoho pozeraj von oknom ked sa ti to nepači a nepluj tu stale Rv🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
jupivon oknom by som pozeral..ale kedze odo mna stat nasilu vypaluje koncesie....tak si pozerat budem...ak dovolis ...ak by som to platit nemusel tak telku ani nemam...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
jupiHD s datovym tokom 5-6 Mbs je vtip a nie HD...navyse by ma celkom zuajimalo ak sledujes to "HD" na crt obrazovke....co z toho mas...ci to nie je skoda predplacat...to je ako lizat med cez sklo... :8)skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
jupiTy plujes-na skutocny hd program je aj 7Mbps velmi malo.Tok musi byt primerany rozliseniu. U mpeg2 aj ked to je menej ucinny kodek sa u sd daval väcsi tok. Dokonca aj zo satu v skylinku. Pamätam sa na datove toky spred niekolkych rokov u CT-1 a 2 a Markizy. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 659 |
![]() |
|
RE: Skylink zvažuje navýšení FEC na 5/6 u DVB-...priatelia, ked Jupi napise ze je to kvalita, tak je to kvalita, pretoze co Jupi napise to je svatosvata pravda, a ticho! ... Jupi ma vzdy pravdu a len pravdu :8)nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfik alfik:laughing:🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
AlfaPokud si to jupi opravdu mysli a je to jeho uprimny názor, pak je vse v pořádku/hloupost není trestná/, ale jestli jen provokuje, nebo nastrcenej od Sklylinku, měl by dostat po hube. Oni nic jiného nejde.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Skylink zvažuje navýšení FEC na 5/6 u DVB-...Saxon: ja som v podstate ludomil, no ak mi tu niekto bude silou mocou tvrdit ze v pripade HD balika je vsetko ok, obraz je kvalitny, tak asi po tej hube dostane ... vid ESP HD napriklad, o FilmBoxiku sa zmenovat nebudem (i ked tam ma svoje maslo podla vsetkeho na hlave aj SPI) ....osobne si nemyslim, ze uzivatel Jupi nie je agentom sluzby Skylink, skor mi pride ako clovek, ktory od pociatku presadzoval sluzbu Skylink, bez ohladu nato, v akom stave je konkurencia, ci neaky ser poplatok existuje, ci sa vysiela HD alebo nie... co ma osobne na nom asi najviac stve, ze sa vyjadruje k poplatku, a popri tom sa jeho osoby ako platiaceho klienta vobec nedotyka, a to je na tom to najsmutnejsie Jupi, trosku prehliada realitu zivota, ale to v dnesnom svete nie je sam, podobnych ludi je velmi vela, a stretavame ich denno denne.... hold v tom satelitnom zivote uzivatel Jupi je nazorovo uplne ale uplne mimo, no i cez to vsetko kazdy si moze vyjadrit svoj nazor, i ked je trosku blbe, ze ho vyjadruje stale v otazkach ktore sa v ziadnom pripade nedotykaju... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 26.07.2012, 12:12.03
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
Re.....co ma osobne na nom asi najviac stve, ze sa vyjadruje k poplatku, a popri tom sa jeho osoby ako platiaceho klienta vobec nedotyka, a to je na tom to najsmutnejsieAle dotíka. 1 baličky zdraželi 2 v podstate sme oklamaní, pretože z tohoto vyplíva, že SER-PO sme platili odjakživa, bez toho že by sme vedeli, že z Predplatením balíčkov si hradíme aj nejaké služby. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Skylink zvažuje navýšení FEC na 5/6 u DVB-...Nevíte jak zjistím jestli byla karta stará CW vyměněna za novou ICE výměna...Na webu mi píše : Karta není registrována! Pak dám Nový zák. pro tuto kartu a dále se mi objeví tohle... Karta je už zaregistrovaná a nie je možné ju znova registrovať. Totiž na aukru jsem koupil starej KAON i s kartou TT.... Pres servisní web by to šlo zjistit. ;) 48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |